• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

ben de tam olarak böyle sarı istiyorum açıcıyla açtım turuncu oldu üstüne papatya boyadım ama şuan yine turuncu ne ile boyamam gerekiyor ne yapsam böyle sarı olurr:3:

yeni üyeyim mesaj gönderemiyorum daha önce yorum yaptım ama gitti mi gitmedi mi onu da bilmiyorum ay napıcam ben ya :44:
saçlarım hep böyle mi kalıcak ne ile boyayacağımı bilmiyorum yanlış bi şey yapıp koyu ya da daha da turuncu yapmak da istemiyorum ki :50:

Merhaba sen satışlardan yoğun olduğun için başka bir arkadaşa daha sordum, saçım en son gizemli kahveydi dip için10.5 önermiştin ben dün onu bütün saçıma yaptım:) alıntıladığım mehtap arkadaşınki gibi oldu biraz daha koyu her yer eşit oldu çok beğendim:))) 9 yapmadan 10 a geçtim:) bu saçı en az iki ay kullanırım ben,sonra s sarı istiyorum küllü sarı olması lazım değil mi turunculuğu gitsin diye 10.1 mi 11.1 mi yapmalıyım? Birde o zamana dibim çıkar yapacağım boyayı dibimede sürsem uçlarla aynı olur mu yine?

Birde ablamın saçını palette yoğun açıcıyla açmaya çalıştım saçını siyaha boyamış 5 ay önce, uçları koyu kahve anca oldu dibe sonra sürdüm ama dipler turuncumsu oldu epey açıldı, paletteye devam edeyim mi açmak için sadece uçlara süreyim değil mi dipler hemen açılıyor çünkü, kendi saçı koyu kahve, benim anlamadığım benim saçım siyah birde siyah boya vardı benimki ilk sürmemde onunkinden daha güzel açıldı:44: paletteyle olmazsa oryal kullansam nasıl olur saçını yakmaktan korkuyorum:18: bugün bana gelicek yapıcam işlemi canım:16:

hayırlı satışlar:34:

aynı yolda ilerliyoruz :1::1: neva color 11.10 var küllü bir renkmiş. arkadaşım saç resimlerimi kuaför arkadaşına göstermiş. o da 11.10a boyasın direk demiş. sarıya dönebilirsin artık dedi. akşam iş çıkışı gidip boyalarımı alıcam. akşamda evde boyarım artık. resim atarım bakarsın :34:

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: ria
Eki Görüntüle 966876

1 yılda bunları kullandım ve son olarak açtım turuncu oldu senin gibi sarı yapmak istiyorum bir kere daha açmalı mıyım canım? neye boyamalıyım 4 ay içinde sarışın olmam lazımm

saçlarında aşırı turunculuk var bu saçı komple effoser silici ile silmen gerekir yada komple açman gerekir oreal ile saçların yıpranıksa saglıksızsa bunu tavsiye etmiyorum .. ama bu saçı açıcı olmadan asla sarı yapamazsın bilgin olsun canım :ssz:

Merhaba sen satışlardan yoğun olduğun için başka bir arkadaşa daha sordum, saçım en son gizemli kahveydi dip için10.5 önermiştin ben dün onu bütün saçıma yaptım:) alıntıladığım mehtap arkadaşınki gibi oldu biraz daha koyu her yer eşit oldu çok beğendim:))) 9 yapmadan 10 a geçtim:) bu saçı en az iki ay kullanırım ben,sonra sarı istiyorum küllü sarı olması lazım değil mi turunculuğu gitsin diye 10.1 mi 11.1 mi yapmalıyım? Birde o zamana dibim çıkar yapacağım boyayı dibimede sürsem uçlarla aynı olur mu yine?

