- 22 Temmuz 2016
- 276
- 721
- 103
- Konu Sahibi Hayallegercek
Merhaba hanımlar. Icimi dokmeye, dertlesmeye o kadar ihtiyacım var ki...Ben 5 yillik evliyim. 3 yasinda bi oglum var.Eşim is gereği 1 aydır şehir dışında. Ben de oglumla annemlerde kalıyorum. Hemsireyim çok yoğun çalışıyorum. 2 güne bir 24 saat bazen gün aşırı gidiyorum. Allah bin kere razi olsun annemden babamdan cocuguma cok iyi bakıyorlar. Gözüm hiç arkada değil çok şükür.
Eşim cuma akşami geldi. Ben nöbetteydim. Cumartesi sabahi işten geldim. Kahvaltı yapıyorlardı hoşgeldin dedim yüzüme bile bakmadan dilinin ucuyla hosbulduk dedi.
Oglumla oynadı,gezdirdi,yedirdi, icirdi beraber güzel vakit geçirdiler 2 gün. Oğlum çok ozlemisti babasini onun adına dünyalar benim oldu. Fakat kızlar şu iki günde konuştuğumuz 5 cümleyi geçmez. Yokum sanki ben. Be adam ne yaptın ne ettin bu zamana kadar bi anlat. Sorularimi bir kelimeyle gecistiriyor. Buz gibi iliklerime kadar işliyor soğuğu. Yiyorum,içiyorum ama bogazima hep bişey takılıyor, mutsuzum.
5 yillik evliligimiz hep sorunlu geçti. İlk yıllar ailesiyleydi problemler onları çözdük ama büyük yara aldı evliligimiz. En ufak şeyde bağırıp çağırır. Derdini anlatmadığı gibi beni de dinlemez. Hiç sohbet etmez mesela ,işinden bahsetmez. Sarılmaz, opmez güzel bi söz söylemez. Hastalansam neyin var demez.
Birkaç kez ayrılmak istediğimi söyledim ama kabul etmedi. Duzelmedi de. Sadece varsa yoksa oğlu. Bir evlada en güzel hediyenin onun annesini sevmek olduğunu asla anlamadi, anlamayacak da.
Daha otuzumda böyle bi evlilik. Defalarca konustum, defalarca. Hicbir faydasi olmadi. İnanılır gibi değil ama eşim pesimi hiç bırakmadı. Evlenmek için beni ikna etmeye çok uğraştı. Herşey bitti. Aşk bitti ,özlem bitti , saygı bitti . Her an bosanmayi yeni bir hayat kurmayı hayal ediyorum. Ailem anlamıyor .Annem çocuğun var boşanma diye bişey olamaz diyor. Ben ne zaman icimi dökmek istesem susturuyorlar. Ben babandan az mı çektim erkegin iyisi olmaz diyor. Diyor diyorda kizinin içinde yanan ateşi, mutsuzlugunu görmüyor. Ha bu arada aileme karsi cok saygili ve onlarin oglu gibi. Gittiginden beri annemle babami ariyor beni aradigi da sayili.
Evladım için bile olsa artık sabredemeyecegim. Bu evcilik oyunundan başka bişey değil. Bana bi akıl verin. Nasıl ve nerden basliycam, ne yapıcam ben? Vaktinizi aldım hepiniz hakkınızı helal edin arkadaşlar.