Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

yardımmmmmmmm lütfen

anladım sen ne kadar surede boyuyosun peki

bnm saçlarım platine yakın oldugu için ben komple boya yapmıyorum uzun zamandır. bu bahsettiğim akma işlemi sarı saçtan koyu tonlara geçerkenki olay. saçını açtıktan sonra belli bi sarı oluo zaten tekrar boyama işlemine gerek kalmıyorki. ben sadece dip yapıyorum. ayda yılda bi saçlarım matlaşırsa cila yaparak yeniliorm. smdi bi renge taktım ama yurt dışında o numaralar tr de yok. onlardan sipariş edicem loreal majirel markası belli noları var tamamen boyayıp guzel bi yine sarı renk elde etmek istiorm bundan sıkıldm.. (bu konuyu senle konuşmuşum onceden zaten :d foto atmıştm biliosn) ole işte..

bir öncekisayfaya resim koydum bakarmısın cnmm

biliyorum evet konustuk guzeldi o renk=)halledersın sen ya=))bende bana yakısan bı sac rengı bulabılcek mıym acaba omrumde=D

slm cnm. bnm 6. resmim yogun açıcı sonrası simdi hatırlamıyorumda bi karamele boyamıştım ... sende saçlarını komple once açmalısın heryerini hemde.. eşit miktarda daha sonrasıda karamel bi tona boyamalısın .. fındık kabugu renginde yeşillenme olur aslında ama senin kına onu turunculaştırmş

biliyorum evet konustuk guzeldi o renk=)halledersın sen ya=))bende bana yakısan bı sac rengı bulabılcek mıym acaba omrumde=D

evet inşallah başarıcam onuda ...keşke yakın olsaydık ben boyardm seni paso hehehhe gzl şeler cıkartırdık ortaya şans

kızlar bu sarılar evde elde edilebilir mi acaba hangi boyalarla ulaşılır. fikri olan var mı?

Eklentiler

• $srı.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $srıııı.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 77

bu saç rengi çok ama çok güzel aşık oldum renge:) kendi saç renginiz nedir acaba sadece o boyayı uygulayarak mı yapıyosunuz daha önceden açma falan olmuyor mu??

bu saç rengi çok ama çok güzel aşık oldum renge:) kendi saç renginiz nedir acaba sadece o boyayı uygulayarak mı yapıyosunuz daha önceden açma falan olmuyor mu??

Merhaba, tabiki açtım saçlarımın rengini, hemde 2-3 kere ve üstüne de bi kaç kez küllü açık sarı ile boyadım.. Saç rengim baya açık sarı olduğu için bu rengi verdi bende. Tabi herkeste etkisi farklı olur, saçın gördüğü işleme ve açıklık derecesine göre.

Turuncu da değildi saçlarım, bildiğiniz açık sarıydı.. Malesef koyu tonlarda bu sonucu vermez. :-/

Hangi renge taktın bilmem ama sana bir boya önereyim, mutlaka dene.. Ben ilk defa dün kullandım ve hayran kaldım. Adı clemency.. Bildiğin tüp boya ama 1 e 1,5 karışım oranı mevcut.. Zaten satın alınca kendi 90 ml. olan oksidanınıda veriyorlar yanında.Yani normal boyalardan 30 ml. fazla çıkıyor. Ben 7,5 tl ye aldım.

Yıpranmış saçlara sahip olmama rağmen bir gram bile sertleştirmedi saçlarımı.. Bitkisel yazıyor boyanın üzerinde, belki ondandır bilemeyeceğim.. Çıkan renk ise çok başarılıydı.. İlk defa bir sarı boyadan böyle randıman elde ettim..

Ben 913 numarasını kullandım.. Şuan için akıp akmama konusunda birşey diyemem. Çünkü saçımı boyadıktan sonra 3 gün renk otursun diye yıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…