Evcilik Oyunu - Show TV

herkez eskidi eskidi gönderildi şu mert bi türlü eskiyip gönderilmedi iyiki çalışan elemanları yani öğğğ geldi akşam ice sinir oldum kopleksli adam en sonunda tuğçeyide delirtip kaçırtıcak yanından.

dun finalde hep el eleydiler zaten kesin evlenirler..sevilay bidaha bulamaz taylan gibisini

kaydirigubbakcemile5 sevilay, taylanın daha önceki evlilik teklifinin kendilerine kamera şakası yapılan güne denk gelmesinin şanssızlık olduğunu,
taylandan sürpriz bir yurtdışı tatili yada güzel bir akşam yemeği eşliğinde yeniden evlilik teklifi beklediğini söyledi zaten a.s

İSTANBUL’un Maslak’taki en lüks sitelerinden olan Mashattan yönetimi, “Evcilik Oyunu” isimli programın çekimleri nedeniyle sitede yaşayanların huzurunun bozulduğunu belirterek mahkemeye başvurdu. Dilekçede, “Çekimlerdeki gürültü, ses, ışık nedeniyle 10 bloktan oluşan özel güvenlikli site yaşanmaz hale gelmiştir” denildi ve çekim ekibinin siteden tahliyesi istendi.
delikafadulden

delikafadulden:roflol:

zaten izlenicek halide kalmadı:sinifsinif:

cnmmmmmmmm nasılsın
ooyy kuzu ııyım sen nasılsınnnn
ısabet olmuşşşş

Nilay tam sempatikleşmeye başlamıştı gitti yahu , izlemem heralde bende artık.
Sitedekiler geç bile kaldılar mahkeme için..

zaten ne akla hizmet bir yarışmadır belli değildi yayından kalksa ii olur en son katılan çiftle zaten çıtayı düşürmüşlerdi bitsin bencede yeteri kadar cılkı çıktı,
mertle tuğçeyede acaip sinir oluyorum gerçekten evli gibi yaşıyorlar elele gezmeler falan allah bilir aynı yataktada yattılar bunlar aşkım maşkımda diyorlardı zatiii
çok iğrenç bu bir yarışma olamaz lmaz:

yenıden bır bırlıktıelıge adım atacaklar mı vs dıye cıkmıstı... mert ondan en basta cook ılımlıydı... sımdı kazak erkek oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…