tekrar açma işlemini sadece diplere mi yapcazdiplerinin renk açıklıgından memnun sadece turuncu yansımayı istemiyorsan 9.1 ile diplere cila yapmalısın... eger komple açılsn turunculukta gitsin istiyorsan tekrar açma işlemi ardından 10.1 e boyayıp uc rengini yakalarsın
canım benim saçlarımda seninki gibi dipler turuncu.. uclar sarı.. ben merak ettim sadece ceyda ateşin remini gerçekten çok hoş duruyo.. julyy eminim seni bilgilendirir.. bende ondan bilgi alıyorum. bizim aa renk siyah olunca turuncu şeklinde açılıyo. senin tekrardan açıcı uygulaman gerekiyoo
tekrar açma işlemini sadece diplere mi yapcaz
evet tatlım yanlızca koyu yerlere
ben diplerime azcık oreal koyuyorum artık 9.1 boyanın içine öle dip boyuyorum çok açılıyo 1 seferde tavsiye ederim cnm.. kiloluk aldım igoranın toz acıcısını Eki Görüntüle 838108
ben yıpratır diye korkuyorum ama sen beni cesaretlendiriyosun.. bende denerimm.
diplerinin renk açıklıgından memnun sadece turuncu yansımayı istemiyorsan 9.1 ile diplere cila yapmalısın... eger komple açılsn turunculukta gitsin istiyorsan tekrar açma işlemi ardından 10.1 e boyayıp uc rengini yakalarsın
canım cok sagol o kadar kötü oldum ki sacımı boyle görünce tatlım bişey daha sorcam hemen boyasam nasıl sonuc alırım cok sagol :)
bana guvenip yaptıgın için öncelikle teşekkürler ve elin ciddi ben kadar yetenekli bundan sonra sende kendinin kuaförü oldun hayırlı olsun cnm bu işler biraz bilgi birazda el becerisine dayalı sen becerikli bi bayansın harika yaptın fotograflarında anlamıştım cok öptüm tekrar güle güle kullan tatlım :)
Canim cok tesekkur ederim sifir turuncu :)))) artik kuafore sac boyatmam :)) senin yardimlarin olmasa el becerisi ise yaramaz :)) hatta senin verdigin bilgileri bir tane defterime not ettim.
Çok başarılı gerçekten.
Merak ettiğim bir şey var, hiç yıpranma olmadı mı? Uçlarında ufak da olsa lastikleşme, kırılma vs.? Saçlarının yapısı nasıl? Kuru, yağlı, ince telli, kalın telli.
Benim kuru ve kalın telli, açma işlemi çok yıpratıyor. Bir kere açtım, şu an uçları resmen yanık. Kına yakıyorum, doğumdan sonra sarı düşünüyorum. Şu anki rengim çok koyu değil, ama baya yıprandı. Doğuma kadar da dip boyamı kınayla yapacağım. Bakalım sağlıklı bir şekilde açılacak mı..
Bunlar da beğendiğim sarı tonları. Şu yansımalardaki ışıltıyı özellikle istiyorum. Kesinlikle mat olmamalı.
Eki Görüntüle 838710 Eki Görüntüle 838711 Eki Görüntüle 838712 Eki Görüntüle 838713
Eki Görüntüle 839679 Eki Görüntüle 839680 Eki Görüntüle 839681 Eki Görüntüle 839682 merhaba fotoları farklı açılardan çektim.saçımın tarihçesi kısaca:Nisan ayında krepe balyaj yaptırmıştım sonrasında alix natura 8.0 ile boyadım ama dipler koyu kızıl gibiydi.geçen ay kolleston perfect 8.0 ile 9.3 karıştırdım ve tüm saçı boyadım dipler yani balyaj saçımından öncesi turuncu oldu.bende kolleston 8.1 ile cila yaptım böyle oldu .en son geçen ay işlem gördü saçlarım.krepe balyajımın ana rengini bilmiyorum kuaför boyuyordu sürekli.ben jennifer Lopez tarzı istiyorum internetten foto yükleyemedim.yani açık kumral üzerine ombre tarzı özelliklerde uçlarda çok yoğun sarı.çok uzun yazdım farkındayım ama ancak anlatabildim.sdn çözersin ancak bu işi.ne yapmalıyım
Eki Görüntüle 839692 Eki Görüntüle 839691 Eki Görüntüle 839690 merhaba istediğim saç renkleri de bunlar. Ne yapmalıyım. Krepe balyalarını röfle gibi çok sık atmış.yanlış bir işlem yapmak istemedim.sen ne söylersen sırasıyla yapacağım .sevgiler ve teşekkürler
Palettenin 3-4 ton yoğun açıcısını boya yapar gibi mi ve sonrasında net olarak hangi boya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?