Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

slm tatlım oncelikle hoşgeldin ve teşekkür ederim...

simdi saçlarının turuncu olması ilginç cunku saçın ana tonun ve boyan koyu kumral yani yeşillenme olmalı (( normalde )) tabi sen bilmediğin için o mavi toza kafana göre sanırım oksidan yani suyunu koydun ve %sine bakmadın %12 koyulursa saç turunculaşır ... oksidan cok konulursa saç turunculaşır ... o mavi tozla oksidanı çok ii ayarlamak gerekir. oreal yani mavi tozunun markası nedir ? bunlardan bahsettikten sonra simdi saçların kumral oldugu için cok şanslısın oncelikle bunu belirteyim saçında eger dgru adımlarla uygularsan açıcını harika bi küllü sarı turuncu yansımasız platin yapabilirsn.. tabi bunun oncesinde saçını 3 kez açman grekicek dinlendirerek saçlarını saglıklı buluyorsan geçmişinde bir yanma olayı yaşamadıysan yapabilirsin... saçını tamamen oreal ile açman lazım ve %9luk oksidan ile turunculuk olursa saçında cok fazla bi turunculuk demekki senin saç kumral değil bunu ögrenmiş olursn hem :) daha sonra biraz yani bikaç gun yada 1 hafta saç telinin kalınlıgına baglı tabi bu tekrar komple bol bol sürüp açman gerekicek 40 dk bekletmelisin ara ara kontrol ettirmelisin. ben saçlarımı şampuanlar gibi heryerine boca etmiştim tarakla tarayıp yedirmiştim.. dipleride saçımı iki yana ayırarak en alttan üste dogru sıra sıra ince cubuk uçlu kuaför taragı ile ayırarak (arkaları el yordamı ile yada ayna )10.1 boyuyorm yani saç diplerim bnm kahveli oldugu için turuncu yansımamı öyle alıyorum.sarıya uyacak hoş bi küllü sarı elde ediyorum. sende bu açma işlemlerinden sonra 10.1 ile cıkan sonuca göre tabi boya yap derim yada cila o cıkacak turunculuk oranına baglı... sen komple saçını açmadan once yinede bir kuaföre saçını göster ve kesinleştir yıpranıkmı değilmi açıcı ile saç tellerin incelirmi kuaför dokuunup bakarak anlar cnm benden burda ancak bu kadar oluyor.. kararını yazarsın

oo selamlar cnm hoşgeldin :) oncelikle diplerine başlamadan once orta kısmı o koyu sarı olan yerleri az bi aşşadaki sarılara getirterek gzlce sür 5 10 dk bekle sonra diplere geç diplerinde rengini aynı orantı olabildiğince benzesinki o geçişi yakala gzl bi dumduz açık sarı elde et tabi turunculuk olucaktır illaki daha sonra 9.1 ile cila yaparsan o alttaki röfleleri grileştirirsin (9.1 koyudur röfleli saçlara önermiyorum) evet zamanla akar ama ilk zamanlar pek hoş renk gözükmez yapma onu .. sen 10.1 ile dipleri cila yerine boya cnm. o sarı aşşadaki röflelerine gelmicek şekilde boyasını sadece açtıgın yerlere sür ve bekleyn 30 dk falan renk turunculuktan cıktıgı andada yıkayın o küllü aşşalarada inicek yıkayınca bu sayedede cila işlemi gibi tüm saça parlaklık vericektir .. hafif bir gri yansıma olur 2 yıkama sonrası gecer bilginize öptüm

Hosbulduk canim tesekkur ederim zaten bilgisayari actigimda once senin topigine giriyorum yazilanlari yardimlari okuyorum sonra Diger islemlerime bakiyorum:)))) canim ben dun aksam aciciyi once orta kisma sonra diplere sonrada tum saca yaptim acilma olduktan sonra yikadik 10.1 ve 9.1 le cila yaptim cok guzel oldu sadece on perceminde az bi yansima var oda gicik durmuyor aksamdan beri bana dua ediyor Kaynanam:)))))

çok teşekkür ederim canım cevap için.
merak ettiklerimin hepsini cevaplamışsın. çok sğl tekrar.
o zaman ben ilk olarak saçımı 3 aşamalı açayım ve sonra küllü renge boyayım.
umarım becerebilirim.

oyy cok sevindim begenmenize :) o hafif turuncu onde kalan oraya fazla açıcı gelmemiş olabilir cunku bu işlemler sonrası pek turunculuk kalmaması lazm olsn ziyanı yok cunku bu cila işlemi 1 seferlik degildir ara ara yapılması gerekir SAÇA KESİNLİKLE BİR ZARARI YOKTUR.. cila işlemi saçı parlatma yenileme ve renk verme işlemidir.. 2 ayda 1 yaparsanız herzaman sönük olmayan pırıl pırıl küllü sarı saçlara sahip olursunz ve saçlarınızda zamanla oluşan koyu sarılık sıkıntınız olmaz

merhabalar öncelikle saçlarınızın rengini çok beğendim ben de son hali gibi istiyorum.saçımı palettenin yoğun renk açıcısıyla açtım turuncu gibi oldu bir kere açtım ve üzerine palettenin küllü açık sarısına boyadım ama hala çok koyu sizin 5. resminize benziyor. şimdi tekrar açmam mı lazım bir daha boya yapmadan son renge ulaşabilir miyim. yoksa 2 kere daha mı açıcam saçlarım kestane rengi gibiydi doğal rengi. öncesinde hiç boya yoktu. bir kere açmam ve boyamam yeterli olmadı ne yapayım?

