Keşke fotosunu çekseydim hiç aklıma gelmedi,gerçi pek ne yaptığımı bilmiyorum,başka arkadaşların da evlerine girmiş büyüklerdenOyle el kadar akrep yakalayan arkadaslar bir zahmet fotosunu paylasiverin de biz de gorelim
DogrudurKeşke fotosunu çekseydim hiç aklıma gelmedi,gerçi pek ne yaptığımı bilmiyorum,başka arkadaşların da evlerine girmiş büyüklerden
Sadece bu formda krem rengi hem de büyük akreplerden yakın zamanda evine girmiş 3-4 kişi var en az..Ben görsem yine yapabilir miyim bilmiyorum çünkü o an kendimde olmuyorum pek,o işi yapabilecek aramızdaki tek cesur yürekDogrudur
Ben hic krem rengi falan akrep gormedim hele el kadarini hic gormedim merak ettim
Neyse konu burada, yakalayan paylasir herhalde
SendeOyle el kadar akrep yakalayan arkadaslar bir zahmet fotosunu paylasiverin de biz de gorelim
sende mi geldin buraya:)))Oyle el kadar akrep yakalayan arkadaslar bir zahmet fotosunu paylasiverin de biz de gorelim
Bence korkmak yerine örnek alalım,uzun ince sopanı hazırlakonuyu okudugumdan beri bu korkuyla yasıyorum
dün eşim evde değildi korkudan annemlerde kaldım, bu sefer de annemi bunalttım
ben de dayanamam elime koluma bir yerime değecek endişesi beni mahvetti
bir de burada soğukkanlı yorumları okuyunca
Yidin bitirdin beni dunden beri akrep ha akrep diye ondan geldim hayatimSende
sende mi geldin buraya:)))
Dün annemlerde kaldım valla annemi de bunalttım ahahaha:)Yidin bitirdin beni dunden beri akrep ha akrep diye ondan geldim hayatimyat uyu bu gece kurban olam bak hasta oluyon sonra leyla leyla geziyorsun ortalikta
Aşama aşama kaydederim ölmeden önce öldükten sonra her halini merak etmeyin sizSadece bu formda krem rengi hem de büyük akreplerden yakın zamanda evine girmiş 3-4 kişi var en az..Ben görsem yine yapabilir miyim bilmiyorum çünkü o an kendimde olmuyorum pek,o işi yapabilecek aramızdaki tek cesur yürekPembis Hayaller gibi duruyor:))
Kiyamam sanaDün annemlerde kaldım valla annemi de bunalttım ahahaha:)
Ama orda kedi var en azından
Bir de tavuklar bu hayvani alt edermiş
Tavuk mu alsam eve acaba dedim :))))))
Eşimi de yiyorum yarın aktardan bir kg lavanta alıcam her yere koyucam onu da sevmezmiş o soğuk seyler :)
Ben tırsarım ya koluma arı falan değse çığlık atarım
Hatta dısarıda bu eşek arısı gbi seyler var ya yazın dolanirlar koluma sacıma falan değerlerse direkt üstümü cıkarırım yani o derece
Valla bence karşılaşmadan peşin konuşmayon insan şaşırıyor birden öyle görünce:)Kiyamam sana, bortu bocek tamam da akrep olunca konu hele bir de el kadar (!) olay bitiyor yani
Benim lagim faresi yakalamisligim var sen korkma, cagir beni eve bisi girerse, tavuk beslemenden daha kolay bir cozum
Tamam canım,inşallah karşılaşmazsın ama karşılaşırsın da fotolarla aydınlat bizi bu konuda halk kahramanı olacaksınAşama aşama kaydederim ölmeden önce öldükten sonra her halini merak etmeyin siz
Aynen ya vallahi kahraman oldum akrep sayesinde bide hayvani beyenmemm canim akrepcim sagolTamam canım,inşallah karşılaşmazsın ama karşılaşırsın da fotolarla aydınlat bizi bu konuda halk kahramanı olacaksın
Artık görürsen fazla sert davranmazsın sanırım ne diyosun:))Aynen ya vallahi kahraman oldum akrep sayesinde bide hayvani beyenmemm canim akrepcim sagolayy kizlar gece gece kafayi yedim galibaa
Artık görürsen fazla sert davranmazsın sanırım ne diyosun:))
AhahaNe sert davranmasi bu gidişle gördüğüm yerde dudagina busesini konduracagim
Okudum evet o mesajını burada yazmıssınKiyamam sana, bortu bocek tamam da akrep olunca konu hele bir de el kadar (!) olay bitiyor yani
Benim lagim faresi yakalamisligim var sen korkma, cagir beni eve bisi girerse, tavuk beslemenden daha kolay bir cozum
Ya canım benim benim eve gireni de bir halletsen sana zahmet ne istersen yapmaya hazırım ama abartmıyorum el kadardı ona göreAyy kuşlar ne yüreksiz ciktiniz kaç gündür daha akreplerimi konusuyosunuz görürseniz bni cagirin zevkle hallederim işini: D
Ya canım benim benim eve gireni de bir halletsen sana zahmet ne istersen yapmaya hazırım ama abartmıyorum el kadardı ona göre
AhahaBak bu kararın akrepleri umutlandırmasın sonra:))Cidden tekrar büyüklerden görsen korkmaz mısın canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?