Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

teşekkürederim julyy cim yalnız saçlarımın dipleri karamel demiştimya obenim kendi saç rengim boya değil enson miss magic diye bir açıcıyla dipleri açmak istedim ama 2 ton açıldı yani kendi rengim koyu karamel şuan açık karamel oldu :D yinede değini yapmalımıyım ? yani diplerdenmi başlıyım yapmaya ve saçım kuru olacak değilmi ıslatmak gerekmez

cnm sen en iyisi kuaföre göster kuaför dokunup rengi görüp daha iyi karar verir. sana herşeyi detaylıca yazdım karar senin ii akşamlar.

Son düzenleme:
Julyy merhaba.mavi tozlu kremli vs olan karışımı yaptım saçıma,bildiğin turuncumsu sapsarı oldu.depresyonda ıyım neyim sürekli saçımla oynuyorum . Sapsarı oldu ama turuncu çiğ sarı .eşimde kızdı napıyorsun diye . Daha doğal renkler yapsam nasıl olur.doğsl bal sarıları var ya ama sarı değil balımsı.10 günde dipler simsiyah belli olmayan 😀elimde 8.0 ve 8.1 var yarımşar. Boyasam nasıl olur? Altlar sapsarı oldu ya yıkadıkça naturel açık sarımsı bir saçım olur mu?öptm canım

Julyy merhaba.mavi tozlu kremli vs olan karışımı yaptım saçıma,bildiğin turuncumsu sapsarı oldu.depresyonda ıyım neyim sürekli saçımla oynuyorum . Sapsarı oldu ama turuncu çiğ sarı .eşimde kızdı napıyorsun diye . Daha doğal renkler yapsam nasıl olur.doğsl bal sarıları var ya ama sarı değil balımsı.10 günde dipler simsiyah belli olmayan 😀elimde 8.0 ve 8.1 var yarımşar. Boyasam nasıl olur? Altlar sapsarı oldu ya yıkadıkça naturel açık sarımsı bir saçım olur mu?öptm canım

cnm bnm o karışım senin komple platin gibiydi sanırsam bu tarz saçları cigleştirir cunku dibindeki ana rengin akıtılarak alta renk vermek için yapılır o ... eger saçlarını 8 ve 8.1 e boyarsan yeşillenir yıkadıkca alt renk kusmaya başlar saçlarını ya bal rengi yapmalısın yada koyultmak istiyorsanda pigmentsyon yapıp once koyu kullanıp yıkaya yıkaya açmalısın ... suan saçların cok çigse evet yıkadıkca renk oturuyor fakat o koyu sarılık gitmiyor cnm ya tekrar açıck ve üzerine yine 10.1 cila yapacaksın ... ya ne gzl renk saçların vardı nie elleştin :(((( yazık gunah boşa yıpratıyorsun saçlarını

eger depresyonda isen yada canın cok bambşka bir değişim istiyor sıkılıyorsan cok guzel makyaj malzemeleri al yuzunde değişiklikler yapmayı dene ben makyözlük kurslarına gittim sıkıntıdan :1: inanılmaz degişimler yapabilirsin sende cok rahatlatıyor makyaj insanı ;)

Kpss ye hazırlanıyorum şu an ders çalışıyorum kızımı yatırdım valla bunalımdayım.kimya mühendisiyim geçen yılki puanım 86 hala atanamadım ve Temmuz sınavına çalışıyorum çocuğu yatırıp gece yarıları.dünyanın çamaşırı ütüsü yemek çocuk , geceleri ders😡. Evet evet bunalımdayım galiba😭.canım koyu değil amacım ,şöyle bal sarısı gibi.yarın kaynanam gelecek öğlen oturmaya görümceme, şimdi canımı sıkar saçıma yine bi ton laf söyler yarına kadar 8.1 le cila yapsam olurmu. Cırtlıkları alır mı....ayyy güzin abla oldun valla gece gece😃

