Evde akrep:(..

Keşke fotosunu çekseydim hiç aklıma gelmedi,gerçi pek ne yaptığımı bilmiyorum,başka arkadaşların da evlerine girmiş büyüklerden
Dogrudur
Ben hic krem rengi falan akrep gormedim hele el kadarini hic gormedim merak ettim
Neyse konu burada, yakalayan paylasir herhalde

Dogrudur
Ben hic krem rengi falan akrep gormedim hele el kadarini hic gormedim merak ettim
Neyse konu burada, yakalayan paylasir herhalde
Sadece bu formda krem rengi hem de büyük akreplerden yakın zamanda evine girmiş 3-4 kişi var en az..Ben görsem yine yapabilir miyim bilmiyorum çünkü o an kendimde olmuyorum pek,o işi yapabilecek aramızdaki tek cesur yürek Pembis Hayaller gibi duruyor:))

Bence korkmak yerine örnek alalım,uzun ince sopanı hazırla

Yidin bitirdin beni dunden beri akrep ha akrep diye ondan geldim hayatim yat uyu bu gece kurban olam bak hasta oluyon sonra leyla leyla geziyorsun ortalikta
Dün annemlerde kaldım valla annemi de bunalttım ahahaha:)
Ama orda kedi var en azından
Bir de tavuklar bu hayvani alt edermiş
Tavuk mu alsam eve acaba dedim :))))))
Eşimi de yiyorum yarın aktardan bir kg lavanta alıcam her yere koyucam onu da sevmezmiş o soğuk seyler :)

Ben tırsarım ya koluma arı falan değse çığlık atarım
Hatta dısarıda bu eşek arısı gbi seyler var ya yazın dolanirlar koluma sacıma falan değerlerse direkt üstümü cıkarırım yani o derece

Ayy kuşlar ne yüreksiz ciktiniz kaç gündür daha akreplerimi konusuyosunuz görürseniz bni cagirin zevkle hallederim işini: D

Aşama aşama kaydederim ölmeden önce öldükten sonra her halini merak etmeyin siz

Kiyamam sana, bortu bocek tamam da akrep olunca konu hele bir de el kadar (!) olay bitiyor yani
Benim lagim faresi yakalamisligim var sen korkma, cagir beni eve bisi girerse, tavuk beslemenden daha kolay bir cozum

Kiyamam sana, bortu bocek tamam da akrep olunca konu hele bir de el kadar (!) olay bitiyor yani
Benim lagim faresi yakalamisligim var sen korkma, cagir beni eve bisi girerse, tavuk beslemenden daha kolay bir cozum
Valla bence karşılaşmadan peşin konuşmayon insan şaşırıyor birden öyle görünce:)

Okudum evet o mesajını burada yazmıssın
Sen de cesaretlisin maşallah:)

Sen hic merak etme sadece evinde bir kova çamaşır suyu uzun bi sopa ve üstünde ziplanacak bi terlik olsun seve seve gelirim birini bu yöntemle öldürür sen bak bi daha evine yaklasiyomu
Ya canım benim benim eve gireni de bir halletsen sana zahmet ne istersen yapmaya hazırım ama abartmıyorum el kadardı ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…