Evcilik Oyunu - Show TV

nilayın dansını bende izledim
birde kendisi eklemiş galiba
nasıl bir teşhircilik yahu

o dans neydi yaa.(e kolay haberler de var şu an) yarışmadan önce kendi eklemiş.
bir insan bundan daha itici olabilirmi.
pantolonu transparana yakın zaten o kedi bile şoka girdi.
o bir tür popo dansı değil. basbaya teşhircilik.
onu neden o yarışmaya aldıkları belli olmuş oldu. reyting kaygısı.
ama dansı kesinlikle,
bizim bir türlü çozemediğimiz NİLAYIN RUHUNDAKİ ÇİRKİNLİĞİ BİRE BİR YANSITIYOR.

kangi kadın bir et parçası gibi görünmek isterki . MAL GİBİkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bende şimdi izledim içim kalktı şurdaki yorumları bi okusa keşke nilay kendi çıkardı yarışmadan nasıl bi dans o öyle dansada benzemiyoda valla ben ozanı sevmiyorum ama cidden takdir ettim adam kaç gündür nilaya katlanıyo onunla aynı evi paylaşıyo

bu mert te de herkes asık olabılecek bır potansıyel var

herkesle evlenıyor herkese asık oluyor bence Mert evlenıp gıdıcek bır sekılde buradan onla ya da bunla

o oyuncu kadınla görüşecek mert işte belli, niye reklamlarda çok gizli biriymiş gibi yüzünü göstermedilerse... daha yeni açtım ya showu, kaçırdım nolduysa :)

nilay istedigin dansi yap
ama bunu yaparken kafana bi poset gecir
:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama yazık ya, kız dansçıyım diyo, biri ona iyi dans edemediği gerçeğini söylemeli

bi de pilates hocasıymış, pilatesi de dansı gibiyse yazık kursiyerlere

o oyuncu kadınla görüşecek mert işte belli, niye reklamlarda çok gizli biriymiş gibi yüzünü göstermedilerse... daha yeni açtım ya showu, kaçırdım nolduysa :)

eski arkadasiymis kiz ben ilk kez gordum unlu deil heralde yurtdisindan yeni gelmis oyle dedi

bu mert te de herkes asık olabılecek bır potansıyel var

herkesle evlenıyor herkese asık oluyor bence Mert evlenıp gıdıcek bır sekılde buradan onla ya da bunla

kesin balık burcusempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hehe atlayamadı nıye üzülüyor kı sımdı hanı atlardı kaydirigubbakcemile3

ben atladım cok zevklıydı aklinialirimsmile

kocam atlayamamıs benı ızlemıstı kaydirigubbakcemile3

aa merte başka kız gelmiş sağol nilim cevap için
dün bahsettikleri şey bu muydu, çiftlerin birbirine bağlılığını ölçmek için ordan mı atlatıyorlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…