Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zahter kekiği varİçinde ot mu var
Ya belki Arapça bilen olursaBu tarz konular yasakk fakat büyü ne için olduğunu burdan kimse büyücüler yoksa ki yok olunca banliyorlar bilemez
Kapının önündeEvde tam olarak nerede buldunuz bu kağıdı?
Arkadaşlar bunu evde bulduk sizce nedir bu ne için yapılmıştır yani
bu arapca degil sankiBir hocaya göster bence arapça bilen birine yada
Acaba başkasının falan mı?Yoksa biri size şaka yapıyor olabilir mi?Suya ısla yazılar aksın sonra atın gitsin.Dert etmeyinKapının önünde
Zaten kağıda da yazmışlar Kapının önüne koy diye. Şaşırdık kaldık
Sanırım eve hastalık girmesin diye yapılmış olabilir şifalı bitkidir cunku ama siz hocaya gosterin yinede kagıdıZahter kekiği var
arapça değilki bu, bi Allah'a benzetmeye çalışmış bir kelimeyi..gerisi karalamaBir hocaya göster bence arapça bilen birine yada
Böyle konular yasak ama ben kendime engel olamayacağım. Bu tam olarak bir b*yü. Bence acilen bir arapça bilen birine gösterin ya da bir hocaya falan. Hiç kimse bulamazsan bunu bir küçük pet şişenin içine koy üzerine de su doldurup sabaha kadar içinde kağıt haöur halini alıp yumuşasın. Daha sonra bir dere olur göl baraj hangisi olursa akarsuya boşalt o şişeyi. Allah yardımcınız olsun. Başıma geldiği için biliyorum.Arkadaşlar bunu evde bulduk sizce nedir bu ne için yapılmıştır yani
Hadi ya ceza mı alacağım şimdiKonu kapanmadan yetiştim.
Burada bulamazsınız bunun cevabını. Bilen varsada ceza alır yazarsa.
Sizede verirler bence konu sahibi zaten gidicideHadi ya ceza mı alacağım şimdi