Evcilik Oyunu - Show TV

hep eleme deniyo ama elenmiyo kimse gündüz vermiyolar ya tekrarını yeni evemi geçti yiğitle kendi bi ara gece yarısı kızım uyanınca açtım tvyi yemeye gitmişlteri hakanla tuğçeye gene gelmiş tuğçenin annesi bide mertin tuğçedeki o bacaklar ne öyle ne kadar uzun maşallah benim boyum kadar valla:)

bi de daha uzun görünsün diye yüksek bel giyiyo elbiselerin kuşağı falan göğüs altında hep,temelli uzun görünüyo

Kızlar yaa,ben bişe sorucam.Tanışma partisinin yapıldığı gün,nilay bahçede dans etmişti,dansını beğendiğimden deil müziği arıyyoorum şarkının adını filan bilen varmııı ?ohaoldumsmile

hiç hatırlamıyorum canım video koysan dinleyince bilirim belki ya da video linki versen de izlesem CADIARZU

Ozan'ın Tuğçeyi konserde dans ederken gördüm , aman ne dans ne dans , benim ufacık kızım da elini kolunu oynatıyo hemde daha estetik.. Dansmıydı şimdi bu ? İç çamaşırıyla sahneye çık arkanı salla bunun adı dans peeehhh!
Mert ne kadar itici offffffffff , o kadar hoşgörülü bi kız bulmuş öpüp başına koyacağına kırmızı renk koltukta olmaz sadece ojede kullan , dışarı benden habersiz çıkma , haftada bir çamaşırımı yıka bilmem ne öööeeeehhh! dövesim geldi..
Yeni çifti merak ediyorum..

yeni çiftmi gelecek gene evet yeni gelen tuğçe geçen gün gördüm şortmu bişey giymişti belinin baya yukarısındaydı fizik güzel ama deyişik yani bacaklar uzun göbeyi çıkıyo gibi ama çok zayıf anlamadım gitti

bide ben bugün gördüm fragmanlarda ozan galiba nilayın internetteki videosunu görmüş niye yaptın bunu nilay diye soruyodu hatta evde bi çalışanımı arkadaşımı bilemiyorum kim izledi bunu en son çabuk söyleyin diye kızıyodu valla ben izleyemem büyük ihtimal malum benim cadı uyutmuyo geceleri bende o uyuyunca bitkin düşüyorum hemen gözler kapanıyo ama siz izleyince yazarsınız dimi kızlar:)

evet canım ben de gördüm burda yorumlar döner zaten yazarız :)

bu videoda kediyi bastan cıkarmıs demislerde ne alaka anlamadım kedi bakıyo farklı bisey yapmaya kalkmadıki hayvan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…