Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

julyycim bekliyorum yorumlarını

slm cnm hoşgeldin oncelikle pigmentasyon olayını anlatayım sana... bu işlem sarı saçlardan koyu saç rengine gecişi kolaylayıp sabitlemek için yapılır. yapılmaz ise saç rengin tutmaz ve 2ton hep boyadıgının açıgı renk cıkar.sarılar tekrar tekrar kusar... oncelikle istediğin boyanın misal 5li 6lı tonlar kahvelerdir. once sabit 5.0 yada 6.0 renkle pigmentasyon yapılır. boyayı oksidansız 1 tup (saç uzunluguna göre sen 2 tüp) kaba boşalt ve 1 bardak ılık su ile guzelce karıştırıp once uçlara bol bol sür daha sonra komple diplere ve uçlara tekrar sür ve 15.20 dk bekle bu bekleme esnasında saçını tara yedir boyayı.. daha sonra yıkamadan bir peçete ile sıyır uçlardan komple fazlalık boyayı... (bu işlem pigmentasyondu simdi boyama işlemine geçelim) boyanı oksidanınla beraber bir kapta karıştırdktan sonra yıkamadıgın saça tekrar uçlardan ilk başlayıp daha sonra komple saçına yedir ve bu şekildede saçında 30 dk beklet ve komple renk aldıgını gördugun an yıka sonuç hiç ugraşmadan 1 seferde koyultma :)

bana bahsettiğin ay ışıgı kahvesinde kızıl yansıma var cnm. sen daha naturel ve mat bir kahve istersen bnm eskiden devamlı kullandıgım yumuşacık hoş renk olan kışkırtıcı kahveyi öneririm gözlerin cok güzel iri maşallah sanada cok yakışıcagını düşünüyorm yüzünede öyle kutuda cok koyu durduguna bakma bnm ilk resmim o boyanın akmış hali konu başında bakarsın

Çok teşekkür ederim tatlım. peki senin 2. fotoda ki saç rengin ne canım? onu da öğreneyim 1 hafta içinde boyayacağım.
soluk kahve istemiyorum ama kızıl ışıltıda istemiyorum. koleston 7.77 çikolata kahve olabilir mi peki?

çikolata kahve mukemmeldirrrrr ama maalesef guneşte parıl parıl kırmızı yansıması var onuda kullandım

çok teşekkür ederim güzelim tekrardan. Kışkırtıcı kahveye bakıcam yarın watsonsdan. boyayınca gösteririm nasıl olduğunu =)

çok teşekkür ederim güzelim tekrardan. Kışkırtıcı kahveye bakıcam yarın watsonsdan. boyayınca gösteririm nasıl olduğunu =)

rica ederim kolay gelsin cnm dediğim gibi bana baglı kalma sende iyice bak renklere kahvenin butun serilerine sonuçta gzl bir koyuya dönme kararı almışsn rengide cok gzl olsun değsin bari... ama pigmentasyon olayını lütfen cok dikkatli yap dakikaları falan olurmu bekliyorum haberlerini msjımada atabilirsn son saç halini görüşmek üzere :)

merhaba
topiğinizi okudum biraz.. epey tecrübeli buldum sizi evde saç boyama hakkında.. ben daha önce hiç boyamadım.. ancak kuaförede gidip 140-150 bayılmaktan bıktım.. üstelik her zamanda gidemiyorum.. bir cocuk annesiyim.. param olsa oğluşa bakacak biri olmuyor, tam vakit buluyorum oğluşa bakacak bir durum oluyor, hop bu kezde param olmuyor

saçlarımda röfle var.. kendi saçım kumral.. epeyde dipleri geldi.. evde kendim boyamak istiyorum.. bana nasıl bişey önerirsin resmimi de ekliyorum.. umarım cvp verebilirsin..

eğer kendim yapabileceksem sarıya devam ederim.. bazende acaba yaşlımı gösteriyor diyorum kendimce.. hoş çok açık değil ama.. neyse cvabını sabırsızlıkla bekliyorum canım:18:

