Evcilik Oyunu - Show TV

nilay kadar itici bir kadin görmedim,o bahcede gecen günki dansi neydi öyle ya,stripsizciler gibi,ozan demisdi ya oturmasini kalkmasini bilmiyorsun giydiklerine diye,hakli bence,hele o kabarik saclari beni cileden cikariyor,ben terliyor onu öyle gördükce
kendi ve yigiti gören evliligi böyle laylaylom saniyordur,yok sacma sapan dövme yapistirmalar ,kendinin miy miy cocuksu hareketleri,yigit iyide kendi cok bir acayip,hele mini elbisileriyle hal ve hareketleri kocaman topuklarla sanki yürüyemiyor gibi bir hali var
tugceyi begeniyorum ama cok bilmis cogu konuda
bunlar yayin disinda kendi evleindemi kaliyor 24 saat cekim yapmiyolar herhalde.

kendinin sesi kulaklarimi tirmaliyor resmen ne gicik sesi var ya agzini yaya yaya konusuyor bide yigitin yerinde olsam cakiveririm agzina iki tane

ayyyy bu nilay ne kadar gıcık yaa ben o ozanın yerinde olsam bu kadar sabredemezdm valla adama çatmak için yer arıo yanii yalınayak sokakta köpek peşinden koşması bahçedeki dansları aptal aptal ağlaması...bide adamınn evini sahiplenmesine gıcık oluyorm daha dün bir bugün iki burası benim odam giremezsin,yok yatağı değiştirelim yok şunu değiştirelim sorada diyo ki burası senin evinmiş gibi davranıyosun adam diyo yine ikimizn evi diye ben olsam evet benim evim tabi ne sandın derdmklava:

bende nilayın yerinde olsaydım ozana dayanamazdım bir kadınla nasıl konuşulacağını bilmiyor ,kendi eşine laf söyletiyor
Ozan gitsin evcilik oyunundan klava:

ay nilay, ağlak, alıngan, dırdırcı, histerik...
ozan desen kroyum ama para bende tipi, sürekli yediğin önünde yemediğin arkanda, ne güzel bi evde oturuyosun, her türlü imkanın var, şükret modunda,
ben seni paramla döverim mesajı veriyo sürekli
sempatiksalakcinni

bişey sorcam kızlar orasını izleyemedim ozan küfür etti diyo nilay bana küfür etti diyo küfürmü etti cidden

yok canım ya o kadarda değil tv de nilaya küfretsin

kendine küfretti bi nevi, ben karısına laf ettircek biiiiiiiiiiip adammıyım, ben biiiiiiiip adammıyımda karıma laf söyletcem dedi
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bende ona şaşırdım küfretti bana bişey yapar diye kalktım masadan diyo uyuz sesiyle eve geldi gene çıplak ayak suladı çi,çekleri

ay bu nilay çok lambur lumbur bi kız ya, her ne kadar kibar olmaya çalışsada olmuyo

nilay ne basit bi tip böyle ya
kimmiş neymiş de onu oraya getirmişler
yıldızla sertaç niye gittiler ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…