Birde ablamın saçını palette yoğun açıcıyla açmaya çalıştım saçını siyaha boyamış 5 ay önce, uçları koyu kahve anca oldu dibe sonra sürdüm ama dipler turuncumsu oldu epey açıldı, paletteye devam edeyim mi açmak için sadece uçlara süreyim değil mi dipler hemen açılıyor çünkü, kendi saçı koyu kahve, benim anlamadığım benim saçım siyah birde siyah boya vardı benimki ilk sürmemde onunkinden daha güzel açıldı:44: paletteyle olmazsa oryal kullansam nasıl olur saçını yakmaktan korkuyorum:18: bugün bana gelicek yapıcam işlemi canım:16:

hayırlı satışlar:34:

canım begenmene sevindim hayrlı olsun ozaman yeni saçların sarı istediğin zaman tekrar gelirsin konuşuruz :34:
boyayı dibe sürünce asla ucla 1renk olmaz dip ana saçınızdır uçsa kimyasal işlem görmüş saçtır hep daha açıgı yada ana tonunuza boya nonuza göre daha koyusu kalır unutmayın bunu...

ablanızın saçı içinse siyaha boyanmış saçlar bence kesilmeli butun ucları cunku o saç rengi ne yaparsan yap o siyah öle naletki kalır bi koyuluk ancak orealle işlem görerek zamanla sararır platin olur ve bu işlemlerde saçları inanılmaz yorar.. palette açıcı en dusuk yakma oranı ile daha uygundur .. koyu kalan yerlere sürmeniz daha uygun olur renk konstrastı açısından .. orealle yanabilir bilir kişi olmadan bence siyah işlem görmüş saça muudahale etmeyin öptüm cok:54:

slm julyy saçlarım şöyle Eki Görüntüle 966671 Eki Görüntüle 966672 ne olur yardım et
ve çok turuncu hele geceleri ampul ışığında saçlarımı en az hasarla nasıl şu renkler gibi yapabilirim ve bu renkler tam olarak ne renk
Eki Görüntüle 966673 Eki Görüntüle 966675 Eki Görüntüle 966676

merhabalar bu renklere hasarsız ulaşmak neredeyse imkansız bakımlarla besleyeceksiniz saçlarınızı ki hasarı en aşşa çekmek için... bu renkler küllü cok açık sarıdır bu renklere turuncu pigmenti olan bayanlar yani siz bu turuncu saçlarınızla zor demeyim ama zaman alır bianda olmaz canım saçlarınızın geçmişinde doreli bakırlı renkler sanırım mevcut ki açıcı yapmışsnz sanırım bu renk hal almış.. saçlarınızı ya guzel bi renk silici ile silip açmanız ve uzerine küllü cok cok açık sarı ile boyamanız lazım ki yine küllü bir renk elde edemezsinz hafif yansıma kalır buyuzden bence iyi dusunmenizde fayda var orealle açılmayan saçlar bu renk KESİNLİKLE OLMAZ...ya orealle açıp saçlarınızın yıpranıklıgına göz yumucaksınız yada duz bir renk zemin hazırlayıp yani boyayıp üzerine sık röfle attırmalısınz nacizane fikrim:34:

canım dediğim gibi arkadaşım çok istiyor o rengi kulak hizasına kadar kendi rengi ordan sonrası kendi evde açıcı uygulamıştı omuz hizasına kadar olan yeri platin sarı çok istiyor esra erol rengini veya tatlı bir açık karamel istiyor pleeeace :)

birde birazdan bende 2. açmayı yapıcam iki kutu almıştık ya iki açıcıyı bir solüsyonla ve tüple karıştırsam olur mu geçen sefer 2 ayrı tüp yaptım saçımdan akacaktı artık çok olduğu için :))

cnm arkadasın karamel renk istiyorsa saçlarına açık bi zemin hazırlaması gerekir üzerine karamel tonlarında boyaması ve bu boyama ancak 2 3 kez yapılmalı karamel dediğinz tonun içerisinde yeşillik vardır bunuda unutmayın

saçlarına 2 açıcı fazla geldiyse tek yapabilirsin ama dediğim gibi cnm heryere eşit sürmen şartı ile yamalı yamalı gezmek kim ister :27:

saçlarında aşırı turunculuk var bu saçı komple effoser silici ile silmen gerekir yada komple açman gerekir oreal ile saçların yıpranıksa saglıksızsa bunu tavsiye etmiyorum .. ama bu saçı açıcı olmadan asla sarı yapamazsın bilgin olsun canım :ssz:

bir defa daha mavi toz açıcı kullansam üstüne de küllü sarı boyasam sürekli olmaz mı acaba ki?