Merhaba Kızlar,

Dün akşam kuaför sonrası çektim. Alışamadım henüz. İlk kez balyaj yaptırdım, bilmiyorum nasıl olmuş.:26:

canım saçımı açıcıyla açtım turuncu oldu uçlara doğru açtım ama ombre tarzında .. o turunculugu gorunce strese gırdım palettenın 10.1 boyadım kapatmadı o turunculukları .. sonra uzerıne kullu acık kumral ıle boyadım 1 gun sonra turunculukları aldı ve kullu kumral oldu sarı gıbı yeşillikler var sanırım akacak ve sarı olacak bıraz zaman gecınce 10.1e tekrar boyuyacagım. bakım için ne önerirsin ucları cok kotu oldu

cnm nie kumrala boyuyosun? kumral zaten yeşillik verir ne rengin ustune boyarsan boya yeşillik olur hay allah ya ben sölemiştim az bekliceksn 10.1 boyadıktan sonra grilikler bizlerde bile oluyor 2 yıkama sonrası o grilikler gidior ama dinlememişsin bak ayrıca nasıl turunculukları kapamaz şaştımda saçın sert ve inat bi saçmı acaaba yada açıcıyı azmı beklettin cokmu koyu turuncu cıktı sonuç anlayamadım ama neyse tekrar ya acıcaksn duzgun bi sarı olsunlar yada cok cok açık küllü sarı ile boyucaksn başka çaren yok zaten

slmlar cnm hoşgeldin.. oncelikle saçların herkesin keşke dediği renkte yani ana saçın kumral bu sana cok buyuk bi avantaj saç pigmentlerinde turunculuk yok direk yeşillik var :) sana bu guzel saçlarına yuzune yakışacak tek bişey önerebilirim yani yerinde olsam gider röfle seti alıp komple kalın kalın cıkan diplere atardım.. senin saç açıcı sonucu beyaza yakın açılabilir cunku cok şanslısın :) ara ara pakete alabilirsn saçlarını ortadan ikiye ayırıp kulak hizandan başlayıp röfle tarzı balyajını kendin atabilirsn

teşekkür ederim cvpladığın için,
palette öneriyorsun sanırım nesini alayım hangi numara yada röfle seti yine palette de var mı ne alayım onu da bir yazabilirmisin..
tekrar teşekkürler

teşekkür ederim cvpladığın için,
palette öneriyorsun sanırım nesini alayım hangi numara yada röfle seti yine palette de var mı ne alayım onu da bir yazabilirmisin..
tekrar teşekkürler

bu tatlım eger delux serisini bulamaz isen kolestonunki lorealinki de olabilir :) ... evde nasıl röfle yapılır ile ilgili konuylada cok video var cnm bakabilirsin kolay gelsin sonucunu bizimle paylaşırsan sevinirim

Julyyy dediğin gibi palette açıcıyla açtım saçımı üstüne de 9.1 boyadım hatta içine gümüş de koydum biraz. Ama turuncu oldu:/

Julyyy dediğin gibi palette açıcıyla açtım saçımı üstüne de 9.1 boyadım hatta içine gümüş de koydum biraz. Ama turuncu oldu:/

cnm açıcıyı kaç dakika bekletiosunuz siz turuncu oldu die birşey olamaz. dikkatlice açmamış hemen zamanından once yıkadıysanız turuncu olur ve uzerine hem gumuş sarısı hem küllü sarı sürmüşsün bunca kulluye ragmen hala turunculuk varsa evet dediğim gibi zamanından once saç yıkanmış.. tekrar açıcaksn duzgun yoksa koyu renge boyamak zorunda kalırsn cnm. ben nie böle turuncu olmadım cunku korkmadım beklettim 50 dk.

Ben 35-40 dakika arası beklettim. İki tane açıcı pudrayı da kattım. Normal sarı olan yerler çok güzel oldu grimsi bir sarı ama açtığım yerler böyle oldu

kızlar aranızda koleston 9,0 veya 9,3 kullanan varmı açık sarı üzerine nasıl olur

Merhaba canım sürekli girip topigini okuyorum ... Şimdi sana bir kaç sorum olacak izninle :) Benim saçlarım benim için çok önemli yıllardır uzatıyorum ve popomun üzerine kadar geldi .. 1 sene önce karamel yapmıştım 1 ay faan kullanıp sıkıldım sonra hep kendim boyadım evde .. Ama ne renge boyarsam boyayayım hemen hemen hep koyumu açıkmı ne idigü belirsiz renkler çıkıyo ortaya :) yaklaşık 8-9 aydır boyamıyorum ve diplerden 9 cm kadar uzadı..Dipler siyah biraz aşşagısı koyu kahve uçları açık birenk ((( Ben diplerini açık kumral uçları sarı istiyorum ama saçlarıma bişey olacak diye çok korkuyorum ve takıntılıyım biraz .. Kuaföre gittigimde saçlar uzun diye 250-400 arası fiyat veriyolar ama o kadar para verip paramla da rezil olmak istemiyorum ... Şimdi bana bir akıl ver ne yapayım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…