Evcilik Oyunu - Show TV

acaba yarisma bitince benimle evlenirmi diye hayaller kuruyodur yildizz ama bitince 40 fakir sevindirir kafasindakaydirigubbakcemile3 ekmek cevirir sertac

klava: ay içimi şişirdi yıldız klava:

benimde akannehir

acaba yarisma bitince benimle evlenirmi diye hayaller kuruyodur yildizz ama bitince 40 fakir sevindirir kafasindakaydirigubbakcemile3 ekmek cevirir sertac

reklamlarda yıldız iki gözü iki çeşme ağlıyordu. boşanmak istiyorum dedi. sertaçın kucağında gelinlikle eve girdiğinide gösterdiler. evleniyorlar mı ayrılıyorlar mı anlayamadım fisfisfis

bahar guzel ya...onu begendim sadece. Yildiz cok gicik kaprisli salak salak sirnasiyor cocuga uyuz oldm

tuğçe ve baharı bende beğendim bugün. baharla mert yada tuğçeyle hakan ideal çift olacak gibi görünüyor.

Son düzenleme:
yıldız çok şımarık ya eyvah babamdaki gibi takılsa biraz ii olcak orda en azından sempatikti.kendi de bi tuhaf ikisinide almazdım ben olsam:lepi:

ne saçma bir programdır bu yahu...
resmen insan kandırma yalancıktan evlilik ...
yıldız gıcığın önce gideni kendi desen düşman başına...
bence bir süre sonra kalkar.
yabancı gelin bile daha inandırıcıydı...

yıldız asyalı benide hayal kırıklığına uğrattı. dizilerde çok tatlı ve sempatikti, o halinden eser yok benneyaptımki

yıldızın sırnaşıklığı ve nerdeyse sertacın koynuna girmeye çalışmasından gınaa geldi sertaç gene ii dayanıyor onun bu haline, baharla mert favorim gerçekten evli olsalar bukadar uyarlardı birbirine alkisalkisalkis

evet, birlikte yaşıyorlar. her çiftin ayrı evi var.

hep görüyorum ama izlemek kısmet olmadı yorumlarda iç açıcı gibi gözükmüyo zaten kızım uyuyunca bende yorgunluktan bayılmış oluyorum gözlerim kapanıyo ben dalmadan kızım uyanıyo fırsatımda olmuyo zaten izlemeye:)

evliymiş gibimi davranacaklar çiftler kim daha uyumluysa onlara oya gönderilecek galiba öylemi

evliymiş gibimi davranacaklar çiftler kim daha uyumluysa onlara oya gönderilecek galiba öylemi

evet, kendilerine verilen evlerde verilen eşyalarla düzen kurup evliymiş gibi yaşayacaklar.
çiftlerden bir tanesi eskiden de sevgiliymiş zaten. yeniden birlikte olmayı deniyorlar (yıldız ve sertaç)
en uyumlu ve ideal çift seyirci oylarıyla belirlenecekmiş.

Bunlar Birbirlerine Gerçekten Aşık Olmasın Sonra naniknanik

Bunlar Birbirlerine Gerçekten Aşık Olmasın Sonra naniknanik

aşık olanlar olacaktır diye düşünüyorum bende a.s baharla mert çok romantikler zaten. birbirlerine hediye alıyorlar, romantik akşam yemeği yiyorlar, evliliklerinin uzun ömürlü olması için temennilerde bulunuyorlar...

Benimde Favorim o cnm..

Birde Hakanla tuğçeye Bayılıyorum ya kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5
oylamada bu iki çift arasında çekişmeli geçecek bence. diğerlerine hiç şans vermiyorum.

Aynen.. Hakan ın Tuğçe yi Sinir Etmelerine Bayılıyorum..

Bugünkü Bölümde Galiba Mert Sırtına Bahar ın Adını Yazdırdı :kedi:

Aynen.. Hakan ın Tuğçe yi Sinir Etmelerine Bayılıyorum..

Bugünkü Bölümde Galiba Mert Sırtına Bahar ın Adını Yazdırdı :kedi:

mert ilk günden beri, ilgisini ve beğenisini fazlasıyla belli ediyor bahara a.s çok romantikler çoook :))

tuğçeyle hakanın diyaloğu gerçeğe en yakını şimdilik. dün, yaşından büyük biriyle evlenir misin diye soruyorlardı birbirlerine. sonra biz zaten evliyiz dediler kaydirigubbakcemile3 ben ölsem evlenirmisin yani diyor tuğçe kaydirigubbakcemile3 hakanda evliliğin ilk gününde neler konuşuyorsun böyle dedi. kıskançlıkları ve çekişmeleri gerçeğe çok yakın. gece dışarı çıkarsın-çıkamazsın ve dekolte mini etek giyemezsin kıskançlıkları, tartışmaları başladı bile.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…