Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Fotograf eklemede sorun cikmadi ama bu defada cekimde cikti var bi ugursuzluk basimda onun icin ben de ilk gün boyayip sac diplerime degdirmeden yag bakimi uyguladigim zaman cektigim fotoyu koydum en azindan dip rengim belli oluyor, alt kisimlar ise yagdan dolayi koyu görünüyor aslinda o kadar koyu degil ama kizildan döndüm olsun o kadar. Artik dinlendirme ve bakim zamani. Bakim konusundaki tavsiyelerine de uyacagim.
Ilk koydugum turuncu fotografsa son boyama öncesi ama o kadar turuncu degildi, daha acik cirkin bir turuncu olmustu artik. isik ayari yapamadigim icin asil renkleri tutturamiyorum foto cekerken. Bazi yerlerde hafif turunculuk kaldi sanki bir dahakine onlarda azalir saniyorum. En azindan simdilik sacimla ilgili sikintim yok kizildan ancak bu kadar oluyor. Tekrar tesekkürler.

Son düzenleme:

Sevgili maroon, benim saclarimda kizil boya vardi, üstelik 4 defa kizila boyanmisti, o sebeple zor acildi ve turuncu yansima normaldekinden fazla oldu. Boyali olmayip kestane rengi olan dip saclarimsa ilk acma isleminde sariya boyanacak hale geldi. julyy´e güven bence :)

Son düzenleme:

rica ederim tatlım cok sevindm vallahi harika açılmş rengi ve yıpranmaması cok başarılı sen bunun ustesinden geldn artık hiç kuaföre gitme kendi kuaförün oldun :)) simdiden sonra artık istedigin sarı renklerini deneyebilir tutturabilirsin (az bi bakım süreci sonrası) alt zemin açıldı

yok sen söz dedin yaaaa..hatta geçen hafta "söz " dediğimde de bişeyy demedin.o yüzdeeennn tebrik ederim.allah tamamına erdirsin :132:

yok cnm söz nedir yahu :d bna saçma geliyo sözlenmek.. sen yanlış hatırladın cok cok cok tşkr ederim cnm seni bilmiorm ama eger yoksa suan darısı başına diyim :* <3

yok cnm söz nedir yahu :d bna saçma geliyo sözlenmek.. sen yanlış hatırladın cok cok cok tşkr ederim cnm seni bilmiorm ama eger yoksa suan darısı başına diyim :* <3

ben de öyle düşünmüştüm ben evliyim canım.hatta 4 yaşında bir oğlum var

ben de öyle düşünmüştüm ben evliyim canım.hatta 4 yaşında bir oğlum var

ay maşallah yerimmm onuu mutlulugun daim olsun :) bu konuda darısı başıma artık çok öpüyorum diger konuda sana yazmıştm bi bakarsan su şampuansz yıkama hakkında

ay maşallah yerimmm onuu mutlulugun daim olsun :) bu konuda darısı başıma artık çok öpüyorum diger konuda sana yazmıştm bi bakarsan su şampuansz yıkama hakkında

biz de seni öptük canım benimmmm senin de mutluluğun daim olsun inşallah.tamam bakarım.cepten girdiğim için çoğunlukla,aklıma geldikçe bakıyorum.şimdi laptopdayım.o da yavaş çalışıyor sinir etti beni.yarın oğlumun kreşte ilk günü.heyecanlıyım.oje,kıyafet,çanta falan ayarlıcam şimdi.çıkıyorum.çok öperim seni.hoşçakal güzellik

iyimm cnm selam sen nasılsınnn neler yaptın bakalım :)
bende iyiyim çok saol,dun kuafor malzemelerı satan yere gittim de ,dediki sacını acmadan mumkun deil elde edemezsın,vede 95 lıra loreal acıcı var dıyo,kesınlıkle hiç yıpranmıyo dedi

bende iyiyim çok saol,dun kuafor malzemelerı satan yere gittim de ,dediki sacını acmadan mumkun deil elde edemezsın,vede 95 lıra loreal acıcı var dıyo,kesınlıkle hiç yıpranmıyo dedi

Quıck Blue dur o buyuk teneke kutudamıydı ? açıcıdan açıcıya fark var tabiki lorealin açıcıları daha pahalı ben ozaman pek param yoktu poşeti 10liramı neydi onlardan almıştm poşetleydi herhangi bi marka bile değildi ama ii açtı az yıprattı. adam satmak için sallamış tabiki butun açıcılar yıpratır yıpratmayan ne bi boya vardır ne bi açıcı sonucta hepsi kimyasal cnm

dimi ya adam zaten satmak için dedi,ama amonyaksız falan dedi,platinıum adı..ben bı kere actrmıstm kuaforde de cok yıprandı taranmadı falan,ondan artık korkuyorm

dimi ya adam zaten satmak için dedi,ama amonyaksız falan dedi,platinıum adı..ben bı kere actrmıstm kuaforde de cok yıprandı taranmadı falan,ondan artık korkuyorm

kuaför sacını eger taranmıcak kdr yıprattıysa dayamış oksidanı % volumu yuksek cabuk açmış ama naylonlaşmıştır. oyuzden ya insanlar sarı konusunda artık kuaföre guvenmiolar cunku o an allıyo pulluyo fön bilmemne kopara kopara düzleştiriolar eve gidiosn bi yıkıosn amanınnn gitmiş saçlar.. amonyaksız açıcılarda var evet platinyumu duydm kalite farkı vardır elbet ama sonucta açıcı açıcıdır yani bilmiormki belki oan param olsaydı bende öle kaliteli amonyaksız alıp daha aza indirirdim yıpranma olasılıgını maddi gücüne baglı :)

bi de bişey sorcam,acıcı oldugu zaman uste boyadıgın boya cok cabuk mu akıyor,

evet saç pigmentleri açılmş sarı saçlarda boya daha cabuk akıyor cnku saç telinde renk kalmadıgı için koyu bir boya sürülse bile saç teline tutuunamadan akıp gidiyor renk.. yansıması kalıcıdır tabi

anladım sen ne kadar surede boyuyosun peki

mrb yardım lütfen sçaımı siyah hint kınasından bu renge kadar açtım röfle setiyle ama farklı renkler olduğu için açıcıdan dolayı loreal fındık kahveye boyadım bu renk çıktı şimdibu hali biraz aktı kızılımsı oldu senin resimlerinde 6. yı beğendim nasılelde edrim acabaaa

Eklentiler

• $14082013408.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…