cnm ben netten sipariş vermiştim o boyanın fiyatı biraz daha pahalı eger cok boya gidicekse lorealin serisinede bakabilirsn bornova merkzde depoda satılıyor alabilirsin cok yakında bende kendi yerimi açıyorum zaten senide beklerim
Hadi ya çok sevinirm valla öyle bişey yaparsan cnm hayrlısı olur inşş :) nerde açıcaksın ?
Hadi inş ya valla benim için süper olcak :) Bu arada cnm lorealde çok açık küllü kumral diye bi renk yok neyle boyamalıym 9.1 küllü sarı var olur mu
Hadi inş ya valla benim için süper olcak :) Bu arada cnm lorealde çok açık küllü kumral diye bi renk yok neyle boyamalıym 9.1 küllü sarı var olur mu
bak bi kız konu açıp 7.1 ine boyamış majirelin farkını görmen için o konuya bakabilirsn turuncu yansımaları nasıl kapatıyor. 8.1 dahada gzl yapar tabi o ayrı
Evet gördüm saçı aynı benim gbi süper olmuş harika kapatmş ama ben o kdr koyu istemiyorm iste :) 8.1 saçımda değişiklik yapar mı sence ?
7ler koyu 8ler 1 tık daha açık renkler oldugu için tonun 1yada 2 kat daha açılır o saç yapına baglı tabi ama turuncu yansımaların aza iner daha duz naturel bi renk elde edersn
diplerini bi hafta sonra falan o koyu kalan yerleri küllü sarı ile ama cok açık küllü sarı ile boya cnm 11.1 12.1 gibi.. eşitliği saglıcaktır.
Eki Görüntüle 779623 duz saçta bu şekil durur cnm. ombre adı verilmiş cunku bu yurt dışında henuz turkieye gelmedi özel bi fırçası ile ama işin özü aynı 3-4ton açıcı tek farkı içinde fırcası olması ... sende herhangi bi fırça ile saç uçlarına istediğin yerden başlayarak açıcıyı fırcanın uzerine sürüp tarar gibi bu şekil yapabilirsin.. yada ben yapamam zor olur der isen krepe balyaj yapabilirsn aynı sonuc cıkar krepe balyajıda saçını kalın tutamlara ayırıp aşşalarından tutam alıp tiftme taragı ile tiftip kalan yerleri paketleme işlemine denir.
Kaçlık oksidanla? Ayrıca tekrar açmama da gerek yok değil mi?
Ya benim röflem aktı aynen böyle oldu saçlarım.. :)
Tonlar da çok yakın, benim kendi saçım(üstteki) 1-2 ton daha açık..
Böyle görünce pek bi beğendim. :)
hmmm ozaman harika bi saç rengin var desene :))) evet bu imaj röflesini artık bırakmış imajı zaten sene geçmişte ucta kalmış gibi ama MOdA oldu
Anladm cnm ben hem kızıllık gitsin hemde bi iki ton açılsın istiyorum zaten. O zaman şimdi 8.1 alıp boyaym bi daha ki boyamamda 9.1 alırım. Tabi 8.1le ne olcam bilmiyorm çokta hayal kurmuyorm çünkü saç konusunda hayal kırıklıklarm biraz fazla :)
Teşekkür ederim kuzum.
Aynen canım boşvermişlik modeli
Annem, aboo insanlara karşı nasıl geziyosun böyle ikinci röfleyi attırmaya parası yok dicekler diyor.
yooo vallahi simdi deli gibi ombre cılgınlıgı var :))) şanslısın ben simdiki aklım olsa paso dip boyuyordum yarılamıştm artık sonra komple açtım açmazdm vallahi bu renklere aşıgım cunku ama bnm gibi platine yakın renkte koyultma işlemi fazlasıyla zor oldugu için kendimi toplayıp yapmam gerekiyo ama kafama ne renk koyduysam yaptıgım için simdiki ulaşmak istediğim renk bak bu :) seninkine yakın sanırım Eki Görüntüle 815358
bundan oncesi boya numaran neydi 7ler ise 8.1 bi ton daha açık gözükücektir gözüne.. ben biraz daha açık olsn istiyorum der isen 9.1 i boya gitsn. ben her boyayı kafama sürdüğüm için öle cok arastırmıyorm ne cıkarsa cıksn sonuc gzl oluo zaten 1 yıkama sonrası.. sizin renkler kolay duz boya ama sarılar cok zor bigun saçlarını ben kdr cılgınlık yapıp açarsan ozaman gör zorlugu :d
Ay sorma canım ya öyleymiş.. :)
Ben bilinçli yapmamıştım aslında, hani aksın gitsin uçlarını alayım da doğala döneyim diye yaptım..
Uçları da baya baya sarı alıncak kesilcek gibi değil. :)
Benim saçım bundan azıcık koyu canım, ilk altıntıladığım resimle bu resmin arasında kalıyor. :)
Güzel renk bu, çok güzel renk.
evettt bende aşık oldm bu renge karamel kumral altın kahve karışımları ile elde edilebilcek gibi gözüküyorya bakıcaz inş tuttururum :)) bu kışa saçların istemedende olsa modaya uygun olmş işte süper gule gule kullan :))
O zaman ya 8.1 ya 9.1 almaya gidince karar vericem :))) boyadıktan sonra resim paylaşrm bende çok merak ediyorum ne renk olcak btsin artk bu çile ne zormuş şu saç rengini oturtmakoturtamadık gitti arkdşşşş :) Bu arada evet sarı saçlar çok havalı ve güzel görünüyor karşıdan ama kendme hiç yakıştıramıyorm röfle balyaj falan onlara daha sıcağım :) ama tabi yakışanada yakışıyo yani mesela sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?