Yemin ediyorum bu yarışmadaki kadınları gördükten sonra kendi kadınlığımdan şüphe etmeye başladım... bu işler böyleyse eğer ben kesin bi şeyleri yanlış yapıyorum.
ne gibi, ne anlamda:uhm:
Ya ne biliim chess, yani bu kadar kapris, bu kadar naz, sürekli bir şeyler talep etmeler, sürekli ültimaton vermeler, bir şeylere sinirlenmeler, abuk sabuk şeyleri kıskanmalar (ki gerçek eşleri bile değil). Hani derler ya erkeğe köpek muamelesi yapacaksın o zaman kıymetli oluyorsun, hep merak ederdim bu nasıl yapılır diye, böyle mi oluyormuş yani... ilginç yaa... ben çok geniş bi kadınım anlaşılan.
Bu oruç tutuyor ayakları da bir garip oluyor.
Herkes yemek yiyor tadıyor falan ama iftara hazırlanıyorlar.
yapmacık bir kurgu olmuş
Ya ne biliim chess, yani bu kadar kapris, bu kadar naz, sürekli bir şeyler talep etmeler, sürekli ültimaton vermeler, bir şeylere sinirlenmeler, abuk sabuk şeyleri kıskanmalar (ki gerçek eşleri bile değil). Hani derler ya erkeğe köpek muamelesi yapacaksın o zaman kıymetli oluyorsun, hep merak ederdim bu nasıl yapılır diye, böyle mi oluyormuş yani... ilginç yaa... ben çok geniş bi kadınım anlaşılan.
Bence bu senaryo gereği..
Yazılanları uyguluyorlar o kadar.
Normal yaşamda hiçbir erkek Nilay gibi bir kadına tahammül edemez bence..
bence nilay gerçek hayattada full kapristir, bu kadar iyi rol yapacağını hiç sanmıyorum, oyuncu bile değil, kendisi dansçı ve pilates hocasıymışsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
o kadar dansa pilatese gore at gibi hala :) kurek gibi elleri
nilayı burhan altıntopa yorumlatmaları gerekirdi, doğuştan cilve yoksunu kazulet diye başlar kürek gibi elleri diye devam ederdi:roflol:
Biraz sıkmaya mı başladı ne..?
Dün gece ilk defa sıkılarak izledim,Taylar'lar enerjiyi düşürdü.
Al benden de o kadar.
ben muhtemelen izleyemem bu gece ama ozanla nilay sıkı tartışıyolardı izleyen bi zahmet yazsın kızlar çok merk ediyorum belki mucize olurda nilayda ayrılır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?