mrb canım, saçının son rengi çok güzel olmuş, o rengi evde bende yapmak istiyorum.
öncelikle saçım koyu kumral. ve üzerinde şuan maalesef koyu kumral boya var. bir tane saç açıcısı aldım. mavi toz var ve de beyaz kremi ikisini karıştırınca mavi renk boya oluyor. onu saçımı sürdüm az bir kısmına ve sürdüğüm kısmı turuncu oldu maalesef. gerçi nerdeyse siyah olan saçımı gayet iyi açtım. sana bikaç tana sorum var canım.
birincisi bu mavi tozlu karışımı saç derimi yakar mı?
ikincisi evde tek başına saçının arka kısımlarını falan nasıl boyuyorsun?
ve de saçımı 10 gün arayla 2 kere bu açıcıyla açıp sonra mı açık küllü sarıya boyamalıyım. yoksa bir kere açıcıyla açıp açık küllü sarıya boyasam senin ki gibi olur mu?
Canim merhaba bugun kaynanamin sacini boyayacagiz fikrini alayim dedim onceden hep rofleydi sonra dipleri geldikce birkac kez duz sari yapmis simdi dipleri koyu kahve (kendi saci)orta kisim beyaz saclariyla beraber sari kahve tonlari Ben ilk dipleri acip 20 dk sonra orta kisma acici surcem yikamadan 5 dk oncede tum saca uygulayacam.voila 9.1 kullu sariyla cila yapcam yontemim dogrumu
slm tatlım oncelikle hoşgeldin ve teşekkür ederim...
simdi saçlarının turuncu olması ilginç cunku saçın ana tonun ve boyan koyu kumral yani yeşillenme olmalı (( normalde )) tabi sen bilmediğin için o mavi toza kafana göre sanırım oksidan yani suyunu koydun ve %sine bakmadın %12 koyulursa saç turunculaşır ... oksidan cok konulursa saç turunculaşır ... o mavi tozla oksidanı çok ii ayarlamak gerekir. oreal yani mavi tozunun markası nedir ? bunlardan bahsettikten sonra simdi saçların kumral oldugu için cok şanslısın oncelikle bunu belirteyim saçında eger dgru adımlarla uygularsan açıcını harika bi küllü sarı turuncu yansımasız platin yapabilirsn.. tabi bunun oncesinde saçını 3 kez açman grekicek dinlendirerek saçlarını saglıklı buluyorsan geçmişinde bir yanma olayı yaşamadıysan yapabilirsin... saçını tamamen oreal ile açman lazım ve %9luk oksidan ile turunculuk olursa saçında cok fazla bi turunculuk demekki senin saç kumral değil bunu ögrenmiş olursn hem :) daha sonra biraz yani bikaç gun yada 1 hafta saç telinin kalınlıgına baglı tabi bu tekrar komple bol bol sürüp açman gerekicek 40 dk bekletmelisin ara ara kontrol ettirmelisin. ben saçlarımı şampuanlar gibi heryerine boca etmiştim tarakla tarayıp yedirmiştim.. dipleride saçımı iki yana ayırarak en alttan üste dogru sıra sıra ince cubuk uçlu kuaför taragı ile ayırarak (arkaları el yordamı ile yada ayna )10.1 boyuyorm yani saç diplerim bnm kahveli oldugu için turuncu yansımamı öyle alıyorum.sarıya uyacak hoş bi küllü sarı elde ediyorum. sende bu açma işlemlerinden sonra 10.1 ile cıkan sonuca göre tabi boya yap derim yada cila o cıkacak turunculuk oranına baglı... sen komple saçını açmadan once yinede bir kuaföre saçını göster ve kesinleştir yıpranıkmı değilmi açıcı ile saç tellerin incelirmi kuaför dokuunup bakarak anlar cnm benden burda ancak bu kadar oluyor.. kararını yazarsın
Hosbulduk canim tesekkur ederim zaten bilgisayari actigimda once senin topigine giriyorum yazilanlari yardimlari okuyorum sonra Diger islemlerime bakiyorum:)))) canim ben dun aksam aciciyi once orta kisma sonra diplere sonrada tum saca yaptim acilma olduktan sonra yikadik 10.1 ve 9.1 le cila yaptim cok guzel oldu sadece on perceminde az bi yansima var oda gicik durmuyor aksamdan beri bana dua ediyor Kaynanam:)))))
dipler en fazla 2 cm falan çok değil. Bu hafta uygulayaacağım dediklerini. Yazarım sana.
