- 5 Eylül 2012
- 691
- 341
- 123
Canım benim saçlarım Güneş'te biraz turuncu oluyor.8.3 turunculuğu yapar mı ?igora 0.22 kullanmam gerekir mi?bulamadım ben gerçi0.22 yi hiç bir yerde.aklıma geldikçe soruyorum çok olmuyordur umarım.trşekkürler
İlk fotodaki jennifırın renginden istiyorum.ben pek anlamıyorum sen daha iyi bilirsin numarasını.ozaman ben yapacaklarımı şöyle özetleyeyim .palette açıcıyla açıp hemen arkasına majirel 8.3 boyuyorum en az 3 kez 6 lık açıcıyla .sonra mavi yerine beyaz toz alıp kalın balyaj atıyorum.
İlk fotodaki jennifırın renginden istiyorum.ben pek anlamıyorum sen daha iyi bilirsin numarasını.ozaman ben yapacaklarımı şöyle özetleyeyim .palette açıcıyla açıp hemen arkasına majirel 8.3 boyuyorum en az 3 kez 6 lık açıcıyla .sonra mavi yerine beyaz toz alıp kalın balyaj atıyorum.
slm cnm hoşgeldin teşekkürler oncelikle şunu belirteyim evet illaki saç uclarımda yanma oldu kestirdim az bişey ama öle bariz bi kesim değil sadece 3 parmak boyu kalanınıda bakım yaparak toparladım aklına gelebilcek herşeyi yaptım. ve sonuca vardım kimse demesinki aman o yaglar saçmalık boşa diye ben cok memnuun kaldım. bnm saçlarım yaglı ve kalın telli. bikere sunu bilmen gerekli kalın telli saçlar kolay kolay yanmaz ve yıpranmaz. senin kesinlikle açma işleminde %12lik oksidan kullanılmıştr o yakmıştır. kına yaktıysan saçlarına kesinlikle oreal sürme mahvolur keşke yapmasaydın kınadan sonra dönüşler facia oluo bi arkdsımdan biliyorum cok ugrasmıştık. sana tavsiyem kına akmaz cunku kalır hep sarıya dönmek istiyorsn sarılarında hep turuncu o cig yansıma olur yol yakınken kınadan ya vazgec yada sarı hayalini askıya al... bu fotolardaki parlaklıklar flashtan kaynaklı bicogu sen böyle parlak saçlara sahip olmak istiyorsan tek yapman gereken elma sirkesi son durulama suyuna koy ve yıka. ve gliserin badem zeytin susam yagı kaşımı herzaman yap saçlarına :) öptüm
jully slm. kemeraltında majireli bulabilceğim bi yer biliyo musun yada izmirde başka bi yerdeee ?
platin saç rengi istiyorsan saçlarını 1 kez oreal ile açmalısın oreali şampuan + %6lık oksidan 1.5 şişe yani 70ml koymalısın. bunları saçında yarım saat bekletip (diplere gelmemesine dikkat et turunculuk olur) ardından yıkayıp 9.1 ile cila yapmalısın ozaman harika bir renk yakalarsın
slmlar glcee gıda çarsısından temin edebilirsin butun markalar oradaki kuaför malzmleri deposunda.. ben açıcam dukkan bornovada bu markalar üzerine
Julyy Canım bayagı oldu yazalı saçımı boyatacagımı ve resim ekleyecegimi söylemiştim ... Saçımı evde kendim yapamayacagım için kuaföre gittim boyattım .. Uçları tam istedigim gibi oldu ama diplerini ben açık kumral istememe ragmen kahve tonlarında oldu .. Kuaföre böle istemedigimi söledim üstüne kumral cila atalım dedi . Tamam dedim attı ama kumral sadece açık yerlere etki etti dipler yine kahve gibi .. Şimdi diplerim geldi ne yapsam bilmiyorumAma saçımı eski renginden daha çok seviyorum :) diplerimi boyayırken kumral cilamı attırsam tekrar ne yapsam yada evde kendimmi boyasam bilemiyorum :/
Ne zaman açıyosun cnm senden alayım o zaman
Canim valla cok iyi ac bi dukkan ama Kargo usulu de olsun :))
cnm saçların harika görünüyor. kumral tonları tutturmak zor ve kuaförlük iştir derim hep aslında 2 3 boyama sonrası kumral olur saç tamamen onun oncesi boyamalarda hep akar alttan kahvelik tekrar görünür. senin kuaför heleki dip en kolay renk alan ana saç yeri nasıl yapamamış şaşırdım. ana saç rengin koyu ise renk almamış olabilir.kumral açık bi tondur cunku kahvelere nazaran. ben bu yuzden burdaki herkesin saçlarını komple açtırıyorum en az birkez ki renk tutması için alt zemin oluşuyor. suanlık yapacagın işlem cila işlemi olur ancak diplerini kumral bir renge vee uçlara uyacak bir renkte cila attırman lazım
Teşekkür ederim canım ... Begenmene sevindim ...Resimde ki renkten biraz daha açık rengi :) Aslında gittigim kuaför başka birine aitti ama devretmiş adam .. Tereddütteydim ama bir daha oraya gitmeyecegim kesin :) ilk ben randevu almaya gittigimde bana 160 a boyarım dedi ertesi gün şöyle yapayım , diplere açıcı uygulamadan açarım oda 240 olur falan filan dedi .. Bende eger istedigim rengi yakalayacaksan olur dedim .. Ama nerde ! Zaten bi acayiplerdi sapık gibi geldiler bana :/ bir daha töbe gitmem oraya .. Artık biraz dip boya yaptırarak bir süre kuşlanırım sonra üstlere biraz sık balyajla sarı yaparım :) zaten dip boyaya gittigimde önlere birkaç tane daha balyaj attırıcam ki gözlerim sarıya alışsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?