Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

oh ozaman gönül rahatlığıyla boyayabilirim saçlarımı çok sağolasın bitanem
loreal excellence 01 ile bu palette deluxe 10-1 karıştırıp boyayacağım saçlarımı cnmbenim
canım merba denedin mi sonuç nasıl

ay canım inşallah gelir çok güzel olur:))))
canım çam tebentini ne kadar katıyosun şampuana bide hangi marka

canım merba denedin mi sonuç nasıl

canım çam tebentini ne kadar katıyosun şampuana bide hangi marka

henüz almadım ama bir kutu şampuana bir kapak katılıyormuş saçı kurutuyormuş o yüzden saç kremi kullanılması tavsiye ediliyor, sarımsağı dün kattım şampuana çam terebentini henüz almadım bilinen markaları almakta fayda var

Reactions: ria
ucuza kaçtıgınıda sölememişsin igora royal toz oreal kullanıcaksın

Kuafore her ay 200tl verene kadar kendime hem eglence hem tasarruf igora royal diye arattim ama baska isimde igoralar cikti en iyisi bunu disarda sora sora bulmam sabirsizlaniyorum bugun 4 . Gun biraz daha bekleyip 2. Kez acicam

4. Ve 7. Sac rengine bayildimmm. Benim saclarim kahve rengii nasil elde edebilirim o renkleriii

benim saçım şuan senin 4üncü resmin gibi ama daha turunculuk var diplerinde saçımın renginden memnunum ama turunculuk beni sinir ediyo acaba bi ton koyu alıp sadece diplerinimi boyasam yoksa tamamınımı:S

benmkide öyle oluyor ilk boyayınca dipleri turuncu gibi ama bi hafta sonra falan düzeliyor uçlarıyla aynı renge geliyor

merhaba canım ütfen banada yarcımcı ol.saçlarım sarıydı kuaförde yaptırmıştım baya uzadı dipten 10 cm kadar.bende evde yapıyım dedim elime yüzüme bulaştırdım kolestonun yoğun açısıyla açmaya çalıştım ama beceremedim sonra turunculukları kızılla kapatıyım derken daha bi felaket oldu altlar aktıkça pembe üstler turuncu:s ne yapcamı bilemiyorum :Sbi akıl ver canım

merhaba jully nasılsın?ben senden ıkı ay once bır kez yardım almıstım kullu kumrala cevırmek ıstedıgım saclarım kuafor tarafından turuncu karamel bıseye cevrılmıstı bende senın tavsıyenle 2kutu majırel 6.1 ıle pıgmentasyon yapıp 3 kutu majıreal 7.1 e boyadım coK guzel oldu.ıstedıgım ton ve sacımın suankı durumunu koyuyorum tekrar yardımcı olursan cok dua ederım =))Bu arada beyazlarım da cok

Eklentiler

• $BW9aZlkIIAAX_bz.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 94
  • $fotoðraf.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 96
  • $fotoðraf (1).webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 107
  • $fotoðraf (2).webp
    47 KB · Görüntüleme: 110
  • $fotoðraf (4).webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 108

julyycım bu bana yaptırdıgın ılk ıslemdı =))turunculuklarım gıttı ancak her yıkamada bıraz bıraz aktı sımdı yıne guneste bı turuncu yansımalık var ve kulluluk gıttı yerıne bı kahvelık geldı bır ust mesajımda sacımın bugunku halınden sen daha ıyı yorumlarsın sımdıden cok cok tesekkur ederım =)

Son düzenleme:
merhaba bütün gün topiğini okudum 56. sayfa dayım..:) çok şey ögrendim sayende.Çok teşekkür ederim..
Ben de sarı saç a takılıp kaldım ama son 6 aydır çok yıprandı saçlarım 2 kere kestirdim.
şimdi kulak altımda. baya kısa yani.
Buna ragmen kuaförüm saçını koyulaştır diyor ama hiç istemiyorum.
Saçımı koyulaştırmam tek çözüm yolu mu ? Bakım da yapıyorum kerastese maske aldım.
badem+zeytinyagı sürüp bekletiyorum.
Kuruyken iyi ama ıslakken mısır püskülü gibi, ve kopuyor.(gerçi kestirince azaldı)

Sence saçlarımı koyuya mı boyatayım ?

rica ederim canım saçlarının bu tonunu begendiysen tekrar aynı no ile devam et derim arada yansımaların hala var cunku

oww guzelim ne işin var kızıllarla hele sarının üzerine tabiki aktıkca pembeleşir üzüldüm saçlarına silici kullanmadan ya koyultarak kurtulursn yada silici yapacaksn loreal effoser daha sonrası istedigin ne tonsa gelirsin soylerim

tatlım ben sacıma palatte l 1 acıcı uyguladım üstüne palatte 10.1 küllü renk uyguladım senın 6. resım gibi oldu.bır daha boyucam sımdı dip boyası 11.1 ilemi boyayım yıne 10.1 ılemı sacım senın son resım gıbı olsun ıstıyorum.

cnm sitede satışta yaptıgım için kusura bakma msj sürem var cvblayamadım burayada yazman iyi olmuş HERKESE BELİRTMEK İSTERİM Kİ LÜTFEN SORULARNIZI KONUMdA SORUNUZ MSJA BAZEN CVB VEREMİYORUM

cnm sana tavsiyem saçlarını koyultma kuaförün sana nie koyu sölemiş ? hemen söyleyim koyu boyalar bu lastikleşme kopma gibi durumlarda saça daha iyi tutundugu için incelmiş saç tellerini kalınlaştırır ve birazcık sertlik verir bu sayede saçlarındaki kopmalar azalır lastikleşmeler bitmez ama azalır fakatttttt saçlarına koyu sürersen artık sarışın olma hayalini 2 seneye yakın rafa kaldırman gerekir buyuzden saçlarına bol bol bakım yapmanı diplerin cıkınca da sadece diplerine açıcı sürüp bal rengi gezmeni tavsiye ederim açıcı da derken su açıcı özellikli çok açık sarı boyalardan bahsediorm kesinlikle oreal den değil yaptıgın bakımlarda cok ii biraz olsn saglıga kavuşturur.. yanmış saçları saglıga kavuşturmak imkansızdır fakat orta kısımları guclendirebilirsin

<bnm son resmime ulaşmak istiyorsan daha bi 2 kez daha komple oreal ile açman gerekicek canım maalesef saçlarına guvenmiyorsan bilgili bir kuaföre sık röfle attırmanı tavsiye ederim sonra pişman olmayasın

<bnm son resmime ulaşmak istiyorsan daha bi 2 kez daha komple oreal ile açman gerekicek canım maalesef saçlarına guvenmiyorsan bilgili bir kuaföre sık röfle attırmanı tavsiye ederim sonra pişman olmayasın

yoo acarım da üst üste ıkı kez bu palette l 1 le boyasam bır ay aralıklarla olurmu senın gıbı renk boyayı hıc karıştırmayayım o zaman dırek alayım acıcı kutu surup bekleyeyim olcaksa.ama acıcı ustune acıcı sacımı kopartmaz dımi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…