- 21 Haziran 2013
- 3.041
- 88
- 93
canım merhaba benim saç için kullandığım bazı ürünleri paylaşabilirmiyim izninle. belki kullanmak isteyen olur
sende benim gibi o konu hakkında bir topik açabilirsin.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım merhaba benim saç için kullandığım bazı ürünleri paylaşabilirmiyim izninle. belki kullanmak isteyen olur
teşekkürederim julyy cim yalnız saçlarımın dipleri karamel demiştimya obenim kendi saç rengim boya değil enson miss magic diye bir açıcıyla dipleri açmak istedim ama 2 ton açıldı yani kendi rengim koyu karamel şuan açık karamel olduyinede değini yapmalımıyım ? yani diplerdenmi başlıyım yapmaya ve saçım kuru olacak değilmi ıslatmak gerekmez
Julyy merhaba.mavi tozlu kremli vs olan karışımı yaptım saçıma,bildiğin turuncumsu sapsarı oldu.depresyonda ıyım neyim sürekli saçımla oynuyorum . Sapsarı oldu ama turuncu çiğ sarı .eşimde kızdı napıyorsun diye . Daha doğal renkler yapsam nasıl olur.doğsl bal sarıları var ya ama sarı değil balımsı.10 günde dipler simsiyah belli olmayan 😀elimde 8.0 ve 8.1 var yarımşar. Boyasam nasıl olur? Altlar sapsarı oldu ya yıkadıkça naturel açık sarımsı bir saçım olur mu?öptm canım
Kpss ye hazırlanıyorum şu an ders çalışıyorum kızımı yatırdım valla bunalımdayım.kimya mühendisiyim geçen yılki puanım 86 hala atanamadım ve Temmuz sınavına çalışıyorum çocuğu yatırıp gece yarıları.dünyanın çamaşırı ütüsü yemek çocuk , geceleri ders😡. Evet evet bunalımdayım galiba😭.canım koyu değil amacım ,şöyle bal sarısı gibi.yarın kaynanam gelecek öğlen oturmaya görümceme, şimdi canımı sıkar saçıma yine bi ton laf söyler yarına kadar 8.1 le cila yapsam olurmu. Cırtlıkları alır mı....ayyy güzin abla oldun valla gece gece😃
Teşekkürler.foto yükleyemiyor olmam çok kötü. En azından gösterirdim sana. Ne olduysa foto yükleme kısmı yok artık bende
Julyy süpersin tatlım. Bu cila hayat kurtardı. Arka taraflarda dipler çok koyu sırıtıyordu açınca şimdi daha iyi oldular. Teşekkür öptm
cnm sen en iyisi kuaföre göster kuaför dokunup rengi görüp daha iyi karar verir. sana herşeyi detaylıca yazdım karar senin ii akşamlar.
sende benim gibi o konu hakkında bir topik açabilirsin.
cnm bnm o karışım senin komple platin gibiydi sanırsam bu tarz saçları cigleştirir cunku dibindeki ana rengin akıtılarak alta renk vermek için yapılır o ... eger saçlarını 8 ve 8.1 e boyarsan yeşillenir yıkadıkca alt renk kusmaya başlar saçlarını ya bal rengi yapmalısın yada koyultmak istiyorsanda pigmentsyon yapıp once koyu kullanıp yıkaya yıkaya açmalısın ... suan saçların cok çigse evet yıkadıkca renk oturuyor fakat o koyu sarılık gitmiyor cnm ya tekrar açıck ve üzerine yine 10.1 cila yapacaksın ... ya ne gzl renk saçların vardı nie elleştin((( yazık gunah boşa yıpratıyorsun saçlarını
eger depresyonda isen yada canın cok bambşka bir değişim istiyor sıkılıyorsan cok guzel makyaj malzemeleri al yuzunde değişiklikler yapmayı dene ben makyözlük kurslarına gittim sıkıntıdaninanılmaz degişimler yapabilirsin sende cok rahatlatıyor makyaj insanı
![]()
Eki Görüntüle 885395 jully bu renge bittim bittim nolurrr yardım ettttt![]()