Merhaba canım sürekli girip topigini okuyorum ... Şimdi sana bir kaç sorum olacak izninle :) Benim saçlarım benim için çok önemli yıllardır uzatıyorum ve popomun üzerine kadar geldi .. 1 sene önce karamel yapmıştım 1 ay faan kullanıp sıkıldım sonra hep kendim boyadım evde .. Ama ne renge boyarsam boyayayım hemen hemen hep koyumu açıkmı ne idigü belirsiz renkler çıkıyo ortaya :) yaklaşık 8-9 aydır boyamıyorum ve diplerden 9 cm kadar uzadı..Dipler siyah biraz aşşagısı koyu kahve uçları açık birenk((( Ben diplerini açık kumral uçları sarı istiyorum ama saçlarıma bişey olacak diye çok korkuyorum ve takıntılıyım biraz .. Kuaföre gittigimde saçlar uzun diye 250-400 arası fiyat veriyolar ama o kadar para verip paramla da rezil olmak istemiyorum ... Şimdi bana bir akıl ver ne yapayım ?
kızlar aranızda koleston 9,0 veya 9,3 kullanan varmı açık sarı üzerine nasıl olur
Ben 35-40 dakika arası beklettim. İki tane açıcı pudrayı da kattım. Normal sarı olan yerler çok güzel oldu grimsi bir sarı ama açtığım yerler böyle oldu
keşke kumrala boyamasaydın o hangi akla hizmet boyandı hala şaşırıyorm cnm. kumral renk açma işlemlerinin duşmanıdır alttan hep yeşil yeşil kusar.. ben kmseye önermem kumralı .. bu turunculuk olayına gelince demekki saç yapın cok inat açılmamış tekrar açman gerekicek zaten o kumralı kustuurmak zorundasn cnm. tekrar açarsan hoş gzl bi sarı elde etceksin NOT: açıcıyı lütfen saçının heryerine eşit miktarda sür..
Canım ben kumrala boyamadım karıştırdın galiba:/
saçının resmini atarsan yardımcı olurum belki cnm
jully lütfen banada yardım ettt. Ben palette açıcıyla bi anlık bi cesaretle siyahtan döndüm bi kere boyamıştım siyaha ve 1 sene boyamadım hiç saçımı. Neyse palette açıcıyla açtım baya açıldı. Sonra palette deluxe 7.0 kumral boyadım ve saçım böyle oldu. Ben açık kumral yada küllü açık kumral gbi renkleri çok beğeniyorummm ve istiyorum uzun zamandır hayalim bi türlü ulaşamadım. Şimdi ne yapcağmı bilmiyorum. Bu saça ne boyamalıyım sarı değil ama sarıya dönük renkleri çok seviyorum. cvp bekliyorum senden
Canım deniyorum yüklemeyi ama hata veriyo sürekli(((
( canım yazılana göre hareket edip yanlış yönlendirmek istemiyorum kimseyi oyuzden istemiştim herhangi saç tonuna benzer bi fotoda atabilirsn dicem ama saçın suan 3 renk olmş. bu tip işlemlerde deneyimli bir kişi tarafından 3 kademe de saç boyanması gerekli oksidan volumlerine göre dip daha yogun oksidan orta taraf %6lı uç tarafsa %3 gibi
Eki Görüntüle 814307 Canım saçım bu :) Başardım yüklemeyi :) Şimdilik sadece:18::18: açık kumral yapmak istersem nasıl yapabilirim sonra yavaş yavaş sarıya geçiş yapabilirim belki :) :18:
ay cnm cok pardon ozamancok kişi olunca kafam karıştı aynı işlemi başka bi bayan daha yapmıştıda kumrala boyamış onceki sayfada o yuzden o sandım sorry cok. saçın turuncu olduysa tekrar açabilirsn cnm
tatlım konunada yazdıgım gibi istediğin saç rengi koyu kumral. sen daha açık kumralları seviyor isen saçını mecbur 1 kez açman gerekicek cunku kumral tonları koyu saç uzerine asla tutunamaz akar. açık tonların uzerine 2 boyama sonrası renk oturmaya başlar bu saçında evet koyu değil ama kumral olucak kdrda açık değil anlatabildimmi ? ben her rengi deneme yanılma yada başarmayla yapıyorm sende eger istersen cok açık küllü kumral boyayabilirsin saçını ozaman cıkan sonuca göre hareket edersn. ama kesin olsn istiyorsan dediğimgibi saçlarını nasılsa yormamışsn boyamamışsn 1 sene suan cok saglıklılar zaten belli parlaklıgından. saç telinde öle ince değil buyuzden 1 kez açmanda bir zarar olucagını sanmıyorm :)
