Evcilik Oyunu - Show TV

Olgucum.. Vallahi etek muhabbetinde koptum ben sempatiksalakcinni
Makasla etek kesmece oynayalım mııı sırnaşık şey

Olgucum.. Vallahi etek muhabbetinde koptum ben sempatiksalakcinni
Makasla etek kesmece oynayalım mııı sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 benimde en çok güldüğüm anlardan biriydi. çok gülüyorum onlara. birde tuğçe yemek hazırlarken hakan kanepede uzanıyordu, tuğçeye yakalanınca aniden yerinden fırlayıp odayı düzenliyor gibi yaptı kaydirigubbakcemile3 birbirlerini güzel idare ediyorlar.
tuğçe herşeyi birlikte yapmak istiyor, alışveriş dönüşü aldıklarını yerleştirirken hakanıda mutfağa çağırdı. hakan, tavuğu dolaba el ele mi koyacağız hayatım diyor kaydirigubbakcemile3 hem espirili hem uyumlular.

ya şimdi bunlar evli deil öylemi peki niye evliyiz felan filan diyorlar,evliymiş gibi davranıyorlar.evlenmenin de oyunumu olurmuş ya.akşam baktım ama hiç bişeycik anlamadım.

Yıkıldım Yaaa :roflol:

Tuğçe Çok yiyorum Diyo Hakan Farkındayım Diyo Tuğçe Ama Salata yiyoruuummm Demesi Bayıldık sempatiksalakcinni

Bunlar Espirili Baharla Mert Acayip Romantik.. Ve Gözleri Pırıl Pırıl Bence Aşık Başlayacak :lepi:

ya şimdi bunlar evli deil öylemi peki niye evliyiz felan filan diyorlar,evliymiş gibi davranıyorlar.evlenmenin de oyunumu olurmuş ya.akşam baktım ama hiç bişeycik anlamadım.

Canım Evcilik Oyunu Adı Üstünde.. Sadece Beraber Yatmıyorlar.. Aynı Evdeler Bugünde ailelerle Tanışacaklar sanırım :bbo:

yiğitin işi çok zor. bütün günü evi yerleştirmek, bulaşık yıkamak, yemek yapmak, sofra hazırlamakla geçiyor. kendi hanım madem hiç iş yapmayacakmış niye katılmış bu yarışmaya :umursamaz:

Akşamları bu saatlerde izleyecek bişey olmadığı için izlemeye başladık :))

Tuğçe-Hakan çiftini komik ve eğlenceli buluyorum kaydirigubbakcemile3 (özellikle hakan çok iyi)

Yıldız-Sertaç çiftini kavgacı buluyorum (Sertaç'a sabır diliyorum,elinden bi kaza çıkacak :mymeka: ama bakalım ne zaman :) yıldız onu hala seviyor bence bu oyunu bile çok ciddiye almış) :dilcikar:

*** Şuan kahve içme sahnelerini izliyorum ya bu Yıldız Asyalı gerçekten çok salak şaka gibi ya,bence bu kızla aynı çatı altında olduğu için bile Sertaç'a özel para ödülü vermeli show tv

Bahar-Mert çiftini romantik buluyorum Şeniz ( sanırım gerçek bir aşk başlayacak aralarında )

Kendi-Yiğit çiftini de kendi halinde buluyorum :) (bunlardan bi cacık olmaz )

kaydirigubbakcemile5

Ben size diyeyim.. ödülü Kendi ve Yiğit alır gider.
Bunun bi oyun olduğunun farkında olan tek çift onlar.. kuralına göre oynuyorlar.
Diğerleri fazlasıyla ciddiye alıyor.
Ahanda yazıyorum buraya.

ya ben izlemiyorum ama kanal gezerken görmüstüm sanirim ilk yayindi bakmadim ama yigit evli diye biliyorum...ya huysuzla program yaparken ya da su süpermarket yarismasnda demisti,yani sahte bisy bile olsa bu norml mi bosandi mi acep

ya ben izlemiyorum ama kanal gezerken görmüstüm sanirim ilk yayindi bakmadim ama yigit evli diye biliyorum...ya huysuzla program yaparken ya da su süpermarket yarismasnda demisti,yani sahte bisy bile olsa bu norml mi bosandi mi acep

Evet en son hatırladığım kadarıyla evliydi. Hem de Gamze Özçelik'in ablasıyla...
Para için insanlar herşeyi yapıyo demekki..

can sıkıntısı olunca
izletiyor program kendini a.s
yoksa boş yani
bahar ne kadar güzel bir kızdır öyle ya
bence aşkları gerceğe dönüscek onların :)
hakan tuğce cok eglenceli
ahah yiğite allah sabır versin diyorum
yıldız da benim yanımda öyle sımararak konussa varya yapıstırırım agzına bitane sempatiksalakcinni
sinir oluyorum ya benneyaptımki

hakan ve tugceyi sevdimopuyorumnanaktan
yıldız v e sertac iç bayıltıcı ,yıldız daha coookkk
diger romantiklerden kızzı cok begendim makyajı filan cok hoşuma gitti
ama mertin süprizleri baydıııı...kafamçokkarıştı
kızında puana takmış olması...
kendi hiçbişeyden anlamaz
yigite sabır diliyorum:Saruboceq:

Ne kadar tembel bi kız şu Yıldız asyalı ..alsanaalsanasmile
Bide şu bebek gibi konuşması yokmu sempatiksalakcinni
şımarıkk

Her izlediğimde yıldızı boğasım geliyor.
mıy mıyy bebek gibi konuşmalar.

Oynadığı dizide bile yıllar önce daha harbiydi bu ne yaa şimdi ağzının ortasına çakasım geliyor.

giydiği o elbise ne ya iğrenç

Yıldız Ve Kendi'yi Hazetmiyorum Ya!! :umursamaz:

Favorim Mert-Bahar.. Ama Hakan-Tuğçe'yede Bayılıyorum..

Neydi O Hakan'ın Ailesinin Yanındaki Halleri kaydirigubbakcemile3

Valla Kendi şımarık, tiki falan ama içlerinde en harbileri de o bana sorarsanız... ne olup ne olmadığını dürüstçe itiraf ediyor en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…