Evcilik Oyunu - Show TV

nilayda ezik mi ezik. tüm hırçınlığı da bundaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

hakanla tuğçeye tahammul edemiyorum.

o kadar rezillikten sonra . pişkin pişkin. hele tuğçenin tavırları daha bir sırıtıyor..

tuğçe aslında hakanı hiç beğenmiyor. hakan onun tahammulunu zorluyor. ama ne yaparsın ŞÖHRET SEVDASI

baloncuyu gordunuzmu ya 10 liraya balon aldi 20 lira verdi yigit para ustunu vermedi geri sen unlusun kazanirsin diyo bide hayret kameralar onunde utanmiyorda iyice rezillesti bu saticilar

tuğçede yeni yeni bir angelina jolie tavırları. suratında yalancı bir ifade ile
oscar törenlerindeki artistler gibi etraftaki insanlara yavaş çekim el sallamalar

nilayda sahilde keşke o bisikletten düşseydi.
hatta denize yuvarlanırken suratını görseydik.

nilay köpeği ıslatan adama nasıl bağardı öyle. bu kız mağrada bile doğmuş olamaz. android gibi birşey

baloncuyu gordunuzmu ya 10 liraya balon aldi 20 lira verdi yigit para ustunu vermedi geri sen unlusun kazanirsin diyo bide hayret kameralar onunde utanmiyorda iyice rezillesti bu saticilar

adamın suratına işlemiş şerefsizliği zaten . ç....ye makam vermiler gitmiş babsını kesmiş

televizyona çıktıya . aç hayatıda eline fırsat geçmiş

nilay hem ilişkisini herksin gözü önünde yaşıyo hem kimse benim hakkımda konuşamaz, kimse senin hakkında konuşmıcaksa tv de ne işin var, seni konuşsunlar diye çıkmadınmı oraya
valla buraya gelse bizi bitirir herhalde
kadına iltifat bile yakışmıyo sanki, ozan nilaya bugun gökuşağı gibisin dedi ya, hay dedim yalanını yiyim

az önce gazetelere bakarken hurriyetin sitesinde nilayin dans videosu vardi cok manyak dans ediyor konu basligi cok ilgincti "Kediyi bile baştan çıkardı"
ya kediye yazik bu karida neyse agzimi bozmayim..

Son düzenleme:
nilay hafifin teki bence
ben hiç beğnemedim o kızı hiç ısınamadım
yapmacık erkek parasına alışmış
utnması olmayan biri
ki bence bu programa danslarını sergilemeye çıkmış durumda
ha tamam
hepsi kensini göstermeye çıkmış zaten ama nilay çok hafifleştirdi kendini göstermek için

daha unlu olsun diye..valla ben bu kizin ismini ilk kez duydum ve kendisini ilk kez gordum bisey kaybetmemisim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…