evde bulunan saç teli...

4 senelikevliliğim boyunca sadece 2 kere saç teline rastladım ben vede bir kere parfüm kokusu duydum ama erkek parfümüydü başkada birşey görmedim şüphelenicek haraketleri yok sadece bunlar ama ben o kadar takıntılı biriyim ki bunlar bile beni aldatmış gibi geliyor hayır normal mi değil mi onuda bilmiyorum zaten sürekli gözlemlerim bir hareketi olsa anında ayrılırım ama bunları yaşadım 2 kere saç teli gördüm ama normal mi değil mi bilmiyorum

Canım yalan yerede yemin edilir bi yeminle mi inancaksın? Eşin yeminden korkan dindar biriyse zaten zinada yapmaz. Yemin etmesine inanıyosunda aldatmadığına niye inanmıyosun?
Saç teli başkasından bulaşmışsa parfüm kokusuda bulaşmıştır varmıydı öyle bişe?
Seni şüphelendircek başka şeyler olmalı mesela ben hiç şüphelenmem aklıma dahi gelmez iyice salmam kontrol ederim falan ama kuruntum yoktur yani çünkü beni şüpheye düşürcek hareketlerine hiç rastlamadım saç vs hiç incelemem gördüğümü hatırlamıyorum görsemde öyle düşünmezdim gizli bişey yapsa eminim daha temkinli olur değil saç kirpik bile bırakmazdı üstünde.
Sen başka şeylerden mi huylandın? Şüpheli başka hareketleri veya önceden vukuatları varsa o zaman belki kuruntunda haklısın ama sadece bu sebepten kendini yok yere üzüyosun. Varsa başka hareketleri bunu eşinle konuş.
yok hayır sadece saç teli vardı parfüm kokusu yoktu.dedim ya ben 2 kere böyle birşeyle karşılaştım.bi kerede üzerinde parfüm kokusu vardı ama erkek parfümüydü başkada birşey yakalamadım

ne eşini üz nede kendini yeni doğum yapmışsın lohusalık dönemindesin herşeyi kafaya takacak durumdasın canım bu saç teli arkadaşlarında dediği gibi heryerden gelebilir rüzgar eser saç teli uçar gelir üzerine nerden farkına varacaksın eşindede değişim yokmuş neden kendini üzmek için elinden geleni yapıyosun üstelik eşinede sormuşsun adam yemin etmiş birde bebeğinizin üzerine Allah aşkına gitmeyin adamın üzerine o kadar

Canım, ne desem bilemedim ama şöyle örnek verebilirim.
Hep kendi saçımı ince telli sanırdım, ki öyle de.. evde kalın telli saç bulunca da bi huylanıyodum eşime bişi dediğimden değil, saç bu heryerden gelmiş olabilir..
ama bazen elimi saçıma götürünce böyle çok kalın telli saçlar da geliyor elime, yani öyle kalın ki "aa bu benim saçım olamaz" diyorum.. yani tüm saç tellerimiz aynı değil.. senİndir bence o saç teli, huylanma hiç :))

Merhaba :)
Eşinizin davranışlarında, hal ve hareketlerinde bir değişiklik yoksa ,sadece saç teli bulduğunuz için şüphelenip kendinize eziyet etmeyin . :37:

canım sadece saç teli bişey ifade etmez bence de.genel olarak eşinin davranışlarında bir değişiklik yoksaeğer...telefonu falan ortada duruyosa tedirgin olucak bişi yoktur bence.hem adam eve mi getircek biriyle ilişkisi olsa kadını.komşunun koltuğundan bile oturunca yapışmış bir tel olabilir diye düşünüyorum

4 senelikevliliğim boyunca sadece 2 kere saç teline rastladım ben vede bir kere parfüm kokusu duydum ama erkek parfümüydü başkada birşey görmedim şüphelenicek haraketleri yok sadece bunlar ama ben o kadar takıntılı biriyim ki bunlar bile beni aldatmış gibi geliyor hayır normal mi değil mi onuda bilmiyorum zaten sürekli gözlemlerim bir hareketi olsa anında ayrılırım ama bunları yaşadım 2 kere saç teli gördüm ama normal mi değil mi bilmiyorum

yapma lütfen

bütün gün eşini mi takip ediceksin saç teli arayıp sürekli koklayacak mısın

niye kendine eziyet ediyorsun

biraz huzur ver kendine bebeğinin keyfini çıkar

hayat böyle geçmez eşinde bi yerden sonra tepkisini fena verir söylemedi deme

Doğum sonrası yaşanan o geçiş dönemindesiniz
Böyle şeylerle kendinizi ve eşinizi yıpratmayın derim
Saç bu. He yok gerçekten çok takıldıysanız hareketlerine dikkat edersiniz biraz
Ama bunun içinde yok ayrılcam vs demeyin

tatlım herlade sen gitmek ıstıyorsun

cunku yazdıgın her youmda eğer aldatıyorsa bır dakka durmam gıderım cocugum bıle varsa gıderım yazıyorsunn...

