mert ilk günden beri, ilgisini ve beğenisini fazlasıyla belli ediyor bahara a.s çok romantikler çoook :))
tuğçeyle hakanın diyaloğu gerçeğe en yakını şimdilik. dün, yaşından büyük biriyle evlenir misin diye soruyorlardı birbirlerine. sonra biz zaten evliyiz dediler kaydirigubbakcemile3 ben ölsem evlenirmisin yani diyor tuğçe kaydirigubbakcemile3 hakanda evliliğin ilk gününde neler konuşuyorsun böyle dedi. kıskançlıkları ve çekişmeleri gerçeğe çok yakın. gece dışarı çıkarsın-çıkamazsın ve dekolte mini etek giyemezsin kıskançlıkları, tartışmaları başladı bile.
Olgucum.. Vallahi etek muhabbetinde koptum ben sempatiksalakcinni
Makasla etek kesmece oynayalım mııı sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 benimde en çok güldüğüm anlardan biriydi. çok gülüyorum onlara. birde tuğçe yemek hazırlarken hakan kanepede uzanıyordu, tuğçeye yakalanınca aniden yerinden fırlayıp odayı düzenliyor gibi yaptı kaydirigubbakcemile3 birbirlerini güzel idare ediyorlar.
tuğçe herşeyi birlikte yapmak istiyor, alışveriş dönüşü aldıklarını yerleştirirken hakanıda mutfağa çağırdı. hakan, tavuğu dolaba el ele mi koyacağız hayatım diyor kaydirigubbakcemile3 hem espirili hem uyumlular.
ya şimdi bunlar evli deil öylemi peki niye evliyiz felan filan diyorlar,evliymiş gibi davranıyorlar.evlenmenin de oyunumu olurmuş ya.akşam baktım ama hiç bişeycik anlamadım.
Akşamları bu saatlerde izleyecek bişey olmadığı için izlemeye başladık :))
Tuğçe-Hakan çiftini komik ve eğlenceli buluyorum kaydirigubbakcemile3 (özellikle hakan çok iyi)
Yıldız-Sertaç çiftini kavgacı buluyorum (Sertaç'a sabır diliyorum,elinden bi kaza çıkacak :mymeka: ama bakalım ne zaman :) yıldız onu hala seviyor bence bu oyunu bile çok ciddiye almış) :dilcikar:
*** Şuan kahve içme sahnelerini izliyorum ya bu Yıldız Asyalı gerçekten çok salak şaka gibi ya,bence bu kızla aynı çatı altında olduğu için bile Sertaç'a özel para ödülü vermeli show tv
Bahar-Mert çiftini romantik buluyorum Şeniz ( sanırım gerçek bir aşk başlayacak aralarında )
Kendi-Yiğit çiftini de kendi halinde buluyorum :) (bunlardan bi cacık olmaz )
ya ben izlemiyorum ama kanal gezerken görmüstüm sanirim ilk yayindi bakmadim ama yigit evli diye biliyorum...ya huysuzla program yaparken ya da su süpermarket yarismasnda demisti,yani sahte bisy bile olsa bu norml mi bosandi mi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?