Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

tekrar açma işlemini sadece diplere mi yapcaz

ria cnm sen bu işi kaptın dediklerini uygulaması gerekli evet :))

senin sayende canım, tatlımmm

ben diplerime azcık oreal koyuyorum artık 9.1 boyanın içine öle dip boyuyorum çok açılıyo 1 seferde tavsiye ederim cnm.. kiloluk aldım igoranın toz acıcısını

ben yıpratır diye korkuyorum ama sen beni cesaretlendiriyosun.. bende denerimm.

ztn azcık koyucaksn hem mantıken dusunucek olursak normalde dipleri oreal ile açıp cila yapıyor heryer bense oreali boya ile karıştırıp açma etkisini cogaltıyorum. hem dipten gelensaç cok cok açma sonrası yanar tek seferde yanmaz

canım cok sagol o kadar kötü oldum ki sacımı boyle görünce tatlım bişey daha sorcam hemen boyasam nasıl sonuc alırım cok sagol :)

canım cok sagol o kadar kötü oldum ki sacımı boyle görünce tatlım bişey daha sorcam hemen boyasam nasıl sonuc alırım cok sagol :)

eger diplerine %6lık oksidan ile 9.1 boyarsan dipleri turunculugu almış olursn ama diplerin uçlar kadar açılmaz küllenir. eger açmak istiyorsanda dediğim gibi tekrar yogun açıcı sürüp 10.1 ile CİLA yapmalısın

Çok başarılı gerçekten.
Merak ettiğim bir şey var, hiç yıpranma olmadı mı? Uçlarında ufak da olsa lastikleşme, kırılma vs.? Saçlarının yapısı nasıl? Kuru, yağlı, ince telli, kalın telli.
Benim kuru ve kalın telli, açma işlemi çok yıpratıyor. Bir kere açtım, şu an uçları resmen yanık. Kına yakıyorum, doğumdan sonra sarı düşünüyorum. Şu anki rengim çok koyu değil, ama baya yıprandı. Doğuma kadar da dip boyamı kınayla yapacağım. Bakalım sağlıklı bir şekilde açılacak mı..
Bunlar da beğendiğim sarı tonları. Şu yansımalardaki ışıltıyı özellikle istiyorum. Kesinlikle mat olmamalı.

Canim cok tesekkur ederim sifir turuncu :)))) artik kuafore sac boyatmam :)) senin yardimlarin olmasa el becerisi ise yaramaz :)) hatta senin verdigin bilgileri bir tane defterime not ettim.

Canim cok tesekkur ederim sifir turuncu :)))) artik kuafore sac boyatmam :)) senin yardimlarin olmasa el becerisi ise yaramaz :)) hatta senin verdigin bilgileri bir tane defterime not ettim.

çok iyi yapmışsın cnm :) herzaman burdayım bişey aklına takılırsa tekrar sorabilirsin güle güle kullan cok öptüm

slm cnm hoşgeldin teşekkürler oncelikle şunu belirteyim evet illaki saç uclarımda yanma oldu kestirdim az bişey ama öle bariz bi kesim değil sadece 3 parmak boyu kalanınıda bakım yaparak toparladım aklına gelebilcek herşeyi yaptım. ve sonuca vardım kimse demesinki aman o yaglar saçmalık boşa diye ben cok memnuun kaldım. bnm saçlarım yaglı ve kalın telli. bikere sunu bilmen gerekli kalın telli saçlar kolay kolay yanmaz ve yıpranmaz. senin kesinlikle açma işleminde %12lik oksidan kullanılmıştr o yakmıştır. kına yaktıysan saçlarına kesinlikle oreal sürme mahvolur keşke yapmasaydın kınadan sonra dönüşler facia oluo bi arkdsımdan biliyorum cok ugrasmıştık. sana tavsiyem kına akmaz cunku kalır hep sarıya dönmek istiyorsn sarılarında hep turuncu o cig yansıma olur yol yakınken kınadan ya vazgec yada sarı hayalini askıya al... bu fotolardaki parlaklıklar flashtan kaynaklı bicogu sen böyle parlak saçlara sahip olmak istiyorsan tek yapman gereken elma sirkesi son durulama suyuna koy ve yıka. ve gliserin badem zeytin susam yagı kaşımı herzaman yap saçlarına :) öptüm

