- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba saçımının dipleri gelmişti hemde ton versin diye garnier 110 ile boyadım
bu saça cila yapmak gerekir mi eğer gerekirse nasıl ne renk yapmam lazım elime koleston 11.1 açık küllü sarı varEki Görüntüle 829825 ilk resim biraz turuncu gibi ışıktan dolayı ama asıl renk ikinci resimdeki gibi
tekrar açayım demi canım aslında aşırı rahatsız eden değil ama işte sevemedim o turuncu renkleri evde yarım tupten biraz az 9.1 ıkı kutuda 10.1 var
turunculukları sevmediysen hala geçmedi ise 10.1 ile o turuncu kısımları boya az bekle ve yıka
turunculukları sevmediysen hala geçmedi ise 10.1 ile o turuncu kısımları boya az bekle ve yıka
Canim Ben tekrar acayimmi oreal ve % 9 luk oksidanla cok durdurmayip us tune 10.1 le cila yapayim veya boyayayim cok ihtiyacim var yardimina((((
cnm tahminimden daha bile cok açılmış dipler ben bukadarını bile beklemiyordum bikez daha az bi durup açıcı sürersen beyaza yakın olur zaten daha iyi olur belki cilaya bile gerek kalmaz sonucuna bakıcaksn
cnm tahminimden daha bile cok açılmış dipler ben bukadarını bile beklemiyordum bikez daha az bi durup açıcı sürersen beyaza yakın olur zaten daha iyi olur belki cilaya bile gerek kalmaz sonucuna bakıcaksn
canım çıkan sonuç bu
ucuncu resim flashlı
bnm saçlarım platin ama bazen ışık yansımasıyla turuncu gözükebiliyor şekil a profil resmim gibi :) ayrıcaaa saçların cok harika olmuş yoktum kusura bakma.. cila yap cnm boyarsan cok gri olur cila hemen alıcak o turunculugu başka bi açıcı falan yapma (( yanlızca turuncu kısımlara sür ))
Canim 10.1 le cila yaptim turunculuk kalmadi cok tesekkur ederim ekleyecem birazdan resimleri
rica ederimm cnm begenmene sevindim :) bekliyorum