- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
ehehSözlük :)
Sihir yazmıştım güya...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ehehSözlük :)
Sihir yazmıştım güya...
Uzerinde cok fazla durmayin. Ben hic inanmam oyle seylere. Atin cope gitsin ama insan iliskilerinize dikkat edin,belli ki yakininizda bir yerlerde size zarar vermek isteyen,hakkinizda kotu seyler dusunen ve olumsuz temennide bulunan manyak biri var.evet sizde haklısınız ama tecrübeliler yardım etse kaç ocak kurtuldu şu illetten. Gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor.
O evde oturamasin,esyalar bile o kisiye batsin diye dusunulmus kesiniğne ile büyü oluyor mu yaw
bana niye garip geliyor neyse...
bence de en mantıklısı o, kırlentin yapımında kullanılmış gibi @Nazzo70
ya zaten şüphelendiklerimiz var da onları da etrafımızdan uzaklaştıramayız akraba olduğu için napcaz bilmiyorum.Uzerinde cok fazla durmayin. Ben hic inanmam oyle seylere. Atin cope gitsin ama insan iliskilerinize dikkat edin,belli ki yakininizda bir yerlerde size zarar vermek isteyen,hakkinizda kotu seyler dusunen ve olumsuz temennide bulunan manyak biri var.
En buyuk manyaklar zaten en yakinimizdan cikiyorya zaten şüphelendiklerimiz var da onları da etrafımızdan uzaklaştıramayız akraba olduğu için napcaz bilmiyorum.
ay çok feci yahuO evde oturamasin,esyalar bile o kisiye batsin diye dusunulmus kesinne kotu niyetli manyaklar var insanlardan her sey beklenir
![]()
Ben yazımda da belirttim başörtüsü iğnesi değil çok daha büyük bu bir, ikincisi iğnenin bariz bir şekilde biri tarafından koyulduğu çok açık.alırken farketmemisim nirmelinden çok uzun bir iğne almıştim almiskende kullanıyorum. muhtemelen başörtülü birinin iğnesi. senaryolar üretmeye gerek yok.
Fotoğraf atda bakalim nasil bir iğneymişBen yazımda da belirttim başörtüsü iğnesi değil çok daha büyük bu bir, ikincisi iğnenin bariz bir şekilde biri tarafından koyulduğu çok açık.
malesef atamam zaten iğne kuzenimde bir de istemez resmini atmamı biri görür tanır biir şey olur diye. ama biz eminiz sıradan olmadığına.Fotoğraf atda bakalim nasil bir iğneymiş
özelden at iğnenin resmini.malesef atamam zaten iğne kuzenimde bir de istemez resmini atmamı biri görür tanır biir şey olur diye. ama biz eminiz sıradan olmadığına.
Eee konuyu niye açtınız her yer hoca dolu gidin birine madem? Ne diyelim istiyorsunuz kesin büyü vah vah dememizi miBen yazımda da belirttim başörtüsü iğnesi değil çok daha büyük bu bir, ikincisi iğnenin bariz bir şekilde biri tarafından koyulduğu çok açık.