Evcilik Oyunu - Show TV

ya Nilay nasıl bi kız ağlamalar falan ne karıştırıyosun sende adamın çekmecelerinikötükedihüso. öff çok gıcıkklava: .nedense ben Kendi ile Yiğiti yakıştırmaya başladım:kedi:

ay ben ozan!a çok gülüyorum yaa , süper cevapları var kızı dumur ediyo

nilay - sen hiç hayatında spor yapmadın galiba ozan?
ozan- yapmadım niye?
nilay - göğüslerin var..
ozan - evet ama alt yapım sağlamdır :| kaydirigubbakcemile3
nilay dumur....

ben yerlerdeyim..

:sm_cool
:dance::dance:

Bu nilay ,kendi ve yıldızı da geçti beni sinir etmekte klava:
Tanımadığım birinden hiç bu kadar nefret etmemiştim.
Hareketleri,tavırları,konuşmaları herşeyi çok sinir bozucu
Ozan'ın yerinde olsam her dakika onu bozar atarım,hiç de alttan almam.Başlarım böyle oyuna..
Gırtlağına yapışıp bi kaşık suda boğasım var kadını kötükedihüso
Napim çok itici bütün konuşmaları,2 aydır diğer oyuncaları izlemiş izlemiş,dersine çalışıp gelmiş.Dikkat çekmeye çalışıyor :mymeka:

akşam mertin hayranı olan kızı tv de gördum kızlar oyuncuymuş demek bayan hayran

kanal d de kanıt dıye bı program varya orda oynuyodu burnundan tanıdım

güya hayranmış allah bılır kendılerı buldular getirdiler düzmece işler bunlar

nilayda dansçı babasıyla dans eden bı program vardı show tv de orayada katılmış

çok gıcık bi çift
en başta kendı ve yiğit asla tutmaz dedim bi tek onlar kaldı helal olsun diyorum

evet cnm bende farekediyorm çok çirkin bi burnu var sanki sürekli bişiler kokluyo gbi burun delikleri çok açık heralde ondan öle duruyo.ayyy dün kendi kendine ağlamaya başladı bide ne yapmacık yaa ne vardı sanki o kadar ağlıcak evde misafir varken üstelik
ozanada diyo ya burası senin evinmiş gbi davranıosun daha dün geldi eve hemen de sahiplenmişkaydirigubbakcemile3

ya Nilay nasıl bi kız ağlamalar falan ne karıştırıyosun sende adamın çekmecelerinikötükedihüso. öff çok gıcıkklava: .nedense ben Kendi ile Yiğiti yakıştırmaya başladım:kedi:

dimi ya sanki tecavüze uğramış gibi köşeye kedi gibi çekilip ağlamalar dokunma bana uzak dur diye bağırmalar :)

aa evet ben de gördüm kanıtta, o mu acaba dedim oymuş :)

Nilay dans yarışması vardı babamlarıyla dans yapıyolardı ya orada yarışmacıymış sanırsam:ecrin_bebek:

ozan nilay'a dedi ki: 'sen sinirlenince burun deliklerin büyüyo ya, öyle daha rahat nefes alıyo musun ?!' :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
burun delikleri sinirlenince mi büyüyormuş
ben doğal hali öyle sanıyordum bilmiyorumkismile

Aksine banada Kendi ve Yiğit samimi geliyor,
ben seviyorum onları izlemesini zemuszemus

Bayadır bakamıyordum, yeni gördüm bi çift girmiş,
yorumlara bakılınca bir nefretlik daha kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…