Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

merhaba.günışığında halini de görmek istersin diye düşündüm.boya için peroksit kaçlık kullanayım

Eklentiler

• $image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 76
  • $image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 74
  • $image.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 83
Canım benim saçlarım Güneş'te biraz turuncu oluyor.8.3 turunculuğu yapar mı ?igora 0.22 kullanmam gerekir mi?bulamadım ben gerçi0.22 yi hiç bir yerde.aklıma geldikçe soruyorum çok olmuyordur umarım.trşekkürler

evet cnm 8.3te dorelik mevcut o yansıma illaki olucak sen turuncu bir yansıma istemiyorsan jeniferin renginden ziyade küllü renklere yönelmen gerekicek. aslında igoranın küllü dore renkleri mevcut onlara bakabilirsin ama nasıl bi sonuc alırsn daha once yapmadgm için bilemicem. unutmaki her saç guneşte bi parca turuncu yansır (yani senin istediğin tonlarda) 0.22 turuncu azaltıcı kuaför malzemeleri satan yerden temin edebilirsin depolarda bulunur yada netten siparişle alabilirsin. onun ayarını cok ii tutturman lazım yksa grileşir yeşerir saçların cok ufak nohut kadar sıkmalısın eger alırsan aklında olsn. boyalarını her zmn %6 oksidan ile kullan.. ilk açıcının zaten içindeki oksidanları %9luuktur o yeterli olucaktr bazılarının %12liktir senin saçların gayet saglıklı duruyor 1 kez açmakla birşey olmaz korkma. dediğim gibi iyice karar ver sen turuncu yansımalı balyajlı bi saçmı yani bana fotolarını attıgın saçların hepsi böyle... yoksa daha küllü kumral saçlı balyajmı istiyorsn en once ona karar ver cnm

İlk fotodaki jennifırın renginden istiyorum.ben pek anlamıyorum sen daha iyi bilirsin numarasını.ozaman ben yapacaklarımı şöyle özetleyeyim .palette açıcıyla açıp hemen arkasına majirel 8.3 boyuyorum en az 3 kez 6 lık açıcıyla .sonra mavi yerine beyaz toz alıp kalın balyaj atıyorum.

3 kez boyamıcaksın cnm onu kumral istiyorum demiştin ya ilk onun için sölemiştim bu boyada gerek kalmaz neyse cnm ben sana en iyi özel msj atayım ordan ne yapman gerektiğini sırayla yazayım konu cok uzamasın

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 840071 bhsettiğim 8.3 bu renktir yani aradaki renk aralarınada bu şekilde röfle tarzı balyajj yada krepe tarzı sadece uclara dogru sarılar istiyorsanda oreal ile açıcaksn anladnmı cnm ? evet bu renk gzl dersen hemen aç sacını ardından loreal majirel 8.3 ile boya yanlız açma işleminde dikkat etmen gereken ilk şey once boyalı kısımlara acıcıyı sürüp en son 10dk kala diplerine sürmek :) kolay gelsin

Hoşbuldum.

Tabi kalın telli saç güçlü olur ama bi şey dokundu benim saçıma, o da büyük ihtimalle kına. Baya kuru şu an. Ben de kestim 3 parmak kadar, geri kalanını da yağlarla onaracağım. Katılıyorum yağlar çok işe yarıyor, yıllardır kullanırım yağları ve diğer bitkiselleri, kesinlikle hiç biri boşa gitmedi.
Ya ben aslında koyu kızıl istiyordum, hamile olduğumu öğrendim dedim kına yakayım, yakmaz olaydım. Şu an bildiğin doğal kızılım. Aslında çok severim bakırları, kızılları ama ne bileyim bu renk bi soluk, bi tuhaf, alışamadım. Bir de herkesin doğal sanmasından hoşlanmıyorum, ben bu değilim çünkü. Bir de benim saç rengin orta kumral, hem küllü hem sarı yansımalı değişik bir renk. Sarı olacak gibi bu saça, denemedim denemek istiyorum. En iyisi dediğin gibi bırakayım kınayı gelsin dibi. Bol bol bakım yapar, keserek kurtulurum artık. Bak böyle saç rengim şu an;

Bu arada teşekkür ederim yorum için..

