Evcilik Oyunu - Show TV

aaa kendi ve yiğit ciddi ciddi ayrılıyolar yarışmadan.. ben anlamadım ama.. oylama sonuçlarına göre olmuyomu bu işler... bi açıklama yapıldıda benmi kaçırdım?

yok, onlar ayrı dünyaların insanlarıymış, o yüzden boşanıyolarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile5
ee erkekler boyle iste bu kiz ona iyi davrandi surprizler yaptiya kendini bisey sanmaya basladi bahat gibi asagilayip yuz vermeseydi pervane olurdu yine

tuğçe alttan aldıkça mertin bi tarafı kalktı

bahar öyle değildi, ondan kıymetliydi

ay oyun moyun ama, ama gerçek hayata çok benziyo valla
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

evet haklısınız..maalesef gerçek hayattada bu böyle.. samimi duygularını yansıttığın zaman erkekler neden senin için kılımı kıpırdatayım ki moduna giriyolar.. ama kaygan zeminde bıraktığın zaman bayılırlar önünde takla atmaya:)

yeni gelen gercek hayatinda evlenemeyeceginden korktu heralde kina mina ne varsa yaptiriyor damadida tenhada kistirmasin sempatiksalakcinni

ben atv deki, yarışmayı sıkı takip ederdim. eda libidosu yüksek bi hatun:) çok absürd bi espiri yapmıştı hatta bu konuyla ilgili:) hakkaten tenhada sıkıştırabilir bu karakoyunu:)

tuğçe alttan aldıkça mertin bi tarafı kalktı

bahar öyle değildi, ondan kıymetliydi

ay oyun moyun ama, ama gerçek hayata çok benziyo valla
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

evet tugce de farketti bence geçmişte yaşadığın bişilerin acısını benden mi çıkarıosun dedi..erkek milleti iştedelikafadulden

mertin artistik pozlarindan fenalik geldi ya
gozluklerde supermis
esek camdan bakiyo derdi rahmetli babanem
boylesine:roflol:
tugcede sanki mertle dogmus
ne koca meraklisi cikti bu kizda ya:mymeka:

reklamlarda yeni gelen çift için ikinci bahar yaşıycak diyordu
bunlar mı ikinci baharlarını yaşıycak
ben de yine yaşlı gelicek sanmıştım

chess :roflol:
ben izleyemiyorum annem kapattırdı ne bu ya diyip sempatiksalakcinni
Hakanı hiç gösterdilermi ?

hakanı tv değil ama bugun taksimde gördüm
gözlüklerini takmış bir erkek arkadasıyla yuruyordu yanımdan gecıyordu oyle farkettım
yuzu asıktı o gormeye alıstıgımız gıbı guleryuzlu degıldı ve boyu tvden kısa gıbı gelıyordu bana ama uzun sayılırmıs

ilk ozan buldu nilayı. çok ümitsizdim onlardan.
mertin tuğçeyi bulacağını düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…