bir defa daha mavi toz açıcı kullansam üstüne de küllü sarı boyasam sürekli olmaz mı acaba ki?

cnm o saç 1 kez daha açılmayla sarı olmaz 2 kez lazım istersen dene ama yanmasın dikkatli ol cunku yıpranık görünüyor en buyuk hatan o ortadaki kırmızıyı yapmak olmuş keşke yapmaasaydn:26:

julyy m bebeğim palette deluxe 10-1 aldım şimdi bunların ambalajlarındamı değişiklik oldu sahtesimi yoksa bu içime kurt düştü:26:

Kd7rjD.jpg

burdakide arkası

eo652R.jpg

cnm arkadasın karamel renk istiyorsa saçlarına açık bi zemin hazırlaması gerekir üzerine karamel tonlarında boyaması ve bu boyama ancak 2 3 kez yapılmalı karamel dediğinz tonun içerisinde yeşillik vardır bunuda unutmayın

saçlarına 2 açıcı fazla geldiyse tek yapabilirsin ama dediğim gibi cnm heryere eşit sürmen şartı ile yamalı yamalı gezmek kim ister :27:

julycim dün akşam yaptım 2. açmayı bekleyemedim cevabını geçen sefer yaptığım gibi yaptım :))
çok güzel açıldı yine ama uçlarımda kumraldan kalma turunculuklar oldu küllü mü yapıcam gitsin diye yada biraz dinlensin bal renklerini mi atayım.
birde tavsiye edebileceğin hoş bir karamel varmı :))

cnm o saç 1 kez daha açılmayla sarı olmaz 2 kez lazım istersen dene ama yanmasın dikkatli ol cunku yıpranık görünüyor en buyuk hatan o ortadaki kırmızıyı yapmak olmuş keşke yapmaasaydn:26:

kesinlikle doğru :( ben o kırmızı içinde açıcı kullanmıştım yani toplamda 2 defa açıcı kullandım 1 defa daha kullansam ne olur bilemiyorum kullanmadan sarıyı elde edebilsem keşke...:50:

aynı yolda ilerliyoruz :1::1: neva color 11.10 var küllü bir renkmiş. arkadaşım saç resimlerimi kuaför arkadaşına göstermiş. o da 11.10a boyasın direk demiş. sarıya dönebilirsin artık dedi. akşam iş çıkışı gidip boyalarımı alıcam. akşamda evde boyarım artık. resim atarım bakarsın :34:

Tamam canım bekliyorum ben saçıma iki ay bakım yapıp öyle boyuycam malum ince telli elimde kalmasın:)
canım begenmene sevindim hayrlı olsun ozaman yeni saçların sarı istediğin zaman tekrar gelirsin konuşuruz :34:
boyayı dibe sürünce asla ucla 1renk olmaz dip ana saçınızdır uçsa kimyasal işlem görmüş saçtır hep daha açıgı yada ana tonunuza boya nonuza göre daha koyusu kalır unutmayın bunu...

ablanızın saçı içinse siyaha boyanmış saçlar bence kesilmeli butun ucları cunku o saç rengi ne yaparsan yap o siyah öle naletki kalır bi koyuluk ancak orealle işlem görerek zamanla sararır platin olur ve bu işlemlerde saçları inanılmaz yorar.. palette açıcı en dusuk yakma oranı ile daha uygundur .. koyu kalan yerlere sürmeniz daha uygun olur renk konstrastı açısından .. orealle yanabilir bilir kişi olmadan bence siyah işlem görmüş saça muudahale etmeyin öptüm cok:54:

tamam canım zaten sen dip için söylemiştin bir formül not etmiştim onu farklı ton olmasın diye:34:

ablamın saçını oryalle açtım bildiğin kızıl oldu böyle kırmızımsı bir kızıl ablamın hoşuna gitti:) kozmetikçi bayan sea color 8.0 boya vermiş onu ne diye vermiş anlamadım başka bir arkadaşa daha sordum çabuk akar o boya yapmayın dedi, 8.0 ne alaka anlamadım ki:44: onu yapalım mı yoksa direk kızıl bir renge boyasak olur mu mesela ablam bu ton bir kızıl istiyor şimdiki saçıda benzedi buna$untitled.webp loreal majiral iyiymiş ondan aldırayım ben bu tona yakın hangi numarası olur canım?Birde 8.0 i hiç boyamayalım değil mi?

