Evcilik Oyunu - Show TV

kendi ve yiğiti seviyorum yaa çok çılgınlar.. inşallah ayrılan çift onlar değildir.. birbirlerine gerçekten bir şey hisseiyolarmı acaba çok merak ediyorum..

kendi ve yigitin bu tiplerin icinde kalmasi siritidi bence
ahu tugba gelsin bence hani bi adami vardi ya onun delinin teki
anca onlar tamamlar bu takimi:roflol:

ay bu mert ne uyuz ya, tam gerçek bi erkek profili....sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

evet yaa mertin içine başka biri kaçmış sanki.. halbuki baharla beraberken çok zarif, romantik hoş bir adam gibi görünüyodu..

ee erkekler boyle iste bu kiz ona iyi davrandi surprizler yaptiya kendini bisey sanmaya basladi bahat gibi asagilayip yuz vermeseydi pervane olurdu yine

evet yaa mertin içine başka biri kaçmış sanki.. halbuki baharla beraberken çok zarif, romantik hoş bir adam gibi görünüyodu..

tuğçe alttan aldıkça mertin bi tarafı kalktı

bahar öyle değildi, ondan kıymetliydi

ay oyun moyun ama, ama gerçek hayata çok benziyo valla
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yeni gelinle damat ne uyumsuz ya, çok absürd olmuş, saçmalamışlar resmen, uyumlu bi çift çıkarabilirlerdi

aaa kendi ve yiğit ciddi ciddi ayrılıyolar yarışmadan.. ben anlamadım ama.. oylama sonuçlarına göre olmuyomu bu işler... bi açıklama yapıldıda benmi kaçırdım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…