Evcilik Oyunu - Show TV

Yemin ediyorum bu yarışmadaki kadınları gördükten sonra kendi kadınlığımdan şüphe etmeye başladım... bu işler böyleyse eğer ben kesin bi şeyleri yanlış yapıyorum.

ne gibi, ne anlamda:uhm:

Ya ne biliim chess, yani bu kadar kapris, bu kadar naz, sürekli bir şeyler talep etmeler, sürekli ültimaton vermeler, bir şeylere sinirlenmeler, abuk sabuk şeyleri kıskanmalar (ki gerçek eşleri bile değil). Hani derler ya erkeğe köpek muamelesi yapacaksın o zaman kıymetli oluyorsun, hep merak ederdim bu nasıl yapılır diye, böyle mi oluyormuş yani... ilginç yaa... ben çok geniş bi kadınım anlaşılan.

şeytan azapta gerek prensibi bunların kisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu oruç tutuyor ayakları da bir garip oluyor.
Herkes yemek yiyor tadıyor falan ama iftara hazırlanıyorlar.
yapmacık bir kurgu olmuş

herkes degil ki bitek ozan tuttu sanirim. digerleri tutmuyordu

ben bide kendinin hayranina sinir oldum, öyle hayran mi olur ya. komsuya gider gibi, bi bes dakikam vardida ugrim dedi hahaha. ne sacmalik

Bence bu senaryo gereği..
Yazılanları uyguluyorlar o kadar.
Normal yaşamda hiçbir erkek Nilay gibi bir kadına tahammül edemez bence..

Bence bu senaryo gereği..
Yazılanları uyguluyorlar o kadar.
Normal yaşamda hiçbir erkek Nilay gibi bir kadına tahammül edemez bence..

Bence de katlanmaz ama senaryo gereği bile olsa insan geriliyor izlerken.
Hele bugün bi kavga var ki evlere şenlik, dün fragmanda izlerken bile sinirlerim bozuldu o yüzden izlemicem bu akşam.

bence nilay gerçek hayattada full kapristir, bu kadar iyi rol yapacağını hiç sanmıyorum, oyuncu bile değil, kendisi dansçı ve pilates hocasıymışsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben muhtemelen izleyemem bu gece ama ozanla nilay sıkı tartışıyolardı izleyen bi zahmet yazsın kızlar çok merk ediyorum belki mucize olurda nilayda ayrılır:)

artık benımde programa bakasım gelmıyor... nılayla ozanı sadece denk gelırsem bakıyorum bu sefer neden tartıscaklar dıye o kadr :) bu kadar dustuk mıllet kendını rezıl edıyor bızlerde ızlıyoruz

ben muhtemelen izleyemem bu gece ama ozanla nilay sıkı tartışıyolardı izleyen bi zahmet yazsın kızlar çok merk ediyorum belki mucize olurda nilayda ayrılır:)

ozan, kedili videosu ve berksanın klibindeki görüntüleri için nilaya kızıyor. kendisi için o görüntülerin edepsizlik olduğunu söylüyor.
nilaysa ne varki o videoda ve klipte benden özür dileyeceksin yoksa gidiyorum diyor. bakalım gidecek mi gerçekten..:sm_confused:
birde ozan evlilik terapistine yalnız gittiği ve kendisinin sinirli biri olduğunu, sinirlendiğinde de rottweiler köpeği gibi burun deliklerinin ve gözlerinin kocaman olduğunu söylediği için ozana kızıyor

sevilay taylana ne kadar emrivaki ve herşeyi kendisi biliyor edalarında davranıyor :mymeka: hiç konuşturmuyor adamı. soru soruyor, cevabı dinlemeden öğretmen edalarında kendi cevaplıyor.
ilk elemede hemen elensinler, bukadar sıkıcı bir çift daha yoktur sanırım mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…