Evcilik Oyunu - Show TV

büyük ihtimalle o kız yada başka birini bulurlar bence ünlü birini bulurlar ünlü biri olmaz heralde ki mertin imajı zedelenmesin hani hayranı çok etkilendi o yüzden eşi oldu diyecekler çünkü bahara yapmadığı romantiklik kalmadı e tabi sevgilisi varmış kızın istemedi ayy tuğçenin annesimi geldi gene anasıda uyuz kendide dün biraz izledim hakana bağrış çağrış köpeyime bakmadın diye valla sevgilisi varsa acırım o adama

ay ben tuğçenin annesini hiç sevmiyorum ya, tam yapış yapış, sürekli kuyruk olan kaynana modeli

tuğçe gerçek hayatta evde kalcak bence, kimse anası yüzünden yaklaşmaz artık
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ayy bunlar yıldız ve sertaç tan daha gıcık
hele kız ayyyy
kıayfetler felan
akannehir

nilay amma taktı internetteki yorumlara ya
ne kompleksli insanmış
iyi ki bi gelinliği iğrenç demişler
kıskanıyosunuz beni de gül geç alla allaa..

ya bu yeni çiftler nasıl bişiy reklamda gördüm para ver bana alışverişe gidicem falan nasıl bişey bu kız ya iiyyyklava:

ya bu yeni çiftler nasıl bişiy reklamda gördüm para ver bana alışverişe gidicem falan nasıl bişey bu kız ya iiyyyklava:

bi de başta şey diyodu:''ozan gayet zengin, havuzlu evi var, benim bütçem kısıtlı, ben kısıtlı bütçeyle idare etmeyi öğrendim.'' ama şimdi de yatağı değiştirelim, perdeleri değiştirelim, para ver vs. lmaz:

Ben hayatımda Nilay kadar sinir bozucu bir kadın daha görmedim.
Tamam Ozan da çok matah değil ama Nilay'ın yanında zemzem suyuyla yıkanmış kalıyor.
Kadınlığımdan utanıyorum ya ben böyle kadınlar gördükçe.
Bi de Kendi'ye laf ediyodu başlarda herkes, en delikanlısı o çıktı valla...

ben gene izleyemedim ayrıldımı hakanla tuğçe yoksa tuğçenin annesi genemi geldi fredyynin kabusu gibi kadın:)yok ben yemeye gitmek istiyorum yok beni alışverişe götür hakan valla iyi bulmuşlar hakanı ana kız gezdiriyolar ordan oaraya

Türk televizyon tarihinde gördüğüm en saçma yarışma programı.
bikaç kez izledim hiç sevmedim.
demet akalından da ressssssmen soğudum.

nilay ne acayip bir şey yaa.
ozan onun yanında hanım hanımcık kalır valla.
nilay hep bir kaşıntı halinde. ne yapsamda herkezi gıcık etsem diye insan niyetlense bu kadarını yapamaz

ozan nilay'a dedi ki: 'sen sinirlenince burun deliklerin büyüyo ya, öyle daha rahat nefes alıyo musun ?!' :roflol:

nilay çok geriyoryaa
kendiyi yiğiti izlerken gülüyorum eglenceliler
tuğçe bile bukadra sinir değildi
adamın herlafına sırf gıcıklık olsun diye
cevap veriyor.

önceleri gündüzleride tekrarlarını gösterirlerdi keşke
yine gösterseler ya
cennet mahallesini 4 senedir izliyoz zatennn
show tv ye duyurulurr

önceden de söyledim
yine söylemeden edemeyeceğim
dalga geçer gibi olmasın da, nilayın burnu beni çok rahatsız ediyor ya
siz de fark etmediniz mi bütün çirkinliği o veriyor sanki
burun delikleri bi tuhaf
sanki pis bi şey kokmuş gibi ya da bi şeylerden memnuniyetsiz titiz kadınlar olur ya onlar gibi :) :)

bi sus bi iyi geçin adamla
ozanda da iyi sabır varmış
nilay her şeye muhalefet ya her şeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…