valla cnm ben herkese 9.1 10.1 en hasta kaldıgm renkler oldugu için onları öneriorm kendmde devamlı bu renklere boyuyorm küllü renklerine yani seçim senin :)
merhaba saçım şuan kumral 9.1 alıcam ama oksidan kaçlık almalıyım ?birde 9.31 var bu dahamı iyidir:)
Ya benimde siyaha boyalı saçımı açmak gibi bir derdim var yardımcı olursanız çoook sevinirim benim saçlarım koyu kahveye boyalıydı sonra ben gidip bide siyaha boyadım üç ay oldu şimdi saçımı toz açıyla açıp kumrala boyamak istiyorum bir ay saçımı dinlendirdikten sonra uçlara pilatine yakın krepe balyaj yapmak istiyorum ilk sorumda bu ben bu açma işlemini palette yoğun açıcıylamı yoksa toz açıcıylamı yapayım ikinci soruya gelince uçlara balyaj yaparken üst üste iki kere açmış olucam ya saçım yanmaz değilmi?üçüncü sorumda benim kasların siyah ama kalında değil yinede çok çirkin olurmu açık renk saçla?kaşlarımı açtıramam çünkü tesettürlüyüm ama çokta beyaz tenliyim.umarım cvp yazarsınız şimdiden teşekkürler...
vaayyy...arkadaş süpersin..hayalimin saçlarına sahipsin..
şimdi gördüm konunu biraz karıştırıyım sorularla döncem sana..:))
july merhaba
bilgi birikimine,cesaretine ve yardımseverliğine hayran kaldım.ellerine emeğine sağlık gerçekten.
bende senden bir yardım istiycem .saçları parlak göstermesi ve kolay taranması için bannyodan sonra friksiyon yapabileceğim doğal bişeyler biliyor musun ?
Canim o kadar kotu bibdurumdayim ki topic acmama ragmen sana da sorayim dedim
Sacimi acip 8.01 e boyayacaktim acma islemine kuafore oryal olur dedi bende yanar diye
kabul etmedim aklim sira 900ile boyadim ama turuncu oldu 8.01 biyamadim daha
Basta kabul etmedigim oryali yarin ya da pazar gibi yapsam yanar mi
Bu turunculiktan kurtulup koyu sari nasil elde ederim
Bana bi yardim etsen cok guzel olurEki Görüntüle 989517
merhaba julyy saçlarımda işlem boya filan yok resimdeki gibi bi saçı nasıl elde ederim ne renk oluyo bu :) şimdiden çookk teşekkürlerrrr
jully sana birşey sormam gerek bilsen bilsen sen bilirsin
saçım küllü kumral hafif doreleri de var...boya yok kendi saçım
ben istiyorum ki küllülüğü öne çıksın saçımın...gümüş gri yapsam nasıl olur...kendi rengim üzerine 15 dakka tutsam...amaç külleştirsin
olur mu ?
şimdi benm saçlarım koyu kahve bu açıcıyı alsam, normal saç boyar gibi bir defa da mı kullanacagım. bir defada ne hale gelir ne renk olur acaba bilgisi olan varmı
Meraba ben saclarimi en son 8ay once mavi siyaha boyadim tabiki bayagi akti bu sure icerisinde hic boyamadim
bugun bi cilginlik edip hair plasla sac uclarindan baslayarak boyadik arkdsimla yikamadan 10dkka once diplere 1cm boyadik buna ragmen dipler hizli acildi suan saclarim bildiginiz leopar oldu ustler daha acik ortakisim daha koyu uclar daha acik ...ne yapmami onerirsiniz sizin karamel rengi saclariniz gibi.olsun istiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?