julyycim bekliyorum yorumlarını
Çok teşekkür ederim tatlım. peki senin 2. fotoda ki saç rengin ne canım? onu da öğreneyim 1 hafta içinde boyayacağım.
soluk kahve istemiyorum ama kızıl ışıltıda istemiyorum. koleston 7.77 çikolata kahve olabilir mi peki?
çok teşekkür ederim güzelim tekrardan. Kışkırtıcı kahveye bakıcam yarın watsonsdan. boyayınca gösteririm nasıl olduğunu =)
Eki Görüntüle 809448
Merhaba Kızlar,
Dün akşam kuaför sonrası çektim. Alışamadım henüz. İlk kez balyaj yaptırdım, bilmiyorum nasıl olmuş.:26:
çoook güzel olmuş,bayıldım, kendi renginin üstüne mi yaptırdın?
haberlerini bekliyoruz cnm rica ederim herzaman :) saçını küllü sarıya boyadıgında hafif bi grimsilik olucak (saçlarında sarı olan yerler) onlara aldırma 1-2 yıkama sonrası o grilikler beyaza dönüşücektir öptüm cok
canım saçımı açıcıyla açtım turuncu oldu uçlara doğru açtım ama ombre tarzında .. o turunculugu gorunce strese gırdım palettenın 10.1 boyadım kapatmadı o turunculukları .. sonra uzerıne kullu acık kumral ıle boyadım 1 gun sonra turunculukları aldı ve kullu kumral oldu sarı gıbı yeşillikler var sanırım akacak ve sarı olacak bıraz zaman gecınce 10.1e tekrar boyuyacagım. bakım için ne önerirsin ucları cok kotu oldu
merhaba
topiğinizi okudum biraz.. epey tecrübeli buldum sizi evde saç boyama hakkında.. ben daha önce hiç boyamadım.. ancak kuaförede gidip 140-150 bayılmaktan bıktım.. üstelik her zamanda gidemiyorum.. bir cocuk annesiyim.. param olsa oğluşa bakacak biri olmuyor, tam vakit buluyorum oğluşa bakacak bir durum oluyor, hop bu kezde param olmuyor
saçlarımda röfle var.. kendi saçım kumral.. epeyde dipleri geldi.. evde kendim boyamak istiyorum.. bana nasıl bişey önerirsin resmimi de ekliyorum.. umarım cvp verebilirsin..Eki Görüntüle 809343 Eki Görüntüle 809343
eğer kendim yapabileceksem sarıya devam ederim.. bazende acaba yaşlımı gösteriyor diyorum kendimce.. hoş çok açık değil ama.. neyse cvabını sabırsızlıkla bekliyorum canım:18:
teşekkür ederim cvpladığın için,slmlar cnm hoşgeldin.. oncelikle saçların herkesin keşke dediği renkte yani ana saçın kumral bu sana cok buyuk bi avantaj saç pigmentlerinde turunculuk yok direk yeşillik var :) sana bu guzel saçlarına yuzune yakışacak tek bişey önerebilirim yani yerinde olsam gider röfle seti alıp komple kalın kalın cıkan diplere atardım.. senin saç açıcı sonucu beyaza yakın açılabilir cunku cok şanslısın :) ara ara pakete alabilirsn saçlarını ortadan ikiye ayırıp kulak hizandan başlayıp röfle tarzı balyajını kendin atabilirsn
teşekkür ederim cvpladığın için,
palette öneriyorsun sanırım nesini alayım hangi numara yada röfle seti yine palette de var mı ne alayım onu da bir yazabilirmisin..
tekrar teşekkürler
Julyyy dediğin gibi palette açıcıyla açtım saçımı üstüne de 9.1 boyadım hatta içine gümüş de koydum biraz. Ama turuncu oldu:/
cnm açıcıyı kaç dakika bekletiosunuz siz turuncu oldu die birşey olamaz. dikkatlice açmamış hemen zamanından once yıkadıysanız turuncu olur ve uzerine hem gumuş sarısı hem küllü sarı sürmüşsün bunca kulluye ragmen hala turunculuk varsa evet dediğim gibi zamanından once saç yıkanmış.. tekrar açıcaksn duzgun yoksa koyu renge boyamak zorunda kalırsn cnm. ben nie böle turuncu olmadım cunku korkmadım beklettim 50 dk.
Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374
Eki Görüntüle 774375
Saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım SİZdE BAŞARABİLİRSİNİZ YETERKİ İSTEYİN :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?