cıddımı.pekı sac dıpten cıktıkca olcak bu demı. bole uclardan fılan bıle bole tamamen deısım olmucak.dıpten gele gele olcak sanırım? ay cok saol:))
Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374
Eki Görüntüle 774375
Saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım SİZdE BAŞARABİLİRSİNİZ YETERKİ İSTEYİN :)
ARKdSLAR SAÇLARINIZI AÇMA İŞLEMİNdEN SONRA MUTLAKA BAdEM YAGI + GLİSERİNLİ SU İLE BAKIM YAPIN..
ahh ınsallah cok mutlu oldukdiplerden cıkıcak elbet ben onu demiyorum saç telleri zamanla geri rengini alır cunku o saçına açıcı oreal vb ile açma işlemi yapmamış yaptıgınz işlemde cok fazla geriye dönülmücek bir kimyasal yok meraklanmayın o cok bariz sarılık her gecen ay yerini kendi rengine bırakır zamanla
slm ,peki ilk resim boyalı saçmıydı ben şu an çok zor durumdayım bebekle kuaföre gidemiyorumaçtırma işlemi uzun sürer bekletemem onu o kokuların içindebirde 3. resime ulaşmak kaç uygulamada oldu.
her karede başarılı sonuçlar çıkarmışsın jully tebrik ederim siz bu konuda uzmanlaşmışsınız resime göre banada yol gösterebilirmisin lütfen http://www.kadinlarkulubu.com/asset.php?fid=686044&uid=135126&d=1385333896ilk resim şimdiki boyalı alttakıler doğal o renge ulaşabilirmiyim tekrar sizce.Ayrıca bugun rengi akıtmak için saçıma mayalı maske yaptım gerçekten aktı ama sonuca ulaşamadım henuz1. resimde kışkırtıcı kahve boyuyordm ozamanlar guzel bir renkti tavsiyemdir kadife gibi görüntü kaazanır saçların.. 3. fotomdada bu renk akmıştı boyamamştm 2 ay falan geçmişti
aralara uçlara evde balyaj attım baharat renkleri modaydı o tarz yakıştı kahveye
ahh ınsallah cok mutlu olduk
1. resimde kışkırtıcı kahve boyuyordm ozamanlar guzel bir renkti tavsiyemdir kadife gibi görüntü kaazanır saçların.. 3. fotomdada bu renk akmıştı boyamamştm 2 ay falan gecmişti aralara uçlara evde balyaj attım baharat renkleri modaydı o tarz yakıştı kahveye
jully peki saçımı dediğin uygulama ile 1 kez açsam o saçın üzerine kışkırtıcı kahve sürsem sence ne olur tahmın edebilirmisin .daha sonrada uzun zaman dokunma kendi rengini beklerim
Yinee bennn :) bişey daha sormak istiyorumm.. Bu saç renklerine nasıl ulaşırım yani nelerle oyamama gerekir. İki resimde hoşuma gitti. Ama renkleri nedir yada hangi numara ve markalarla boyamam gerektiğini bilmiyorum.
Eki Görüntüle 872453 Eki Görüntüle 872454
Benim saçımında resgi açıldıktan sonraki hali. Bide ben tek renk istiyorum dipler bi renk oluyo uçlar bi renk her seferinde
Helppp julyy hellpp
Topiğimi okuyan beni takip eden herkese SELAMLAR
diyelimki saçlarınızı degiştirmeye karar verdiniz ve rengini koyultarak değiştirdiniz ama begenmediniz eski sarı saçlarınızı özlediniz...
çözümü asla başka bir boya alıp açmaya çalışmak yada bu renk kotu oldu bunun koyusunu alayım renk otursun gibi hatalar kesinlikle yapmayın yapacagınız işlem cok basit
Bolca Eki Görüntüle 872173
1 veya 2 ÖLÇEK OREAL (saç uzunluguna baglı)Eki Görüntüle 872172
Eki Görüntüle 872185 ve cıvık kıvama gelene kadarda SU
PİŞMANLIKLAR BU İŞLEMLE GERİ dÖNÜYOR =) Hadi kolay gelsinnnnn... <3
renk aciciyla,sac kreminimi karisticaz birde olcek derken nasil bir olcekle 1yada 2 biraz daha aydinlatirmisin
tesekkur ederimbir sorum daha olacak,benim saclarim kirmiziydi simdi diplerine koyu kumral yaptirdim oda koyu oldu ve akmiyor artik birde isikta kizil yansimalar oluyor,bu koyu ve kizil yansimalardan kurtulmam gerek tabi sacim yipranmadan kullu kumral istiyorum yardimci olabilirmisin:26:
kusura bakma fazla oldum sanirim peki siliciyi nerden bulabilirim birde nasil uygulanir :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?