- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
Lutfen yardimci olun boya alsam tek renk olurmu? Nasil boya almam gerekir sizin 5.fotografinizdaki renk balkopugu sanirim o renk istedigm renk suan sacim da biraz kizillik var hurremin sac rengine benzio azicik:)
8ay once mavi siyahti boyamistm bayagi akti ara ara kahveler vardi zaten foto yollamak istiyorum ama telden girdigim icin olmuyor ama bana ozelden yazabilirsen sana danismak foto atmak cok isterim.cok caresizim(((cok kotu oldu tekrar acici alirsam yine ayni sonuc olucak diye korkuyorum suan dipleri boyamadigim.icin kopmasin die tam olarak kendi rengim kumral...diplerden sonra sarimsi sacin orta kismi kahve uclar yine koyu turuncu gibi ((
Tskkur ederim yanlz kendim herhangi bi boya alip boyasam en azindan esitlenirmi
Bu 8.3 koyu yerleri acip acik yerleri kapatir diyosunuz dimi? Sorun degl komple boyarimaktikca yeterki kuafor eline dusmeyeyim bu dediginiz renk kullu mu turunculugu alirmi biraz?
konumu dikkatlice okursan asama asama neler yaptım kaç kez açtım ve ne renkler elde ettim ulaşırsn cnm... 1 severde turuncu olursn 2.dede öle saç yapına geçmişine baglı 3.üde sararırsn bilgin olsn
Geçen yıl sık rofle olan saçlarımı dip boya yaptırarak bu zamana geldim dipler kızıl uclar platin gibiydi bi çok kuaföre sordum komple boya ya mam elim de kalır dediler bende geçen ay kendim dipleri açtım ve palette 10.1 boyadım ama 2 renk oldu aslin da tam istedigim beyaz a yakin platin di becereme dim yorumlar da krepe balyaj yaptiran biri vardi o da cok hosuma gitti resimleri yüklerim ona göre yardım ci olursan çok sevinirim...[/QUOTE buarada dipleri açma ve boyama dan hafta sonra tekrar palette 10.1 tekrar komple boyadım resim yukleyeme dim senin le iletişim için üye olmuştum resim yukleyeme dim ricam mail adresin i verebilir misin ? Ordan saçım in resimleri göndersem
Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374
Eki Görüntüle 774375
Saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım SİZdE BAŞARABİLİRSİNİZ YETERKİ İSTEYİN :)
ARKdSLAR SAÇLARINIZI AÇMA İŞLEMİNdEN SONRA MUTLAKA BAdEM YAGI + GLİSERİNLİ SU İLE BAKIM YAPIN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?