Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Lutfen yardimci olun boya alsam tek renk olurmu? Nasil boya almam gerekir sizin 5.fotografinizdaki renk balkopugu sanirim o renk istedigm renk suan sacim da biraz kizillik var hurremin sac rengine benzio azicik:)

Lutfen yardimci olun boya alsam tek renk olurmu? Nasil boya almam gerekir sizin 5.fotografinizdaki renk balkopugu sanirim o renk istedigm renk suan sacim da biraz kizillik var hurremin sac rengine benzio azicik:)

cnm bnm saçlarım cikolata kahve ve kışkırtıcı kahve boya sonrası 2 kez açmada o renk elde ettim yani bu renklerde oncelik saçnda ne renk var geçmişi onemli ben 2 kez açarım o renk olur sen 2 kez açarsn başka renk cıkar saçınıda görmeden haybeye konuşmak istemiorm ama dediğim gibi saçın hala koyu ise açıcaksn tekrar açıklı koyulu isede tekrar açmak zorundasn ki eşitlensin biraz sonra üzerine loreal majirel 8.3 boyarsan o renge yakın bi renk elde edersn 2 yıkama sonrası

8ay once mavi siyahti boyamistm bayagi akti ara ara kahveler vardi zaten foto yollamak istiyorum ama telden girdigim icin olmuyor ama bana ozelden yazabilirsen sana danismak foto atmak cok isterim.cok caresizim(((cok kotu oldu tekrar acici alirsam yine ayni sonuc olucak diye korkuyorum suan dipleri boyamadigim.icin kopmasin die tam olarak kendi rengim kumral...diplerden sonra sarimsi sacin orta kismi kahve uclar yine koyu turuncu gibi((

karmakarışık bi saç netten duzelcek iş değil en yakın bi guvendiğin kuaföre gidip duz bi renge boyat cnm sen

Tskkur ederim yanlz kendim herhangi bi boya alip boyasam en azindan esitlenirmi

Tskkur ederim yanlz kendim herhangi bi boya alip boyasam en azindan esitlenirmi

ilk boyarsınz eşit gibi görünür fakat 2 yıkama sonrası tekrar koyu taraflar koyu kalır açıklar açılır lepar tabiri ettiğinize dönersinz kuaförler o boyanın içine ona göre bir karışım hazırlıyorlar oksidanı %6 tutuyorlarki koyulsn die açık yerler ve koyu yerleri eşitlesinler die tabi bu boyada yine akıyorda evde yaptıgnz boya gibi olmuyor... ben kuaföre gitmeyim evde yapayım dersenizde en sevdiğim renk 8.3 bunu boyayabilirsinz %6 oksidan ile

Jully bişiy sracagim bnm sacim karamel gbi ama küllü diyelim.isilti atcam evde.isilti scin bi iki ton acigiyla atiliomus bnm sacimin iki ton acigi ne nasil anlyabilirim kutudan ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu 8.3 koyu yerleri acip acik yerleri kapatir diyosunuz dimi? Sorun degl komple boyarimaktikca yeterki kuafor eline dusmeyeyim bu dediginiz renk kullu mu turunculugu alirmi biraz?

Bu 8.3 koyu yerleri acip acik yerleri kapatir diyosunuz dimi? Sorun degl komple boyarimaktikca yeterki kuafor eline dusmeyeyim bu dediginiz renk kullu mu turunculugu alirmi biraz?

yok ben anlatamıcam size sanırım kuaföre danışın lütfen yada yazılarımı dikkatlice okuyun

kızlar merhaba ben saçımı iki hafta önce palette kışkırtıcı viyole ile boyadım koyu saçı kendıme yakıstıramadım ertesi gün kuaföre gittim nasıl değiştirebilecegimi öğrenmek için patlıcan morunu değiştirmenin çok zor olduğunu söyledi.Azmettim 15 günde neredeyse 2 ton açtım beyaz sabunla :) hergün yıkamaya devam hala :) aynalara küstüm, sizce bu saçı eski haline getirebilir miyim? karameldi saçlarım, kumral ya da karamel yapmak istiyorum tekrar

konumu dikkatlice okursan asama asama neler yaptım kaç kez açtım ve ne renkler elde ettim ulaşırsn cnm... 1 severde turuncu olursn 2.dede öle saç yapına geçmişine baglı 3.üde sararırsn bilgin olsn

anladım canım yavaş yavaş deneyerek tecrübe ediyoruz

Canım baktım da aktif şekilde arkadaşlara yardımcı oluyorsun ve epey de tecrübelisin bayıldım saç rengine.. Benim de çok acil yardıma ihtiyacım var bir başlık açmıştım ama kimse ilgilenmedi sana saçımın şu anki halini atsam fikir verebilir misin ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende saçımı boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum nedense:18:
sizin saç renkelrinizide çok beğendim güle güle kullanın..

3. Resimdeki saçların çok guzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçen yıl sık rofle olan saçlarımı dip boya yaptırarak bu zamana geldim dipler kızıl uclar platin gibiydi bi çok kuaföre sordum komple boya ya mam elim de kalır dediler bende geçen ay kendim dipleri açtım ve palette 10.1 boyadım ama 2 renk oldu aslin da tam istedigim beyaz a yakin platin di becereme dim yorumlar da krepe balyaj yaptiran biri vardi o da cok hosuma gitti resimleri yüklerim ona göre yardım ci olursan çok sevinirim...

yardımına ihtiyacım varrr.. :)
5 ay önce platin rengi güzelim saçlarımı açık kestaneye boyadım sinir haliyle ama sonra hoşuma gitti gibi 5 ay boyunca 2 kez daha 6.1 ve 5.35 'le boyamıştım kendi rengimde açık kestane makyaj derdi yok soluk görünmek yok diye 5 ay idare ettim ama çok sıkıldım ben eski platin saçlarımı istiyorum cnm daha öncede cok boyadım açtım saçlarımı ama bayağı bilgilisin bu konuda cnm ben nasıl açabilirim saçlarımı küllü platin yapmak istiyorum hangi oksidan kullanmalıyım nasıl ölçüsü ve evde mavi açıcı tozum yani orealimde var ne olurrr banada yardım et sarı şeker detaylı olarak anlatır mısın saçım yıpranmış ama dayanabilir sanırım daha önce çok açıldı ama güçlüdür benim saçlarım en kısa zmanda eski halime kavuşmk istiyorumm:44::2::18:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…