Ay canım benim sen bizdekinin üstüne bassan kayar düşerdin o derece hormonlu bir şeydi,çamaşır suyuyla da gargara yapardı heraldeSen hic merak etme sadece evinde bir kova çamaşır suyu uzun bi sopa ve üstünde ziplanacak bi terlik olsun seve seve gelirim birini bu yöntemle öldürür sen bak bi daha evine yaklasiyomu
ohhhh maşallahAy canım benim sen bizdekinin üstüne bassan kayar düşerdin o derece hormonlu bir şeydi,çamaşır suyuyla da gargara yapardı heralde
Ya en büyük hatam resmini çekmemek oldu ya keşke çekebilseydim ama o an pek kendimde değildim:))ohhhh maşallah
ben hala burdayım
Ay canım benim sen bizdekinin üstüne bassan kayar düşerdin o derece hormonlu bir şeydi,çamaşır suyuyla da gargara yapardı heralde
ÇEKSEN DE BEN BAKAMAMYa en büyük hatam resmini çekmemek oldu ya keşke çekebilseydim ama o an pek kendimde değildim:))
Ne duyuyorum ya nası bir hayvan buŞimdiye kadar elimden kurtulan yoktur evelallahsen hic merak etme bide kizlar bu akrepler öldükten sonra eriyolar o zehirleri kendilerini eritiyo ne kadar büyük olurlarsa olsunlar küçücük bi şey kaliyo
ÇEKSEN DE BEN BAKAMAM
NETTE KONU İLE ARASTIRMA YAARKEN FOTO GELINCE SAYFAYI NASIL ASAGI INDIGIMI BILEMEDIM
Ne duyuyorum ya nası bir hayvan buMerak ediyorum zaten akreplerin kanı var mı,sen öldürünce çıkmış mıydı bir şey kan veya organı yok sanırım..Erime işini de ilk defa duyuyorum ama buzlukta dondurma olayından haberim var (Ayy iyice şüpheye düşüyorum ha bunları okuyunca seninki bile bıraktığın yerde kendini toparlamış hala yaşıyormuş gibime geliyor:))
Ayy canım benim ya bu konuda bi senin yazdıkların rahatlıyor beni,çok teşekkür ederim:))Bir de hadi farzet ben bunları yaptım sonradan çok vicdan yapabilirim zararlı olsa daCanim öyle bi şey imkansiz çünkü hayvan parçalara ayrilmisti yani yok kani yoktur yani bn o kadar parcaladim kan cikmadi organ falanda görmedim bu nasil hayvan yaa
Ayy canım benim ya bu konuda bi senin yazdıkların rahatlıyor beni,çok teşekkür ederim:))Bir de hadi farzet ben bunları yaptım sonradan çok vicdan yapabilirim zararlı olsa daVururken falan kıvransa kesinlikle acır devam edemem sanırım
Oyyy oyySen ona acimazsan o sana acir öyle düşün yani hem eğer diyelim öldürmeye kalktin ama olduremedin bunlar çok hirsli hayvanlar an iiçinde gelir seni sokar o yüzden çokbhizli olman lazim kusura bakma seni korkutuyoruk ama gerçekler bunlar
Oyyy oyy(E eşli gezerler diyorlar sonradan eşi intikam almaya gelmesin?Sende öldürdükten sonra öyle acıma ya da vicdan oldu mu hiç ne hissettin:)
Valla her eve lazımsın canım bu soğukkanlılık ve cesaretinle:))Zaten senin yaptığını bilse de karşına çıkar mı bilmiyorum kendisi de büyük ihtimal aynı sonu yaşayabilir:))O bni sokmadan onu oldurmemim sevincini hissettim vallahi başka bi hayvan olsa zararsiz olsa tabiki vicdan azabı çekerim ama bu çok zararlı yani soksa oölüme kadar goturebiliyo esli gezerler diyolarda esi nerden bilecek sen oldurmussuun demi yani
Ahaha yaofff Allah korusun doğururdum oracıkta çünkü minicik böcek bile görsem fena oluyorum... Bence profsyonel bir yere daha ilaçlatmalısınız ALLAH esirgesin ya
hiç bilmiyorum ama haklı olabilirsiniz.. ben de geçen ay iş yerimin deposunda simsiyah bir yılan gördüm zavallı görevli görmüş bende diyorum adam niye elinde değnekle peşimden geliyor.. ben görmeden gideyim diye çabalıyormuş.. o olduu daha gitmedim depoya.. ki o kadar ilaçlama yapılır yılan için dahi.. söylerken bile bayılacak gibi oluyorum..Ahaha yaAma ben o ilaçlamaların böcekler belki neyse de akrepler için falan çok işe yaradığını düşünmüyorum güya her sene ilaçlanıyor hatta akrebin üzerine sıksan onu ondan bile etkilenmez sanırım
offf Allah korusun doğururdum oracıkta çünkü minicik böcek bile görsem fena oluyorum... Bence profsyonel bir yere daha ilaçlatmalısınız ALLAH esirgesin ya
aminn inşallahÖncelikle bebisiniz hayirli olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insalllah cok tehlike hayvanlar gerçekten Allah herkesi korusun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?