Kpss ye hazırlanıyorum şu an ders çalışıyorum kızımı yatırdım valla bunalımdayım.kimya mühendisiyim geçen yılki puanım 86 hala atanamadım ve Temmuz sınavına çalışıyorum çocuğu yatırıp gece yarıları.dünyanın çamaşırı ütüsü yemek çocuk , geceleri ders😡. Evet evet bunalımdayım galiba😭.canım koyu değil amacım ,şöyle bal sarısı gibi.yarın kaynanam gelecek öğlen oturmaya görümceme, şimdi canımı sıkar saçıma yine bi ton laf söyler yarına kadar 8.1 le cila yapsam olurmu. Cırtlıkları alır mı....ayyy güzin abla oldun valla gece gece😃

sorun değil.. anlıyorum cnm seni zor tabi hepsi birarada birde saçın çiğleşmiş iyice morelman çökmüşsündür. cila yapacaksan eger cok muhimse yarına kadar ozaman yap fakat boyayı cok az koy cok koyulup saçma sapan bir renk olmasın cila olsa bile saçın suan boyayı emmeye musait cunku zemin platine yakın ... saçını yıkar gibi sulandırıp sür boyayı her daim tara öle boyayıp bekleme tamammı o turuncu cigliği alır ama yeşillenebilirde dikkatli ol tatlım

Teşekkürler.foto yükleyemiyor olmam çok kötü. En azından gösterirdim sana. Ne olduysa foto yükleme kısmı yok artık bende

Julyy süpersin tatlım. Bu cila hayat kurtardı. Arka taraflarda dipler çok koyu sırıtıyordu açınca şimdi daha iyi oldular. Teşekkür öptm

cnm sen en iyisi kuaföre göster kuaför dokunup rengi görüp daha iyi karar verir. sana herşeyi detaylıca yazdım karar senin ii akşamlar.

canım ben kuaför yüzü görmek istemiyorum senelerdir kuaföre gitmiyorum saçlarımı mahvettiklerinden dolayı ben sorsamda doğru bilgi vermiycekler eminim sana güveniyorum canım yinede yanlış yapmamak adına herşeyi detaylı öğrenmek istedim ...sende çok saol yardımcı olmaya çalıştın sonuna kadar..isteğim şu diplerimi açmadanmı bu işlemi yapmalıyım canım dipler açık karamel uçlar zaten sarı tekrar resim gönderiyorum son alarak bir yorum yağparsan sevinirim canım...Eki Görüntüle 885317 Eki Görüntüle 885318 Eki Görüntüle 885319
ve istediğimde bu Eki Görüntüle 885321
son yorumunu bekliyorum tekrar teşekkürederimmm

canım sana yeni bir soruyla geldm :) vazgeçemiyorum topiğinden :) kızkardeşimde saç rengini değiştirecek onada bir yardım edebilirmisin uyeliği yok diye ben yazıyorum sana kardeşimin saç rengi çikolata karamel aynen şu renkte

Eklentiler

• $Ýçerik.webp
    $Ýçerik.webp
    5 KB · Görüntüleme: 79
daha önce kullanmış olduğu rengi istiyor kuafor çok yuksek bir rakam söylemiş kendisi evde halletmk istiyor istediği renkte şu. sormak istediğim saçını orealle açtıktan sonra hangi boyayı kullanmalı çunku 10.1 le bu renk elde edilmiyor ona ne önerebilirim ıgoranın renk katoloğuna baktım pek anlamadım canım yardımcı olurmusun

Eklentiler

• $öxöxö.webp
    $öxöxö.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 75
  • $xiH3c.webp
    $xiH3c.webp
    15 KB · Görüntüleme: 64
cnm bnm o karışım senin komple platin gibiydi sanırsam bu tarz saçları cigleştirir cunku dibindeki ana rengin akıtılarak alta renk vermek için yapılır o ... eger saçlarını 8 ve 8.1 e boyarsan yeşillenir yıkadıkca alt renk kusmaya başlar saçlarını ya bal rengi yapmalısın yada koyultmak istiyorsanda pigmentsyon yapıp once koyu kullanıp yıkaya yıkaya açmalısın ... suan saçların cok çigse evet yıkadıkca renk oturuyor fakat o koyu sarılık gitmiyor cnm ya tekrar açıck ve üzerine yine 10.1 cila yapacaksın ... ya ne gzl renk saçların vardı nie elleştin :(((( yazık gunah boşa yıpratıyorsun saçlarını

eger depresyonda isen yada canın cok bambşka bir değişim istiyor sıkılıyorsan cok guzel makyaj malzemeleri al yuzunde değişiklikler yapmayı dene ben makyözlük kurslarına gittim sıkıntıdan :1: inanılmaz degişimler yapabilirsin sende cok rahatlatıyor makyaj insanı ;)

Julyy bal sarısı yapmak için kaç numara alacağım

Back
X