Mert'in ağzının ortasına kızımın boklu beziyle vurasım geliyo..
dün akşam sahile iniyolardı nilayla ozan sonrasını izlemedim yalnız danışmana gitti adama diyoki nilay sinirlenince burun delikleri büyüyo neydi hatırlamıyorum ama bi köpek cinsine benzetti bence ozan nilaya çok fazla bide dün gece gördüm tuğçe gider ayak neden kendiye yiğite sardı gitide kurtulduk valla
Çünkü Kendi ve Yiğit kendi aralarında konuşurken sevgilimiz olsa katılmazdık biz bu yarışmaya, ona saygısızlık olurdu dediler ama kendi adlarına konuştular, Tuçenin falan adı bile geçmedi. Ama Tuğçe hanım üzerine alındı incindi (!) bundan... yalan sanki... sevgilin problem yaptı ki ayrılıyosun yarışmadan, ne yani, giderken dürüst ol bari.
Tuğçe iş ve özel hayatı karıştırmıyormuş güya. Yahu bunun işi mi kaldı, adamın biriyle aynı evde yaşıyorsun aylarca, sevgilin bile seni görmemiştir o kadar pijamalı... kim olsa sorun eder, istemez. Kendi ve Yiğit yüzde yüz haklı bence. Kimse onları ciddiye almadı başlarda ama oyunu kuralına göre oynayan tek çift de onlar çıktı. Diğerleri her şeyi birbirine karıştırdılar. Belki senaryo gereğidir o kavgalar vs. ama öyle bile olsa benim sevgilim olsa dışarda adam küplere biner tabi. Milyonlarca kişi izliyor bu programı, kaç kişi der ki senaryo bu diye.
valla bu dizi değil sinema değil, çekim olur herkes evlerine dağılır, kendi özel hayatına bakar
resmen aynı yatakta yatmak dışında karı koca gibiler, birbirlerinden etkilenmemeleri mümkün değil bence
o kızların sevgilileride enteresanmış yani, madem kız arkadaşın kıymetli neden onay verirsinki bu projeye, sevgiliden onay alınması gereken bi iş bence
akşam bi bakayım dedim yaşlı bi çift gelmiş onlara bakarken uykum geldi.
nilay ve ozanı beğeniyorum ben, her an kavga edecekler diye heyecanım tavan yapıyor.:))
reklamlarda gördüğüm kadarıyla, ozanla nilay tartışıyor ve sanırım nilay programdan ayrılıyor. 'seninle bitiriyorum' dedi. gerçekten gidermiki fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?