evet saç pigmentleri açılmş sarı saçlarda boya daha cabuk akıyor cnku saç telinde renk kalmadıgı için koyu bir boya sürülse bile saç teline tutuunamadan akıp gidiyor renk.. yansıması kalıcıdır tabi
anladım sen ne kadar surede boyuyosun peki
bnm saçlarım platine yakın oldugu için ben komple boya yapmıyorum uzun zamandır. bu bahsettiğim akma işlemi sarı saçtan koyu tonlara geçerkenki olay. saçını açtıktan sonra belli bi sarı oluo zaten tekrar boyama işlemine gerek kalmıyorki. ben sadece dip yapıyorum. ayda yılda bi saçlarım matlaşırsa cila yaparak yeniliorm. smdi bi renge taktım ama yurt dışında o numaralar tr de yok. onlardan sipariş edicem loreal majirel markası belli noları var tamamen boyayıp guzel bi yine sarı renk elde etmek istiorm bundan sıkıldm.. (bu konuyu senle konuşmuşum onceden zaten :d foto atmıştm biliosn) ole işte..
biliyorum evet konustuk guzeldi o renk=)halledersın sen ya=))bende bana yakısan bı sac rengı bulabılcek mıym acaba omrumde=Dbnm saçlarım platine yakın oldugu için ben komple boya yapmıyorum uzun zamandır. bu bahsettiğim akma işlemi sarı saçtan koyu tonlara geçerkenki olay. saçını açtıktan sonra belli bi sarı oluo zaten tekrar boyama işlemine gerek kalmıyorki. ben sadece dip yapıyorum. ayda yılda bi saçlarım matlaşırsa cila yaparak yeniliorm. smdi bi renge taktım ama yurt dışında o numaralar tr de yok. onlardan sipariş edicem loreal majirel markası belli noları var tamamen boyayıp guzel bi yine sarı renk elde etmek istiorm bundan sıkıldm.. (bu konuyu senle konuşmuşum onceden zaten :d foto atmıştm biliosn) ole işte..
mrb yardım lütfen sçaımı siyah hint kınasından bu renge kadar açtım röfle setiyle ama farklı renkler olduğu için açıcıdan dolayı loreal fındık kahveye boyadım bu renk çıktı şimdibu hali biraz aktı kızılımsı oldu senin resimlerinde 6. yı beğendim nasılelde edrim acabaaa
biliyorum evet konustuk guzeldi o renk=)halledersın sen ya=))bende bana yakısan bı sac rengı bulabılcek mıym acaba omrumde=D
bir öncekisayfaya resim koydum bakarmısın cnmm
cidden keşke olsaydınn istanbulda mısnevet inşallah başarıcam onuda...keşke yakın olsaydık ben boyardm seni paso hehehhe gzl şeler cıkartırdık ortaya şans
cidden keşke olsaydınn istanbulda mısn
bende sakaryadayım,belki bigun gorusebılıırz hiç belli olmaz=Dmaalesef izmr cnm
bende sakaryadayım,belki bigun gorusebılıırz hiç belli olmaz=D
inşallah cnm
kızlar bu sarılar evde elde edilebilir mi acaba hangi boyalarla ulaşılır. fikri olan var mı?
Canım bu sinameki ile ilgili yazıştığımız topiği bulamadım bir türlü. Topiğin adını yazar mısın veya link atar mısın? ? ? Öpüldün :))
Merhaba,
garip gelebilir ama bende ne biçim saç varsa ne yapsam da platin olmuyor.
2 kere 40 lık oksidan ve oryal ve 1 kere 30 luk ile açtım..1 kere senin de bahsettiğin palette ile boyadım.. Ama amannn Allahım o ne.. 11 Senedir boya kullanırım bu güne kadar böyle yakan boya görmedim, zaten soonra saç derim kabuk tuttuNeyse Ondan sonra nevacolor ile 2 kez, color max ile 1 kez boyadım ve bi çok kez cila attım. Bu arada colormax boyaya renk olarak bayıldım ama zaten yıpranmış olan saçlarımı çok kuruttu.. Bence o boya küllü cila için çok ideal. Yoğun küllü olmasına rağmen, açık renk olan saçlarımı yeşillendirmedi. Lakin bir daha asla bu boya ile direkt boyamam, cila atarım. Yanlış Hatırlamıyorsam saçlarıma yaptığım işlemler bunlar.. Çoğu vardır eksiği yoktur o derece yani
Platin olmuyor, olmuyor, ol-mu-yorrr :) Bi kez daha açmaya korkuyorum çünkü saçlarım belimi geçmişti, kalçamdaydı ama baya kestim, şuan belimde. Daha fazla kesemem, kıyamam..
Şuan saçlarım tam olarak eklediğim fotodaki renk.. Çok doğal ve sanki orjinal sarışınmışım gibi soğuk bir ton.
Bu tonu nasıl yakaladığıma gelirsek, biraz riskli ama denemeye değer. Nevacolor orkide moru.
Bu boyayı kabın içerisine fındık kadar koyuyorum ( Saçlarım belime kadar ) En fazla 1 çay kaşığı oksidan ekliyorum ve üzerine bol bol saç kremi katıyorum içerisinde hiç pürüz kalmayacak şekilde 4,5 dk fırça ile ezerek karıştırıyorum. Oldukça ıslak olan saçlarıma çok hızlı ama çok hızlı uygulayıp hemen tarıyorum. Bu iki işlem 5 dk yı bile geçmemeli. Güzelce duruluyorum.. Riskli dediysem şöyle bir riski var, saç hemen mor renkleri alıyor ve bazen morluklar oluşabiliyor.. Bende morluk oluştuğunda iki kez yoğun bi şekilde köpükleyip, bir kez de bol kremle taradığımda yok olup yerini soğuk bir tona bırakıyor.
Bu tonu hiç bir boya ile elde edemedim okadar doğal ki bu nedenle vazgeçmeyi düşünmüyorum. Yabanci blogları, youtube u fln araştırısanız bu işlemi bir çok insanın uyguladığını görürsünüz.
Açmaya korkuuyorum dedim, aslında kuaför fobim de var, yakmışlardı saçlarımı bi kez ama diyorum ki gitsem şöyle 10 15 paket attırsam platin rengi yakalarlar mı? Yoksa saçlarımı yakarlar mı? Bğir kaç gündür aklımda bu soru var
Şuan saçlarımnın rengi bu şekilde hemen hemen aynı. Hemen hemen dediysem aradaki tek fark onunkisi çok parlak, benimkininse açılaa açıla boyanmaktan feri gitniş
Eki Görüntüle 789664
Canım benim, link kapanmış bir topiğe gitti. O değil yanii:))
bu saç rengi çok ama çok güzelaşık oldum renge:) kendi saç renginiz nedir acaba sadece o boyayı uygulayarak mı yapıyosunuz daha önceden açma falan olmuyor mu??
bnm saçlarım platine yakın oldugu için ben komple boya yapmıyorum uzun zamandır. bu bahsettiğim akma işlemi sarı saçtan koyu tonlara geçerkenki olay. saçını açtıktan sonra belli bi sarı oluo zaten tekrar boyama işlemine gerek kalmıyorki. ben sadece dip yapıyorum. ayda yılda bi saçlarım matlaşırsa cila yaparak yeniliorm. smdi bi renge taktım ama yurt dışında o numaralar tr de yok. onlardan sipariş edicem loreal majirel markası belli noları var tamamen boyayıp guzel bi yine sarı renk elde etmek istiorm bundan sıkıldm.. (bu konuyu senle konuşmuşum onceden zaten :d foto atmıştm biliosn) ole işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?