merhabalar öncelikle saçlarınızın rengini çok beğendim ben de son hali gibi istiyorum.saçımı palettenin yoğun renk açıcısıyla açtım turuncu gibi oldu bir kere açtım ve üzerine palettenin küllü açık sarısına boyadım ama hala çok koyu sizin 5. resminize benziyor. şimdi tekrar açmam mı lazım bir daha boya yapmadan son renge ulaşabilir miyim. yoksa 2 kere daha mı açıcam saçlarım kestane rengi gibiydi doğal rengi. öncesinde hiç boya yoktu. bir kere açmam ve boyamam yeterli olmadı ne yapayım?
canım iyi akşamlar kendi kendime bir yorum ürettimde sorayım dedim malum sen daha deneyimlisin :) şimdi saçı açtıktan sonra boyanın içine igora 0.22 turuncu azaltıcı katılıyormuşya (tabii ben daha hiç denemedim ) acaba acıcının içinede katılsa turunculuk olmadan açılma olurmu :)
ben de röfle yaptırıyorum fakat son yaptırdığmda diplerim koyu karamele yakın bir renk oldu normalde böule olmuyordu. bu karamelliği nasıl kırabilirim acaba?
dediklerini yaptım en azından daha düzgün bir renk elde ettim böyle böyle evde açıcam artık rengini yardımın için teşekkür ederim
Çok deneyimli bi saç uzmanı abimden edindiğim bilgi bi işe yaramıcagı yönündefakat olaya şu yönden bakacak olursak aslında bence mantıklı nasılki boyamızın içine az bi oreal atıp saçı daha cok açıyoruz .. orealin içinede küllü atsak tabi turunculuk derecesini yok edemesekte aza indirirz gibime geliyor :)
teşekkür ederim önerilerin için şimdi saçım şöylemerhaba hoşgeldin cnm saçların tek seferde yani kimsenin sarı olmaz birkaç sefer açılması gerekiyor. saçlarım orealle yıpranmasın yavaş yavaş açılsn zamanım var der isen 2 kez daha yogun açıcı uygulayabilirsin hem zaten senin ana tonun bu süper boyasız saçları oldukça iyi açıyor.. bnm son fotomdaki saç rengim oreal (mavi toz) 3 seferde üst üste açma sonucu elde ettim ve üzerine 10.1 ile cila yaptım. tabi saçının rengine baglı cila işlemi eger cok turuncu yansıman kalırsa 9.1 ile cila yapmalısın bnm az kalmıştı renk donuk olsun diye 10.1 i tercih ettim.
LÜTFEN saçlarınızı açarken heryere hızlı bir şekilde ve eşit miktarda açıcıyı uygulayın .. yer yer turunculuklar oluşmasın. ve bu açma işlemleri sonrası saç yorulur gliserin ve badem yagı karışımlı su ile geceleri uclara (kuru saça) bakım yapmayı unutmayn
teşekkür ederim önerilerin için şimdi saçım şöyle
jully slm :) ben sarı saçlı değilm ama röfle araştırırken bişey buldum. loreal silver diye bi şampuan varmş hiç kullandın mı yada ne işe yarıyor merak ettim :) öptm cnm
saçlarını küllü sarıya boyamaktan sıkılanların şampuanı diyelim :)) saçtaki zamanla oluşan turuncu yansımaları griye gümüş rengine çeviren bir şampuan..
YALNIZ BU ŞAMPUANI TOPİĞİMİ TAKİP EdENLERİNdE BİLMESİ GEREKTİRdİĞİ BİR HUSUS VAR , her yıkamada değil yalnızca saçları turunculaşmaya başladıgı zaman ara ara kullanılması gerekli.eger sıksık kullanılırsa saçlarınız duman rengi olabilir.. Ben kullandım ve sonuc boyanın verdiği küllü parıltıyı cok fzla vermiyor saçı biraz matlaştırıyor bilginize
Teşekkrler cnm benim. hiç yorulmadan herkese yardım ediyosun hayranım sana. her gün giriyorum bu siteye ilk senin sayfana bakıyorum :) bende saçlarıma röfle yaptırıcam kısa zaman sonra kuaför arayışındayım izmirde bildiğin iyi bi kuaför var mı bu konuda :) ben key kuaförü buldum çıkardığı işler güzel. bostanlıdaymş ama fiyatı uçuk biraz. bakıyorum eğer bulamazsam oraya gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?