neden ben bilmiyorum niye yasak?Bu tarz konular acmak yasak malesef
Kurallari okuyup ogrenebilirsiniz,buyu,in,cin,peri gibi seylerden bahsetmiyoruzneden ben bilmiyorum niye yasak?
şöyle söyliyim normal bir iğneden daha uzun topu kırmızı ve yanlışlıkla olamayacak bir şekilde içe doğru batırılmış ancak temizlik sırasında farkedebildik.düz iğne mi yani bildiğimiz bir adet iğne mi buldunuz
anladım ama burda konuşulan diğer meselelerden daha önemli bir konunun yasak olması çok saçma keşke her şey konuşulabilseKurallari okuyup ogrenebilirsiniz,buyu,in,cin,peri gibi seylerden bahsetmiyoruz
Bu arada iyi niyetli bir sey degil o bulunan igne. Dikkatli olun etrafinizda manyak var demek ki
Serbest biraksalar buralar sacmasapan seylerle dolar tasar ama, bir de insanlar korkuyor oyle seylerden. Sahsen gecenin bir yarisi kkya girip de in cin muhabbeti okusam sabahi zor ederim benanladım ama burda konuşulan diğer meselelerden daha önemli bir konunun yasak olması çok saçma keşke her şey konuşulabilse
evet sizde haklısınız ama tecrübeliler yardım etse kaç ocak kurtuldu şu illetten. Gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor.Serbest biraksalar buralar sacmasapan seylerle dolar tasar ama, bir de insanlar korkuyor oyle seylerden. Sahsen gecenin bir yarisi kkya girip de in cin muhabbeti okusam sabahi zor ederim ben
saolun tavsiyeniz için...iğneyi sirkeye batırıp atın gitsin
çok dusunmeye gerek yok
sığır?:)Sığır büyü konuları açmak yassah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?