merhaba fotoları farklı açılardan çektim.saçımın tarihçesi kısaca:Nisan ayında krepe balyaj yaptırmıştım sonrasında alix natura 8.0 ile boyadım ama dipler koyu kızıl gibiydi.geçen ay kolleston perfect 8.0 ile 9.3 karıştırdım ve tüm saçı boyadım dipler yani balyaj saçımından öncesi turuncu oldu.bende kolleston 8.1 ile cila yaptım böyle oldu .en son geçen ay işlem gördü saçlarım.krepe balyajımın ana rengini bilmiyorum kuaför boyuyordu sürekli.ben jennifer Lopez tarzı istiyorum internetten foto yükleyemedim.yani açık kumral üzerine ombre tarzı özelliklerde uçlarda çok yoğun sarı.çok uzun yazdım farkındayım ama ancak anlatabildim.sdn çözersin ancak bu işi.ne yapmalıyım

merhaba istediğim saç renkleri de bunlar. Ne yapmalıyım. Krepe balyalarını röfle gibi çok sık atmış.yanlış bir işlem yapmak istemedim.sen ne söylersen sırasıyla yapacağım .sevgiler ve teşekkürler

slm saçını sürekli 8 tonlarına boyayarak cok buyuk bi hata yapmışsn 8ler koyu renktir senin istedigin tonlar daha açık oldgu için oncelikle ben sana gereken işlemleri yazaym eger ugrasamam dersen cunku biraz meşakatli olucak saçın cunku alacalı bulacalı evdebiraz zor gibi ama ben yinede sana yazayım. saçını oncelikle bu koyu ana tonu kırman gerekicek komple yogun renk açıcılarla saçlarını açmalısın 1 kez... daha sonra istediğin kumral tonuna boyamalısınki 1 seferde asla tutmucaktır en az 3 kez boyama sonrası gzl bi kumrala döner tamamen saçların aralardan o eski ışıltıların cıksada dert etme sorun değil uçları komple acıcagın için.. daha sonrasıda paket atıcaksın uclarına beyaz toz ile beyaz toz cunku ombre sarısı istiyorsn mavi toz yerine sen beyaz toz al igoranın kiloluk satılıyor cnm 40lira fiyatı buşekilde yani sen bana gelsen ben böle yapardm diyim. :)

cnm istedigin saç rengi jeniferin ki işe o kumral deilki :/ 8.3 o bu şekil istersen daha kolay ulaşabilirsin ama kumral istersen aşşagıda da yazdıgım gibi çok uzun bi sureç lazım

Palettenin 3-4 ton yoğun açıcısını boya yapar gibi mi ve sonrasında net olarak hangi boya

Canım tam olarak jennifırın ilk fotosu istediğim.yanlış ifade ettiysem özür dilerim.aynı işlem mi

Palettenin 3-4 ton yoğun açıcısını boya yapar gibi mi ve sonrasında net olarak hangi boya

evet ondan yanlız saçların kalın telli ve gür 3 paket yeterli olur saçına bol al heryerini eşit acman gerekir 1 kez açıcaksın bunuda 8.3 o jeniferin ara rengine alt açık bi zemin ayarlamak için yapacaksın. daha sonra loreal majirel mukemmel bir boyadır 8.3 ünü alıcaksn yine saç yogunluguna göre al cnm boyalarını ve boya komple açma işlemi sonrası o rengi alır zaten saçın geriyede krepe balyajın kalır.. balyajını oreal ile açmalısın istediğin sarıyı elde edene kadar paketlerini kontrol ettir bir kişi yardımı ile yap bu işlemi ve sonuç fotolar tarzı olursn tabi balyajjın duzgun ve eşit atılırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…