Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

cnm bnm daha var haber vericem burdan herkese zaten :) dediğim gibi suan ancak gıda çarşısı yada nette sachhane var oralardan sipariş verebilirsin

Cnm gıda çarşısında ne kadardır fiyatı _? bi fikrin var mı çünkü benim saçıma 3 tane anca yeter :)

onlar biraz pahalı orda kaça bilmiyorum ama normali 21 60ml tup boya.

canım merhaba garnier 9.13 boyayacağım hep diplerim için hemde komple
saçım bu tonda ama diplerle uçlar arasında hep fark oluyor dipler turuncu uclar açık sarı oluyor her boyamada en son garnier 110 ile boyamıştım şimdi bunu denemek istiyorum sence nasıl bir sonuç olarım acaba

Son düzenleme:

913 ün açılımı hem küllü hem doreliği olan sarı demek. dipler turuncu olur cunku ana saç rengin oldugu için dipleri daha küllü sarı ile boyamalısın yada dip yapacagın boyanın içine bi sigara boyu küllü cok açık sarı sıkmalısın ozaman dengelersin. komple 9.13 boyarsan gzl hoş bi sarı elde edersn ama turuncu yansıman çogalır

Hadi ya ben 12 15 arası diye duymuştum cnm neyse naplm gidince görcez :) oksidanınıda ek ücret veriyor muyuz yoksa bu fiyatın içinde midir

bahsettigim fiyat netten satış fiyatı cnm ztn. sen depoya gitcegin için o fiyatlara bulabilirsin tabi. oksidansız fiyatıdır. ben kiloluk oksidan aldım kocaman şişe 15 tl ye bu şekil alabilirsn hem hep kullanırsn kiloluk oksidan dolu depoda ordan bakarsın

Jully merhaba.majirel 8.3 al demiştin ama bulamadım.perfect 8.3 aldım.koyu olur mu?koyu renk bir renk istemiyorum.trşekkürler

kolleston perfect8.3 bu alt tonu verirmi sence?sormadan sana kullanmak istemiyorum .çok soru soruyorum belki kusura bakma.açıcılarımı da aldım.julyy geçen sayfada saç açma işlemi anlatmıştın platin isteyenler diye .o işlemi biz de yapabilirmiyiz- şampuanla olan -

Yazdığını görmeden sormuşum pardon.onları versem açtıktan sonra 8.0 ve 9.3 alsam yine karıştırsam?

8.3 tonu aslında butun boyalarda aynıdır pek fark olcagını sanmıyorum bence dene zatenher renk ilk boyada koyu olur 2. yıkamada akar biraz

saçlarım bildiğin turuncu oldu .açtım saçlarımı.bj renk olması normal mi.8.3 boyayı yapayım mı hemen?sabah kocam farketmez inşallah saçımı bana acillll yardımmmm.normdl mi bu renk olması ?

sakin cnmm evet normal bu renk olucak zaten 1 kez açtın ya koyu rengi ortadan kaldırmak amaçlı yaptık bu işlemi simdi alt zeminin açıldı üzerine boyanı yapabilirsn. eger saçın açılmadan direk koyu saçına sürseydin hiçbi sonuc alamazdn. biz saçını gzl balyaja alt zemin hazırlıyoruz unutma..

boyanı yaparken heryere eşit sürmeye özen göster

Teşekkürler.julyy evde yarım tüp 9.3 boyam var.perfect.8.3 içine yarım tüpü sıksam daha açık renk elde edermiyim?kusura bakma çok soruyorumumarım sıkmıyorum

Teşekkürler.julyy evde yarım tüp 9.3 boyam var.perfect.8.3 içine yarım tüpü sıksam daha açık renk elde edermiyim?kusura bakma çok soruyorumumarım sıkmıyorum

yok cnm nie sıkılayım rahat ol :) 9.3 acık kacar tatlım 8.3 de katarsan 3 ler dore demek saçların cok bakırlaşır. sen 8.3 ile 8.1den yarım karıştırabilirsn anck ki 1 küllülük versn bakırlıgı alsn sakın 9.3ü karıştırma

Ahhh!cevap gelmeyince karıştırdım ve şu an saçımda2 tüp 8.3 ile yarım tüp 9.3 koydum ah deli kafam!8.1 var yarım tüp elimde üstüne cila yapsam olurmu?

Ahhh!cevap gelmeyince karıştırdım ve şu an saçımda2 tüp 8.3 ile yarım tüp 9.3 koydum ah deli kafam!8.1 var yarım tüp elimde üstüne cila yapsam olurmu?

sana özel msj attım cnm ben bide görmedn sanırım artık boyanmış yapcak bşey yok cila yaparsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…