Evcilik Oyunu - Show TV

ozanla nilay bodrum da balayı ödülü kazandı. kesinlikle torpil geçtiler bu çifte. kaynaşmaları için planlı yapıldı:mymeka:
ozan, ararken o kadar ağır kanlıydı ve okadar alakasız yerleri söylüyorduki eliyle koymuş gibi bulması hiç inandırıcı olmadı :umursamaz:

ya şu show tv i bişeyide tadında bıraksın bu ne be her hafta yeni çift daha taylanlara alışamadım ben..hem bu yeni çift de şaka gibi walla :bbo:

Ayy bu yeni adam popstar mıydı neydi öyle bir programdaydı galiba..
sürekli türkü söylüyor ruhumu daralttı..
Eda'ya da maşallah diyorum :)

Terapistin önerisiydi kesin kaynaştırın bunları Bodrum sıcaklarında diye,
tatilin sonundada şu şarkıyı mırıldanarak dönerler.

Bodrum'a da gitti beraber İstanbul'da da yaşadık,
sorun şehirlerde değildi biz tam yalandık sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Ya ben Kendi ve Yiğit'in kendileri istedi diye ayrıldıklarını düşünmüyorum,
var bunda bir bit yeniği kesin eskileri teker teker şutluyorlar alsanaalsanasmile

bırı su nılayı sustursuunnn... ya her kelıme bu kadar mı yanlıs anlsılır ya da baska yerlere cekilir yaaa...
ne derse desın ozan nılay hep art nıyet anlıorr... gerıldım ya

yeni damat daha önce ekranlarda polat alemdara benziyorum dedi olmadı, türkü söyledi olmadı. en sonunda evcilik oyununa katıldı şöhreti yakalamak için.
sesini duyursun diye her dakika türkü söyler artık

bu tuğçedede hiç akıl yok yani mertin bir zaman bahara yaptıklarını şimdi o ona yapıyor offf çok sıktılar ama yaaa hele o nilay yokmu yarışmadada uyuz oluyordum ona kendi yiğitte gitti yarışmada benim nazarımda bitti hepsi çok itici hele yeni gelin adayı ve damat tam tuz biber oldu işi iyice dalgaya aldılar bahar tam vaktinde ayrılmış valla yıldızla sertaçı arar oldum

allahım bu ne ekran kirliliğidir yaaa nedir bu edanın hali insan biraz zayıflar yahuu birde kendini bişey sanıp kıvırta kıvırta yürüyor helal olsun ekrana bie çıkabiliyor ya ne diyim

Ayy bu yeni adam popstar mıydı neydi öyle bir programdaydı galiba..
sürekli türkü söylüyor ruhumu daralttı..
Eda'ya da maşallah diyorum :)

valla aynen
sanırım bu adam yüzünden izlemicem artık:umursamaz:
yada o çıkınca kanal değiştircem gıcık ötesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hatta şimdiye kadar çıkanların en gıcığıııııııııııııııııııııııı:mymeka: (gerçi diğerlerinden hiçbirini gıcık bulmamıştım)
edanın karşısına ne bileyim, ümit erdim i falan çıkarsalardı, bu ne ya
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
kendi ve yiğitin kendi istekleriyle ayrıldığına inanmıyorum, eski çiftleri program gönderiyo bence

tamamen yeni kadro yapmak istiyorlar ama bu yeni kadro da bişeye benzemiyo kisırnaşık şey

birkaç kez izledim. sonuncusu dün akşamdı.

tuğçe sinir bi tip. mert'e bişeyler söyleyip arkasından sürekli kıkır kıkır. mert hafta sonları magazin programı sunuyordu ramazanda ara verdiler sanırım programa o da buraya katıldı.

ozan (o seren serengilin eski kocası değilmiydi?) nilay'ı nilay ozan'ı dinliyor, dinliyor da neresiyle belli değil. bir tutturmuşlar video falan. hususi google amcadan arattım. bişey yok.

taylan tiyatrocuydu galiba. çok rol yapıyor. sevilay bir hükümdarlık kurma derdinde gibi geldi. adamı kontrol etmeye çalışıyor.

birde yeni bir çift katıldı galiba. adam sürekli türkü çığırıyor, kız da işve yapmaya çalışıyor. o kız daha öncede bikaç programda çıkmıştı. yanılmıyorsam mehmet ali nin programında falan.

garip bir program olmuş ama izleyicisi çok.

yeni gelen çiftin duvağını ilk kaldırdığında ne iğrenç ni görüntüydü o öle yaa terlemiş felnnsempatiksalakcinni

Kendi ve yiğitin ayrıldığını çok üzüldüm.Ayrıca dün kendinin üzerindeki tshrt çok hoşdu:hulya:

Nilayıda hiç sevmedim çok gıcık bi tip

eda ve popstar olamamış çakma polat öğğğğ iğrencin de ötesi bunlar
:dilcikar::dilcikar:
show nerden bulup getiriyor bunları ben taylana sevilaya alışmadım daha alsanaalsanasmile
nihat doğan banu alkan ajdardan daha iğrençler de varmış :bbo:

Kendi ve Yiğit ayrıldıktan sonra ben daha izlemiyorum valla kızlar.
Kaliteyi çok dibe çektiler, hiç bir çekiciliği de kalmadı zaten.

edanında sevgilisi var bu arada, tabii bu türkücü bozuntusunu ne kadar ciddiye alır bilemiyorum ama

bence absürd bi tip çıkararak programı batırdılar

nilahla ozan dışında doğru düzgün çift yok, onlarında itişmeleri izleniyo

diğer çiftler çok bayık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…