Çok teşekkürler.ben en son boyamı da yaptıktan sonra balyaj atmadan sana foto çeker gösteririm.tekrar boyamam gerekecek mi bakarsın.olur mu?Zaman ayırdığın için teşekkürler

Slania cım saçların pembeleşmiş artık evet haklısın sabret bak kendi saç renginde tam sarılara uyacak olan küllü renkmiş harika renkler cıkartırsın yapsan zamanla tabi allahın izniyle bebegine kavuş saglıkla :) allah analı babalı buyutsun darısı inşallah başıma diyerek cok öpüyorum her zaman buradayım kararını verdiğinde beraber yaparız ne istersen grsrz

jully slm. kemeraltında majireli bulabilceğim bi yer biliyo musun yada izmirde başka bi yerdeee ?

jully slm. kemeraltında majireli bulabilceğim bi yer biliyo musun yada izmirde başka bi yerdeee ?

slmlar glcee gıda çarsısından temin edebilirsin butun markalar oradaki kuaför malzmleri deposunda.. ben açıcam dukkan bornovada bu markalar üzerine

Canim valla cok iyi ac bi dukkan ama Kargo usulu de olsun :))

Julyy merhaba.ben de boya öncesi bu şekilde açabilirmiyim.yoğun açıcı yerine daha mi iyi olur? Bir önceki sayfada saç resimlerim var

Julyy Canım bayagı oldu yazalı saçımı boyatacagımı ve resim ekleyecegimi söylemiştim ... Saçımı evde kendim yapamayacagım için kuaföre gittim boyattım .. Uçları tam istedigim gibi oldu ama diplerini ben açık kumral istememe ragmen kahve tonlarında oldu .. Kuaföre böle istemedigimi söledim üstüne kumral cila atalım dedi . Tamam dedim attı ama kumral sadece açık yerlere etki etti dipler yine kahve gibi .. Şimdi diplerim geldi ne yapsam bilmiyorum Ama saçımı eski renginden daha çok seviyorum :) diplerimi boyayırken kumral cilamı attırsam tekrar ne yapsam yada evde kendimmi boyasam bilemiyorum :/

Eklentiler

• $image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 87

cnm saçların harika görünüyor. kumral tonları tutturmak zor ve kuaförlük iştir derim hep aslında 2 3 boyama sonrası kumral olur saç tamamen onun oncesi boyamalarda hep akar alttan kahvelik tekrar görünür. senin kuaför heleki dip en kolay renk alan ana saç yeri nasıl yapamamış şaşırdım. ana saç rengin koyu ise renk almamış olabilir.kumral açık bi tondur cunku kahvelere nazaran. ben bu yuzden burdaki herkesin saçlarını komple açtırıyorum en az birkez ki renk tutması için alt zemin oluşuyor. suanlık yapacagın işlem cila işlemi olur ancak diplerini kumral bir renge vee uçlara uyacak bir renkte cila attırman lazım

Teşekkür ederim canım ... Begenmene sevindim ...Resimde ki renkten biraz daha açık rengi :) Aslında gittigim kuaför başka birine aitti ama devretmiş adam .. Tereddütteydim ama bir daha oraya gitmeyecegim kesin :) ilk ben randevu almaya gittigimde bana 160 a boyarım dedi ertesi gün şöyle yapayım , diplere açıcı uygulamadan açarım oda 240 olur falan filan dedi .. Bende eger istedigim rengi yakalayacaksan olur dedim .. Ama nerde ! Zaten bi acayiplerdi sapık gibi geldiler bana :/ bir daha töbe gitmem oraya .. Artık biraz dip boya yaptırarak bir süre kuşlanırım sonra üstlere biraz sık balyajla sarı yaparım :) zaten dip boyaya gittigimde önlere birkaç tane daha balyaj attırıcam ki gözlerim sarıya alışsın :)

haha kuaförler öyle güzel bi kız gelmeye görsün :)))) maşallah çeneleri aldıgı para kadar çok bilirim cnm. dip boyanı kendin yap zaten dip için kuaföre gidenleri okadar para dökenleri aklım almadı gitti zaten. balyajınıda kendin atarsın zemin rengin gayet uygun istediğin kadar açık gzl bi sarı yakalarsın gule gule kullan öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…