Evcilik Oyunu - Show TV

bu hakan üzülüyo, demek ki bi şeyler hissediyo, tuğçenin sevgilisi kızmıyo mu ki hala ben olsam 1 dk bile tutmam sempatiksalakcinni

bi de soruyor hakana, benim tarafımdan haksızlığa uğradığını düşünüyor musun diye :mymeka:
tabiiki uğradı..

Hakan'da neden ağlıyorsa. Ne çabuk kaptırıyorlar bu erkekler kendilerini. Bizim kocalar bile ağlamaz yahu. Salak Tuğçe'nin arkasından gözyaşı döktü herif :)

Tuğçe bi de kalkmış yok sevinmedim birinci olduklarına, yok incindim bla bla bla diyo ya.
İnsan biraz centilmen olur.... kıskandığını bu kadar belli etmez.
Neymiş Kendi sevgilim olsa katılmazdım, saygısızlık olurdu demiş... yalan mı?
Tuğçenin sevgilisi belli ki arızaya geçti o yüzden ayrılıyo programdan... nihayetinde Kendi haklı çıktı.
Haklıydı da... sevgilin var senin ne işin var orada, kim olsa köpürür.
Doğruları duymak işine gelmedi Tuğçe hanımın.
Neyse ki kurtulduk yapmacıklığından da kaprislerinden de, anasından da... olan Hakan'a oldu işte.

kizlar dünki bölümü nettn nerden izleyebilirim bileniniz var mi?
tugcenin o kiskanc hallerini cok merak ettim :)

kizlar dünki bölümü nettn nerden izleyebilirim bileniniz var mi?
tugcenin o kiskanc hallerini cok merak ettim :)

show tv nin sitesinde evcilik oyunu forumu ve tüm videoları var. oradan izleyebilirsiniz. şu anda da tv de tekrarı yayınlanıyor.

Tuğçe gitti demek programdan
Hakan ağladı hee.
Yzık çocuğa.
Demek ki Tuğçeye karşı birşeyler
hissediyormuş.Yakışıyorlardı ya Tuğçeyle.
Tuğçenin sevgilisi ne kadar da çirkinmiş.
Hakan onu 5 e katlar 10 la çarpar...

artık tugcenın dısarda sevgılı olayı gunyuzune cıkmıstı ve ayrılması ıcap ettı bence...

kendı ve yıgıt ıyıler hoslar ama halen nedense ben ask sevgı goremıyorum,ıyı anlasan ıkı arkadas gıbı gelıolar bana ama keyıfle ızlıyorum...
Yiğit sadece bu oyunu cok guzel oynuyorr...

hakan'a yeni kiz bulacaklar kesin ismi tek yaziliyor mert gibi

evet, tuğçe'nin resmi silinmiş ama hakan'ın ki duruyor.. bir çift elendikten sonra yeni partneriyle o tekrar katılacak sanırım. sevindim buna a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…