Eki Görüntüle 774366 Eki Görüntüle 774367 Eki Görüntüle 774368 Eki Görüntüle 774369 Eki Görüntüle 774370 Eki Görüntüle 774371 Eki Görüntüle 774372 Eki Görüntüle 774373 Eki Görüntüle 774374

Eki Görüntüle 774375

Saçlarımı koyu renkten platine kadar evde yaptım her rengi denedim sarı tonlarında hiç korkmadım SİZdE BAŞARABİLİRSİNİZ YETERKİ İSTEYİN :)

ARKdSLAR SAÇLARINIZI AÇMA İŞLEMİNdEN SONRA MUTLAKA BAdEM YAGI + GLİSERİNLİ SU İLE BAKIM YAPIN..

3-4 defa yıkayınca sanki rengim açıldı ilk fotomdaki tupturunculuk yok bir de o zaman flaşla çekmiştim ondan kaynaklandı sanırım bu sefer ki fotodaki tam rengim şimdi bu renkten sarı için bir defa daha açıcı gerekir mi yine canım? yoksa küllü açık sarı boyayıp dursam ne olur?Eki Görüntüle 969360

3-4 defa yıkayınca sanki rengim açıldı ilk fotomdaki tupturunculuk yok bir de o zaman flaşla çekmiştim ondan kaynaklandı sanırım bu sefer ki fotodaki tam rengim şimdi bu renkten sarı için bir defa daha açıcı gerekir mi yine canım? yoksa küllü açık sarı boyayıp dursam ne olur?Eki Görüntüle 969360

cnm görüyormusun saçların ne kadar dalga dalga renk farklılıkları var açıcını sürerken işte bu olmaması için bol sürün diyorum eşit miktarda dagıtınki bu sonuc cıkmasın.. ve tarayın ara ara bekletirken saçınızda. saçlarına tekrar açıcı sürmen gerekicek sarışın olmak istiyorsan küllü sarı yaparsan acayip bişey olur pişman olursun..:6:

Tamam canım bekliyorum ben saçıma iki ay bakım yapıp öyle boyuycam malum ince telli elimde kalmasın:)

tamam canım zaten sen dip için söylemiştin bir formül not etmiştim onu farklı ton olmasın diye:34:

ablamın saçını oryalle açtım bildiğin kızıl oldu böyle kırmızımsı bir kızıl ablamın hoşuna gitti:) kozmetikçi bayan sea color 8.0 boya vermiş onu ne diye vermiş anlamadım başka bir arkadaşa daha sordum çabuk akar o boya yapmayın dedi, 8.0 ne alaka anlamadım ki:44: onu yapalım mı yoksa direk kızıl bir renge boyasak olur mu mesela ablam bu ton bir kızıl istiyor şimdiki saçıda benzedi bunaEki Görüntüle 969038 loreal majiral iyiymiş ondan aldırayım ben bu tona yakın hangi numarası olur canım?Birde 8.0 i hiç boyamayalım değil mi?

bencede :1: 8 ne alaka ürünlerini satsınlar diye yapmıcakları şey yok yahu :ssz: sen majirel yolunda git:52: en iyi marka zaten hiç şüphesiz kalıcılıgıda tartışılmaz :34: kızıl tonlarına bakmanız gerekicek bu tonun nosunu bilemicem cnm

bencede :1: 8 ne alaka ürünlerini satsınlar diye yapmıcakları şey yok yahu :ssz: sen majirel yolunda git:52: en iyi marka zaten hiç şüphesiz kalıcılıgıda tartışılmaz :34: kızıl tonlarına bakmanız gerekicek bu tonun nosunu bilemicem cnm

tamam canım 8 i hiç sürmüyorum o zaman bende dedim zaten ablama en güzeli rengi seçip artık boyamak, canım yalnız diplerde açık yerler var boyadığımızda ton farkı olur yine değil mi bunu nasıl önleyebilirim, kendi saçım olsa boyardım şimdiye amaaann derdim:1: ablamın olunca tereddüt ediyorum:)

Back
X