Evcilik Oyunu - Show TV

bak şimdi buda olmadı:) ben zayıfım makyaj yapıyorum diye kemik torbası, kokoş yaptın beni:))) şaka tabii. dediklerine katılıyorum. arkadaşlarında muhtemelen yaşı küçüktür. yaşlarına veriyorum. amacım kalplerini kırmak değil. durup düşünmelerini sağlamak. ben insan olarak görevimi yapayım uyarayımda tekrar aynı tabirleri kullanıp kullanmamak onların insiyatifinde. başka yapıcak bişey yok..

edanın dış görünüşü kendine bence ama dün akşam bi ara reklam varken kanalllara bakıyodum serdarmı ne yatmış kızın üstüne denizde geziyolar sonra indiler kıza balinam benim diyo bunu neden almışlar yarışmaya anlamadım serdarmı ne ben ist en lüks yerlerinde çıkıp şarkı okuyorum diyo hay yarabbim

arkadaşlar konumuz edanın kiloları değil
evcilik oyunu denen yarışma
lütfen rica ediyorum konu kapansın
kapatmayan ve sürdürenler için ceza uygulanacaktır

bu yarismadakilergercekten evlimi yoksa evleneceklermi daha, ben izlemiyorum sirf reklamlarini görüyorum

nilay dıyor kı ozana beynını deıstır benım sesımın tonu bu deısmez dıyor... ama bılmıyor kı sesının tonundan ziyade ozanın her dedıgını ters anlayıp şak dıye ozanı bozması lafları agzına tıkaması terslemesı...

ben artık show tv nin sitesinde ozan ve nilay'a oy veriyorum belki motive olurlar oy verecek adam kalmadı zaten bence :icecream:

showtv sıtesınde yazan su,oyun gıbı baslayan ılıskıoler acaba gercek olacak mı dıyor... yanı gorucu usulu bırlestırıyorlar sonrasına kendılerı karar verıyormus-mus...

zaten polat alemdar mı ne var ya kurtlar vadisinde, ona benziyorum diye övünüyormuş, bence de öyle :)

taylan'nin sevgilisi cikmis yaninda cocuk var sevilay'a biseyler diyor hay allahim ya :) nikahi basan karisi gibi almis cocugu gitmis sevilaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…