ay maşallah harika saçların var aman nazar degmesin :) ben bu saçlara nasıl açıcı öneririmki simdi.. yıpranmasını asla istemem cok güzeller cunku. kumral tonları dediğim gibi bu tarz renklere maalesef tutunamadan akıyor cnm saçını 1 kez açman lazım ben saçlarımı koyu renkten aça aça sarı yaptım (kumral tonuda suanki saç tonundan cok açık bir renk oldugu için)
(SAÇLARIN COK UZUN ALdIGIN ACICI VE BOYALARIN FİYATIdA NEREdEYSE KUAFÖR PARASINA dENK OYUZdEN İİ BİR KUAFÖR ARASTIRMANI TAVSİYE EdERİM..CNKU BUKdR UZUN BİR SAÇI AÇMAYA KALKSAN BELLİ YERLER ACILIR BELLİ YERLER KALIR dALGA dALGA OLUR VE YAZIK OLUR( YİNEdE SEÇİM SENİN. )
bak şuan şu haldeyim. grilikler akacak biliyorum yerini çok güzel bi renge bırakacak ama ya dipleri ne olacak :18: Eki Görüntüle 814600
cnm çok teşekkürler cvp yazdığın için. Evet saçlarım fazla yıpranmadı şuan ama biraz inceldi çünkü biliyosun siyahı açmak çok zor bende açıcıyı biraz fazla bekletmek zorunda kaldım. O yüzden bi daha açarsam lastik gbi olabilirim tahminime göre :) şimdi benim istediğim boyalarla bi ton bi ton kırmak saçımın rengini yavaş yavaş açmak yani olursa tabi acelem yok evdeyim çünkü hep. Çok açık küllü kumralı hangi markadan alayım hangisini öneriyorsun?? hafta sonu boycm tekrar yıkadıkça aktı çünkü bu renkte. palette deluxe kumralı boyadığımda kutunun içinden 9luk oksidan çıktı ve benim saç diplerimi fena yaktı. Bide çok açık küllü kumral için boyaları karıştırmam gerekicek mi ?
Teşekkür ederim canım :) Bende bi türlü yapmaya cesaret edemiyorum zaten o yüzden sana sormak istedim .. Sanırım evde tek başıma yapabilecegim tek şey saçıma yakın renklerde boyamak ama onla hem ugraşmaktan hemde renginden sıkıldımEn iyiysi seni dinleyip iyi bir kuaför bulup yaptırmak :)
Teşekkür ederim canım :)
rica ederim cnm. loreal majirelin serileri cok iyi ve kolay akmıyor.cunku prof boya onu öneririm. boyanın saçından akması dogal yazmıştm zaten konumun başındada koyu renk saçlara bu renkler tutunamadan akar diye majirel birazdaha etkili kuaför malzm. satan yerden temin edebilirsin. kirli saçına boya yaparsan yanması azalır cnmhepimizin yanıyor.. %9 oksidanda açıcı özelliği yogun oldugu için yakmştır. boya karıştırman bişeyi değiştirmez herzmn ana renk boyan baskın gelir unutma. oyuzden açık kumralı yakalayana kdr boyamalısın inş tutturur bizimlede paylaşırsn cnm kolay gelsin (açık kumral renginde yeşil yansıma vardır renk oturana kdr saçın garip bi renkte alabilir ama geçicidir)
Evet ya 9luk oksidandan sonra inceldi zaten saçlarım. Palette açıcı bile daha az yıprattı diyebilirim. Ben izmirde yaşıyorm sanırım sende burdasın yanlış bilmiyorsam :) ben loreal excellence almayı düşünüyodum ama onda çok açık küllü kumral diye bi renk yok. majireli nerden alabilirim bildiğin yerler varsa yardmcı olabilr misin cnm bi de fiyatı ne kadar benim saçıma çok boya gidiyor çünkü :)
Evet ya 9luk oksidandan sonra inceldi zaten saçlarım. Palette açıcı bile daha az yıprattı diyebilirim. Ben izmirde yaşıyorm sanırım sende burdasın yanlış bilmiyorsam :) ben loreal excellence almayı düşünüyodum ama onda çok açık küllü kumral diye bi renk yok. majireli nerden alabilirim bildiğin yerler varsa yardmcı olabilr misin cnm bi de fiyatı ne kadar benim saçıma çok boya gidiyor çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?