hep eleme deniyo ama elenmiyo kimse gündüz vermiyolar ya tekrarını yeni evemi geçti yiğitle kendi bi ara gece yarısı kızım uyanınca açtım tvyi yemeye gitmişlteri hakanla tuğçeye gene gelmiş tuğçenin annesi bide mertin tuğçedeki o bacaklar ne öyle ne kadar uzun maşallah benim boyum kadar valla:)
Kızlar yaa,ben bişe sorucam.Tanışma partisinin yapıldığı gün,nilay bahçede dans etmişti,dansını beğendiğimden deil müziği arıyyoorum şarkının adını filan bilen varmııı ?ohaoldumsmile
bide ben bugün gördüm fragmanlarda ozan galiba nilayın internetteki videosunu görmüş niye yaptın bunu nilay diye soruyodu hatta evde bi çalışanımı arkadaşımı bilemiyorum kim izledi bunu en son çabuk söyleyin diye kızıyodu valla ben izleyemem büyük ihtimal malum benim cadı uyutmuyo geceleri bende o uyuyunca bitkin düşüyorum hemen gözler kapanıyo ama siz izleyince yazarsınız dimi kızlar:)
Kediyi baştan çıkardı videosunu izle - Amatör - Mynet - Videokizlar bu nilayin videosunu nerden bulabilirim
bu videoda kediyi bastan cıkarmıs demislerde ne alaka anlamadım kedi bakıyo farklı bisey yapmaya kalkmadıki hayvan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?