Evcilik Oyunu - Show TV

Kendi'yle Yiğit neden ayrıldı ya ben ızleyemedım ..ayrılma gerekçeleri neydi acaba? onlarda gittiyse artık izlemem ya yeni çiftler akla zarar :bbo:

kendı aralrında konusarak öyle bır karar aldılar... aslında bır sebebı yok,programın gıdısatından dolayı ayrılmak zorunda kaldıkları acıkkk...

yeni çiftler çok itici..seyredesim gelmiyo..kendi embesilinin bile bi ağrlığı varmış..şimdikilere 1 dk. mı bile harcamam..

2 raiting ugruna suyunu cikardilar programin
tiplere bak yaaa
bunlar unkapanina gitsin orda turku soylesinler bol bol
belki orda meshur olurlar
:umursamaz:

bu mertin olayı nedir anlamadım, kızı öpüyor sürekli, elele tutuşuyorlar, sürekli makas alıyo kızdan:icecream:

çok saçmaladı hem kendi ile yiğitçok eğlenceli gidiyordu oyunları neden bitirdiler.bu şişman kızın kocası şarkıcı türkücü mü ne her fırsatta şarkı söylemeye çalışıyo reklam peşinde sankinimlmaz:

ben artık izlemiyorum yaa tuğçeyle hakana yazık ettik yıldızla sertaça uyuz oluyodum ama onlar güzeldi yaa bunlar ne böyle artık görsemde kanal deyiştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…