CANIM BANA İNANIP UYGULAdIGIN İÇİN ASIL BEN SANA TEŞEKKÜR EdERİM GÜVENİN İÇİN VE SENİ GERCEKTEN TEBRİK EdERİM BEN GİBİ CESURSUN :) KORKUYLA YAPILAN HERŞEYİN SONU HÜSRANdIR KORKMAdIN BAŞARdIN İNAN COK SEVİNdM CNM :) saçlarına argan yagı ile bakım yap ve bir fısfısa gliserin koy suyla karıştır bi kapak yeterliyumuşacık saçların olucak hemde anında öptüm cok fotograflarınıda bekliyorummm
Arkadaşın saçı turuncu olmuş sanırım açılınca şimdi ben de açarsam benimde turuncu olcak büyük ihtimal 2. açtığımda da o turunculuk olur mu ki bi de küllü tona boyayınca gider mi ki o turunculuk biraz korkuyorum bi de kendim açmaya çünkü şimdiye kadar sadece bi kere kendi saçımı boyadım o da köpük boyaylaydı başarabilir miyim bunu
Eki Görüntüle 798365 Eki Görüntüle 798366
Fotograf eklemede sorun cikmadi ama bu defada cekimde cikti var bi ugursuzluk basimda onun icin ben de ilk gün boyayip sac diplerime degdirmeden yag bakimi uyguladigim zaman cektigim fotoyu koydum en azindan dip rengim belli oluyor, alt kisimlar ise yagdan dolayi koyu görünüyor aslinda o kadar koyu degil ama kizildan döndüm olsun o kadar. Artik dinlendirme ve bakim zamani. Bakim konusundaki tavsiyelerine de uyacagim.
Ilk koydugum turuncu fotografsa son boyama öncesi ama o kadar turuncu degildi, daha acik cirkin bir turuncu olmustu artik. isik ayari yapamadigim icin asil renkleri tutturamiyorum foto cekerken. Bazi yerlerde hafif turunculuk kaldi sanki bir dahakine onlarda azalir saniyorum. En azindan simdilik sacimla ilgili sikintim yok kizildan ancak bu kadar oluyor. Tekrar tesekkürler.
Merhaba canım. Sözlendin mi???
evet cnm söz değil nişan :)
yok sen söz dedin yaaaa..hatta geçen hafta "söz " dediğimde de bişeyy demedin.o yüzdeeennntebrik ederim.allah tamamına erdirsin :132:
yok cnm söz nedir yahu :d bna saçma geliyo sözlenmek.. sen yanlış hatırladın cok cok cok tşkr ederim cnm seni bilmiorm ama eger yoksa suan darısı başına diyim :* <3
ben de öyle düşünmüştümben evliyim canım.hatta 4 yaşında bir oğlum var
merhaba nasılsın=)ay maşallah yerimmm onuu mutlulugun daim olsun :) bu konuda darısı başıma artık çok öpüyorum diger konuda sana yazmıştm bi bakarsan su şampuansz yıkama hakkında
ay maşallah yerimmm onuu mutlulugun daim olsun :) bu konuda darısı başıma artık çok öpüyorum diger konuda sana yazmıştm bi bakarsan su şampuansz yıkama hakkında
merhaba julyy=)nasılsın
bende iyiyim çok saol,dun kuafor malzemelerı satan yere gittim de ,dediki sacını acmadan mumkun deil elde edemezsın,vede 95 lıra loreal acıcı var dıyo,kesınlıkle hiç yıpranmıyo dediiyimm cnm selam sen nasılsınnn neler yaptın bakalım :)
bende iyiyim çok saol,dun kuafor malzemelerı satan yere gittim de ,dediki sacını acmadan mumkun deil elde edemezsın,vede 95 lıra loreal acıcı var dıyo,kesınlıkle hiç yıpranmıyo dedi
Quıck Blue dur o buyuk teneke kutudamıydı ? açıcıdan açıcıya fark var tabiki lorealin açıcıları daha pahalı ben ozaman pek param yoktu poşeti 10liramı neydi onlardan almıştm poşetleydi herhangi bi marka bile değildi ama ii açtı az yıprattı. adam satmak için sallamış tabiki butun açıcılar yıpratır yıpratmayan ne bi boya vardır ne bi açıcı sonucta hepsi kimyasal cnm
dimi ya adam zaten satmak için dedi,ama amonyaksız falan dedi,platinıum adı..ben bı kere actrmıstm kuaforde de cok yıprandı taranmadı falan,ondan artık korkuyorm
bi de bişey sorcam,acıcı oldugu zaman uste boyadıgın boya cok cabuk mu akıyor,
anladım sen ne kadar surede boyuyosun pekievet saç pigmentleri açılmş sarı saçlarda boya daha cabuk akıyor cnku saç telinde renk kalmadıgı için koyu bir boya sürülse bile saç teline tutuunamadan akıp gidiyor renk.. yansıması kalıcıdır tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?