o zaman evliydi.karısına mesaj gönderirdi programdan seni seviyorum falan diye..
boşandı mı ki..?
tugce annesini mahsus cagiriyomus demek hakanla cok yanliz kalmamak icin
evet bosanmislar cok cirkin kizmis valla iyi olmus bosandigi yazik olcakmis cocuga :)
ayy fotosunu mu gördün çok merak ettim şimdi..?
nette var mı fotosu..?
yiğit'in tek kötü tarafı herşeyi en iyi ben bilirim hali,uzun konuşuyor bir de..
Ozan'ın Tuğçeyi konserde dans ederken gördüm , aman ne dans ne dans , benim ufacık kızım da elini kolunu oynatıyo hemde daha estetik.. Dansmıydı şimdi bu ? İç çamaşırıyla sahneye çık arkanı salla bunun adı dans peeehhh!
Mert ne kadar itici offffffffff , o kadar hoşgörülü bi kız bulmuş öpüp başına koyacağına kırmızı renk koltukta olmaz sadece ojede kullan , dışarı benden habersiz çıkma , haftada bir çamaşırımı yıka bilmem ne öööeeeehhh! dövesim geldi..
Yeni çifti merak ediyorum..
ayy fotosunu mu gördün çok merak ettim şimdi..?
nette var mı fotosu..?
yiğit'in tek kötü tarafı herşeyi en iyi ben bilirim hali,uzun konuşuyor bir de..
evet çok uzun konuşuyor, konuşabiliyor, Kendi de onun gibi konuşmaya çalışıyor a.s
evet biraz ukala ama yakisiyor cok abartmiyor durr eklicem simdi fotoyu :))
Ayy evet ya üzüm üzüme bak baka kararırmış..
Kendi de konuşuyor ama saçmalıyor Yiğit gibi mantıklı konuşamıyor komik oluyor biraz :)
taylan tang reklaminda cikiyodu galba en son
sevilayda kadir inanirin eski sevgilisi
tang değil de nazo reklamındaki adam mı
şezlongda uzanıyo
-var mı nazoo gibisii?
-yoook diyen adam mı sempatiksalakcinni
tang değil de nazo reklamındaki adam mı
şezlongda uzanıyo
-var mı nazoo gibisii?
-yoook diyen adam mı sempatiksalakcinni
yokk kiz deil o adam osman tan erkirin bi programi vardi mahser-i cumbus ordaki burak o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?