Evcilik Oyunu - Show TV

kızlar olay ne?
halkmı elicek, birbirlerini mi elicekler, birlikte yaşıyolar eeee?
ödül ne?
akşamdan akşama biraz baktım ama bu sorulara cevap bulamadım
sempatiksalakcinni

kızlar olay ne?
halkmı elicek, birbirlerini mi elicekler, birlikte yaşıyolar eeee?
ödül ne?
akşamdan akşama biraz baktım ama bu sorulara cevap bulamadım
sempatiksalakcinni

okuduğum kadarıyla, bir süre sonra izleyiciler oy gönderip ideal çiftin hangisi olacağına karar verecekmiş. ödülü bilmiyorum :sm_confused:

bende biara baktım ama ne oldugunu anlamadımm dediginiz gibi yapmacık tavırlarr ayy ne o öyleee
hele sarı kafalı olanıı allah düşmanıma bile vermesinn

Kızların hepsi bir birinden beceriksiz.
Kendi salatalığı soymayı bile bilmiyor,
Kısacık boyu olduğu için yatağın içinde dahi ayakkabılarınla ...
Yıldız Asyalının Sertaç'a sabır çektiren emrivaki konuşmaları..
Yani çok sağlam bi ödül olmalı ki yarışmanın sonunda o zavallı erkekler bu kızlara katlanabilmeli...

Son düzenleme:
sürekli fragmanları dönüyo nasıl bi programdır bu berabermi yaşıyacaklar anlamadım ben

kaydirigubbakcemile5
erkeklerin sinir sisteminin çok kuvvetli olması gerek. valla ben izlerken sinir oldum kızlara, birlikte yaşasa cinnet geçirir insan. erkekler iyi bir ödülü hakediyor ama ödül hala açıklanmadı fisfisfis

Sunucu kız güzel sadece , onun haricinde saçma sapan bi olay..
Nasıl tahammül ediyolar erkekler o kızlara bilmiyorum..
Hem kaynana , kaynata , elti , görümce olmadan evlilik mi olurmuş canım , oh ne güzel git bi eve haydin biz evlendik de olucak iş değil yani. Buna rağmen bunların hepsi ayrılır bence..

yarışmayı ebru akel'in sunmamasına şaşırdım. bu tür yarışmalarda onu görmeye alışığız

bence türk aile yapısına uymayan bir program ve çooooook sıkıcı..

haklısınız saçma ve gereksiz bir program ama dizilerin yanında bu yarışmanın içeriği hafif kalıyor bence. tv programı olarak izlenmeye değer, kaliteli kaç yapım varki zaten.

bunlar gercekten evlimi sevgilimi ?
ben anlamadim hic bisi
ellerinde sarap tablo falan asiyolar
ne ozenti tavirlar yahu!!

bunlar gercekten evlimi sevgilimi ?
ben anlamadim hic bisi
ellerinde sarap tablo falan asiyolar
ne ozenti tavirlar yahu!!

evli değiller, evli gibi davranıyorlar ama sertaçla yıldız gerçek hayattada sevgiliymiş ayrılmışlar şimdi tekrar deniyorlar birlikte olmayı.
izleyiciler en ideal çifti seçecekmiş.
ev ve eşya verildi hepsine, düzen kurmaya çalışıyorlar.

evet ya cok kompleksi bir kiz bence bi tripler sanki gercekten evlendi valla program bitsin cocuk arkasina bakmadan kacar delikafadulden

bende öyle düşünüyorum, oğlan gün sayıyordur kesin. tüm işleri oğlana yaptırıp üzerinede iltifat, güzel söz ve ilgi bekliyor :bbo: sitem etmesi, kaprisi, küsmeleride çekilir gibi değil alsanaalsanasmile

Son düzenleme:

reklamlarında gördüğüm kadarıyla ailelerlede tanışıyorlar a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…