Evcilik Oyunu - Show TV

bence eda kendini çok beğenmiş biri kusura bakmasında serdar ona bi numara büyük (aslında küçük):)))))) ama belliki sesini duyurtmaya çalışıyor garip napsın baktıki bu haliyle bişey olacağı yok oda haklı ama na yalan söylim sesi güzel ama perde arkasından sölesin mümkünse bi onu görmeyelimkaydirigubbakcemile3

ben de eleştirmek istemem ama ekran önüne çıkacak insanları düzgün seçmeleri lazım
benim midem bulanıyor açıkçası bu kadar kilolu birini görünce
hep terlemiş her yeri vıcık vıcık yağ löpür löpür sallanıyo ıyy :bbo:

:roflol::roflol: ayneeennnnnnnnnnn

ayy bu tuğçede ne koca delisi ya herşeyi merte soruyor sanki mert ona bayılıyordaa adamın aklı hala baharda surat beşkarış hepp

Serdar o kadar kibar davranmaya çabalıyor , şişko hep tersliyo..
Bulmuşken bunamak bu heralde..
2. bi Nilay vakası bu Eda..

Nilay demişken , hey allam ne kıskanç bi kadın bu yaa bi Tuğçe'ye laf sokuyo bi Sevilay'a..
Taylan utangaç biri galiba , Seilay'ın gözlerine bakamıyo konuşurken bi tutukluk bi ne yapıcağını elini ayağını neyere koyacağını bilememe durumu falan..

edanın cilve anlayışı bu :roflol::roflol:
taylanda tiyatro oyuncusu olacak hiç mi eğitim almamış ekran önünde nasıl durulur diye
akannehirakannehir

eda geçen bölümde kazları mı yavru danaları mı ne görünce ay ben bunları kesip yerim dediği an dehşete düştüm resmen..
potonsiyel yamyam bu kız adamı da kesip yemese bari.
nedense bana çok itici geldi.
kilosundan dolayı değil kesinlikle normalde kilolu insanlar neşeli sevimli
olur bu kız tam gudubet

ay ben bunlari yerimmmm dedi :) bende cok guldum orda

kızlar kusura bakmayın ama bir insan kilolu diye hakaretimi hakediyor Allah aşkına.. düşünsenize Allah korusun bir hastalıktan dolayı kilo almışsınız ve insanlar eda için kullandığınız tabirleri sizin için kullanıyo.. tualete gitmiyomusun , vıcık vıcık terlisin, şişko, iğrenç v.s v.s.. dünyanın binbir türlü hali var. yarın ne olacağını kimse bilemez.. lütfen benide edanın avukatı ilan etmeyin. sadece yazdıklarınız çok üzücü, bence yanlış olduğunu ifade etmek istedim...

şu mübarek ramazan ayında kimseyle tartışmak istemiyorum öncelikle bunu söyliyim..
ekrana çıkabilir kişilerin standardı varda haberimmi yok.. milyonlarca kilolu insan var.. onlarda evli çoluk çocuk sahibi. hayatın içinde varda ekranda neden olmasın yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…