ama bence evham yapoıyorsun arkadasların dedıgı gıbı kıl bu heryerden gelır

maşallah sende de ıyı göz vramış nasıl gördun o tüyü on ca çamaşırların içinde :)

bence kafana takma bence

ama yok ıyıce süphelerımden kurtulmadan rahat yok bana dıyorsan
takıp et gözlem altına al eşini tabıkı ona çaktırma gunluk davranısların gıbı normal hareket et ve gözlemde bulun ..

başka kapıcak bişe yok

KELİN İLACI OLSA BAŞINA SÜRER :)

ben çokk zor durumdayım ve kafam çok karışık sizlerden fikir almaya çok ihtiyacım var.akşam çamaşırları yıkamak için sepetten alırken bir saç teli gördüm benim değil buna eminim benim saç telim ince.yeni doğum yaptım evimde kalmadık annemdeydik 1 ay oldu geleli evimize ve o günden bu yana 2 kişi geldi evimize fazala kişiylede görüşmedim bu saç teli nerden geldi kafam allak bullak.eşime sordum bilmiyorum ben dedi.bebeğimizin üzerine yemin etti ama ben çok düşünüyorum.saç teli nasıl gelir.eşimin başka şüphelendirici tavırları olsa hemen gideyrim durmam bile oda bunu biliyor ama saç teli için ayrılmakta biraz tuhaf geliyor aldatmamı oluyor bu sizce?var mı böyle yaşayan normal mi değil mi?

havalandırmak için camı açtığınızda rüzgarla beraber girmiştir, üst komşular çarşaf falan silkelemişlerdir...her yerden gelebilir aslında.

Lohusa sendromundasınız, her şeyden nem kapıyorsunuz böyle davranmanız normal.

Ancak işi abartarak, bebegin sorumlulugu, bebekli yaşama alışma evresinde
hayatı eşinize ve kendinize zindan etmeyin...

çoğu yorumlara baktım ve genellikle benim kuruntu yaptığım söylenmiş.evet bu saç teli aldatmanın işaretçisi olabilirde olmayabilirde tek başına bir kanıt değil.peki ne olursa aldatma sayılır şüphe gerekir?4 yıllık evliyim ama o kadar kuruntuluyum ki birde bebeğim oldu daha kuruntulu oldum

benimde öyle, ve saçlarım uzun ve sarı yani çok dikkat çekiyor
özelliklede kışın montlarımızı aynı askıya asıyoruz ve saçlarım geçiyor onların montlarına
bi gün dayak yiyecekler benim yüzümden

canım şüphelenecek başka şey yoksa bir saç teli seni bu kadar yıpratmasın..her yerden gelebilir yani.. rüzgarda uçar,vs...

sanırım biz kadınlar fazla film izliyoruz:ssz:

benimde öyle, ve saçlarım uzun ve sarı yani çok dikkat çekiyor
özelliklede kışın montlarımızı aynı askıya asıyoruz ve saçlarım geçiyor onların montlarına
bi gün dayak yiyecekler benim yüzümden

:9::9::9::9::9::9:

bak işte canlı örnek... ayy düşündüm kocamın montunda sarı uzun saç teli bulsam diye:)) artık şüpheden önce aklıma sen geleceksin:))

Saç bu heryerden bulaşabilir, adam evlere arızaya gidiyor montunu , ceketini askıya astı evin hanımının saçı yandaki ceketten geldi. Biz oda arkadaşımla aynı askıyı kullanıyoruz, çocuğun montları hırkaları saç içerisinde :))

Ama bence siz gitmeyi kafanıza koymuşsunuz, iki lafın başı gitmek eee o zaman niye duruyorsunuz. Çünkü bu kadar paranoya evliliğinizden önce size zarar verir. Canınıza kasdetmek yerine boşanın gitsin.

Arkadaşım, öncelikle bebeğin hayırlı olsun, sağlıklı olsun. Duygusal bir dnemdesin ve duygusal düşünüyorsun. Bir sakinleş önce. Anlattığın olayı biz sana anlatsaydık ne derdin bize düşün. O kadar duygusalsın ki şu an, sadece karamsarlığın baskın. Bebeğinin, evinin, eşinin, hayatın tadını çıkar. Biraz sakinleş.

Back
X