canım iyi akşamlar kendi kendime bir yorum ürettimde sorayım dedim malum sen daha deneyimlisin :) şimdi saçı açtıktan sonra boyanın içine igora 0.22 turuncu azaltıcı katılıyormuşya (tabii ben daha hiç denemedim ) acaba acıcının içinede katılsa turunculuk olmadan açılma olurmu :)

ben de röfle yaptırıyorum fakat son yaptırdığmda diplerim koyu karamele yakın bir renk oldu normalde böule olmuyordu. bu karamelliği nasıl kırabilirim acaba?

merhaba hoşgeldin cnm saçların tek seferde yani kimsenin sarı olmaz birkaç sefer açılması gerekiyor. saçlarım orealle yıpranmasın yavaş yavaş açılsn zamanım var der isen 2 kez daha yogun açıcı uygulayabilirsin hem zaten senin ana tonun bu süper boyasız saçları oldukça iyi açıyor.. bnm son fotomdaki saç rengim oreal (mavi toz) 3 seferde üst üste açma sonucu elde ettim ve üzerine 10.1 ile cila yaptım. tabi saçının rengine baglı cila işlemi eger cok turuncu yansıman kalırsa 9.1 ile cila yapmalısın bnm az kalmıştı renk donuk olsun diye 10.1 i tercih ettim.

LÜTFEN saçlarınızı açarken heryere hızlı bir şekilde ve eşit miktarda açıcıyı uygulayın .. yer yer turunculuklar oluşmasın. ve bu açma işlemleri sonrası saç yorulur gliserin ve badem yagı karışımlı su ile geceleri uclara (kuru saça) bakım yapmayı unutmayn

Çok deneyimli bi saç uzmanı abimden edindiğim bilgi bi işe yaramıcagı yönünde fakat olaya şu yönden bakacak olursak aslında bence mantıklı nasılki boyamızın içine az bi oreal atıp saçı daha cok açıyoruz .. orealin içinede küllü atsak tabi turunculuk derecesini yok edemesekte aza indirirz gibime geliyor :)

ben de röfle yaptırıyorum fakat son yaptırdığmda diplerim koyu karamele yakın bir renk oldu normalde böule olmuyordu. bu karamelliği nasıl kırabilirim acaba?

özel gunundemi gitmiştin ozamanlar biraz zorlar saç huysuz olur bilemedim de aklıma geldi sadece.. dip rengini ne renk istiyorsn küllü tonlardan hoşlanıyorsan yani su yabancı kızlarn açık kumral gibi... 9.1 veya 10.1 ile boyayabilirsn karamel rengini daha da cok açmak istiyorum der isen de 11 li tonlara boyayabilirsn cnm

dediklerini yaptım en azından daha düzgün bir renk elde ettim böyle böyle evde açıcam artık rengini yardımın için teşekkür ederim

kesinlikle insanı en iyi tanıyan ne istediğini bilen yine kendisidir kendinin kuaförü ol herkes olsun amacım bu... kuaförler kulagımı topiğimi okuyup cok cınlatıyor hissediyorum hahaha rica ederim cnm herzmn burdaym beklerim

Katiliyorum sana durduk yere aklima gelen yorumlar hep dogru cikardi bunuda deneyeyim:)))

teşekkür ederim önerilerin için şimdi saçım şöyle

Eklentiler

• $sac.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 72
jully slm :) ben sarı saçlı değilm ama röfle araştırırken bişey buldum. loreal silver diye bi şampuan varmş hiç kullandın mı yada ne işe yarıyor merak ettim :) öptm cnm

jully slm :) ben sarı saçlı değilm ama röfle araştırırken bişey buldum. loreal silver diye bi şampuan varmş hiç kullandın mı yada ne işe yarıyor merak ettim :) öptm cnm

saçlarını küllü sarıya boyamaktan sıkılanların şampuanı diyelim :)) saçtaki zamanla oluşan turuncu yansımaları griye gümüş rengine çeviren bir şampuan..

YALNIZ BU ŞAMPUANI TOPİĞİMİ TAKİP EdENLERİNdE BİLMESİ GEREKTİRdİĞİ BİR HUSUS VAR , her yıkamada değil yalnızca saçları turunculaşmaya başladıgı zaman ara ara kullanılması gerekli.eger sıksık kullanılırsa saçlarınız duman rengi olabilir.. Ben kullandım ve sonuc boyanın verdiği küllü parıltıyı cok fzla vermiyor saçı biraz matlaştırıyor bilginize

Teşekkrler cnm benim. hiç yorulmadan herkese yardım ediyosun hayranım sana. her gün giriyorum bu siteye ilk senin sayfana bakıyorum :) bende saçlarıma röfle yaptırıcam kısa zaman sonra kuaför arayışındayım izmirde bildiğin iyi bi kuaför var mı bu konuda :) ben key kuaförü buldum çıkardığı işler güzel. bostanlıdaymş ama fiyatı uçuk biraz. bakıyorum eğer bulamazsam oraya gidicem

cnm cok teşekkür ederimmmm bilgisiz oldugm zamanlar kuaförlere harcadıgm tonlarca paralarrımmm yanan saçlarımmm sonucu herşeyi bukadar detaylı ögrendim hırs ettim ve başardıgımı umuyorum çevremden 1 kişi kuaföre gitmiyor artık bana geliyorlar ve nette cok insan bilgisizce konularda ne yazılsa saçma sapan şeyleri yapıp saçlarını iyice mahvediyor bu sayede yine KUAFÖRLER kazanıyor ... ben bu yuzden dogru olanı herkesi bilgilendirmeye çalışıyorum... bostanlı deme bana sırf yeri guzel diye ve cogu para tuzagı.. bostanlı ve ksk çevresinden simdie kadar hiç olumlu tepkiler almadm cvremden... ben asla kuaföre gitmiyorum o yuzden bişey diyemicem iyice araştır dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…