Evcilik Oyunu - Show TV

ozanın yatağı nasıl bir şey öyle ya
nilay niye ağlıyor başına kötü bir şey gelmiş gibi

ozan nilay'a dedi ki: 'sen sinirlenince burun deliklerin büyüyo ya, öyle daha rahat nefes alıyo musun ?!' :roflol:

off cok iyi laf cakmis ben kizi görmedim ama anlasildigi üzere gicik sanirim,yalniz biri bana deseydi cok bozulurdum bide milyonlarin önünde demek ki adami cildirtmis izlemiyorum ama böyle olmstr

off cok iyi laf cakmis ben kizi görmedim ama anlasildigi üzere gicik sanirim,yalniz biri bana deseydi cok bozulurdum bide milyonlarin önünde demek ki adami cildirtmis izlemiyorum ama böyle olmstr

evet ya döt olurdum ben de :)

nilay da amma taktı bu arada internet sitesindeki yorumlara
sabah akşam onları okuyor heralde

tvde reklamlarda görüyordum bu tugce ve hakan neden ayrildi baya bir tartisiyorlardi hakarete varan seyler diyorlardi ne oldu ki bunlara en son bi baktigimda annesi vardi parmak arasi terligiyle sipidik sipidik tugce-hakan arkasinda geziyordu..yalniz tugcenin yaslilgi ayni annesi olur

aman bunlarda bilerek yapiyo bunu show tv bunlarin isi deyip yeni cift sokacaklar yine artik ogrendi herkes ciftler bi esprisi kalmadi diye hoopp bi kavga ayrilmalar sonra yeni cift girer yani kizlar bu yarisma hic bitmez nerde garip tipler var toplayacaklar tugce&hakan dan sonra kendi&yigitte sira onlarda kavga ederler yakinda EK$IN lazim degilmi ama

ayy nilayy bu yorumlarıda okurmukiiiii:1shok::1shok:

okursaa yarışmadan sonra kesinnn burun estetigi yaptırır

off tuce ne sacma sapan konsuyor ya
bu ciftlerin icinde en akilli mantiklisi yildiz ile kendi valla

banane sivilcenden her yerin sivilce dolsun dolama olsun diyo öldüm öldümm sırnaşık şey

Allah'ımmmm Nilay'a tahammül edemediğim için seyretmeyeceğim artık. Ozan'da nefret ediyor ve hareketleriyle belli ediyor zaten kızdan hiç hoşlanmadığını. Çokk gıcık elensinler hemen ya...

Allah'ımmmm Nilay'a tahammül edemediğim için seyretmeyeceğim artık. Ozan'da nefret ediyor ve hareketleriyle belli ediyor zaten kızdan hiç hoşlanmadığını. Çokk gıcık elensinler hemen ya...

yaa ya elenmezlerse .

yemekteyiz programını 3 sn den daha fazla izleyemiyorum. ordaki insanlar kadar çirkefleşmeseler bari dicem. ama nilay zaten ulra çirkef.

ozan programdan sonra seren serengile bile koşarak dönebilir:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…