Evcilik Oyunu - Show TV

evet bende cok igrendim.. dün izledim.. partnerinin davranislarini tamamen dogru buldum..
ama daha sonra o klibi görünce, adamin aslinda o videoya tepki vermesi
bosu bosuna oldu.. görse klibi, nasil igrenir..

ohh tuğçe gitmiş sevindim
bence hakanın tarkan konserine gidiyoru deiğinde tuğçenin hakanın boynuna atlaması ipleri kopardı sevgilinde isabetli bi karar olmuş sevindim

cok sacma ama gercekten, sevgilisi olan bir kisinin ne isi var bu programda..
kendi ve yigit'te bu konuda böyle düsünüyorlar diye tugce dogru bulmamisti..
iyide sevgilin var, ayrilmak zorunda kalacaksan, niye katiliyorsun ?
bide hakanin boynuna sariliyosun filan ooooh ne ala dünya kaydirigubbakcemile2

klibin sonlarına doğru görünüyo mayokini gibi bi şey var ya poposu resmen ortada sempatiksalakcinni

ne iğrenc bır klippp mıdem kalktı... berksanın bu klibini bılmıyordum bır daha da dınleyecegımı zannetmıyorum...
sandalye ile sevısen,boru ıle dans eden ve gölgede kalan hatun nılay öyle mı??

klibi izledimm
çokda şaşırmadım

ohh tuğçe gitmiş sevindim
bence hakanın tarkan konserine gidiyoru deiğinde tuğçenin hakanın boynuna atlaması ipleri kopardı sevgilinde isabetli bi karar olmuş sevindim

tuğçe ayrıldımı prıoğramdan izleyemedimm nedenkii

ozan iyi dayaniyor ya, gercek karisi olsa daha agir tepki verirdi kesin, ozanin yapisi öyle
nilayda beni kiskaniyor diye havaya girmesi yok mu, gülme krizine soktu beni salakligiyla

Valla öyle ya da böyle hatun reklamını çatır çatır yapıyo mu siz ona bakın... tek amacı da o zaten... düne kadar esamesi okunmuyordu şimdi bütün Türkiye tanıyor. Bizim milletimiz unutkandır, 2 gün sonra unuturuz bu çirkefliklerini, iticiliklerini, o da kendine kaliteli işler bulur "hanımefendi" olur çıkar... tipik bir Türkiye gerçeği işte.

Bence bu Tuğçe kesin başka bir programda sunuculuk ya da dizide oyunculuk teklifi falan aldı o yüzden bıraktı yarışmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…