evde bulunan saç teli...

canım bence lohusa olduğun için çok hassassın ancak boşa evham yapma
bak kocanda seni şüphelendirecek bişey yapmamış
benim eşimin uzerindede olur bazen saç teli falan
iş yerinden yada bindiği vasıtadan geçebilir
tamam eşin otobüse binmez belki ama üst komşudan falanda gelmiştir halı silkelemiş olma ihtimali yokmu
bence konuyu uzatma çünkü büyütülecek bişey yok

hem merak etme bizlerde huylansaydık emin ol sayfalarca senaryo yazardık :1:

kocan suçsuz dediğimiz nadir konulardan birisi bu

keyfini kaçırma hiç

:9::9::9::9::9::9:

bak işte canlı örnek... ayy düşündüm kocamın montunda sarı uzun saç teli bulsam diye:)) artık şüpheden önce aklıma sen geleceksin:))

:1::1:
aklına kötü birşey getirme..

bizimkiler her akşam evlerine üstlerinde sarı uzun saçla gidiyolar :3:

Son düzenleme:
Bizlerin bile üzerinde çoğu zaman saç teli bulunabilir başka kişilere ait..
Her yerden bulaşabilir.Havada bile uçuşup üstünüze yapışabilir.
İlla yakın temasa gerek yok.

:1::1:
aklına kötü birşey getirme..

bizimkiler her akşam evlerine üstlerinde sarı uzun saçla gidiyolar :3:

Ay sen söyleyince aklıma geldi eşimin montunda sarı saç görmüştüm... Benim saçlar simsiyahtır... Eşime sorma gereksinimi bile duymadım saçı montundan aldım camdan aşağı attım :9::9::9::9: Ay çok mu güveniyorum kocama nedir aldatıyor mu diye düşünmedim bile...

Son düzenleme:
canım,
balkonuma sanırım çok rüzgar aldığı için ordan burdan çer çöp gelebiliyor. bunların içinde saç ta olabiliyor. bende balkonun kapısını açtığımda kaçınılmaz olarak eve de girebiliyorlar
yani işin özeti
kocanı tanıyorsan ve yapabileceği bir karakteri varsa şüpelen....
kocanı tanıyorsan aldatacak bir koca değilse şüpelenme. daha yeni doğum yapmışsın bebeğinli ilgilenmeni şiddetle tavsiye ederim..

ben çokk zor durumdayım ve kafam çok karışık sizlerden fikir almaya çok ihtiyacım var.akşam çamaşırları yıkamak için sepetten alırken bir saç teli gördüm benim değil buna eminim benim saç telim ince.yeni doğum yaptım evimde kalmadık annemdeydik 1 ay oldu geleli evimize ve o günden bu yana 2 kişi geldi evimize fazala kişiylede görüşmedim bu saç teli nerden geldi kafam allak bullak.eşime sordum bilmiyorum ben dedi.bebeğimizin üzerine yemin etti ama ben çok düşünüyorum.saç teli nasıl gelir.eşimin başka şüphelendirici tavırları olsa hemen gideyrim durmam bile oda bunu biliyor ama saç teli için ayrılmakta biraz tuhaf geliyor aldatmamı oluyor bu sizce?var mı böyle yaşayan normal mi değil mi?

Ya valla iyice kafayi yedik biz hanimlar taktigin seye bak . Bi tutam deyilde tek bir sac teli ya herkesin olabilir.:6:

benim yerimde olmak isremezdin heralde ; ben de doğumdan sonra şüphelendiğim kadının saç teline benzerini birkaç defa üstelik yatakodasında buldum. ama o halde ihtimal vermiyorum , çünki ev asla boş kalmadı ve hep misafir gelen giden ... tamamen tesadüf olduğunu ve gelenlerden birine ait saç teli olduğunu ; ya da eşimin üzerine bulaşmış olan saç teli olduğunu düşündüm ( ki bu en acı ihtimal)
benim gördüğüm keşke saç telinden ibaret olsa.
:(((

bence sen eşine güven, yemin etmiş üstelik. eşinin değerini bil. eğer başka bi şüphe uyandıracak birşey bulursan tamam haklı olabilirsin ama ortada bişey yok ki. takma lütfen.

geçenlerde 1ay falan yoktum evde.geldim çamaşır atacam makineye,eşimin gömleğini atarken birde ne göreyim sarı bir saç:27:hemen panikledim deterjanı fazladan kaçırdım
sonra aklıma geldi enson arkadaşımdaydım onun evindeydim sarı saçları var.o saç sen kalk yapış üstüme sonrada kirliye gir.katil edecekti beni.ama saç bu yapışıyor işte heryere.
önemli olan yatakta varmı yok mu diye.ben baktım yoktu:27:

Neden aldatma denince hep sarı saç geliyor akla ? :)
....

Hamilelik ve özellikle lohusalık dönemi, hala bilimsel olarak çözümlenememiş duygular yaşatıyormuş.
Dışarıdan bakınca komik-gereksiz görünen, yaşayan için büyük felaket olmuş gibi görünebiliyormuş..
Evime kamera taktırmayı düşünüyorum bu dönemlerimde :55:

Ben de geçen gün eşimin sırtında kadın saçı gördüm.

Hiç takılmadım bile.

İstanbul da metrobüse bimek yeter zaten.

Sen de takılma diyemem.Bulunduğunuz yer, eşinin işi, ortamı farklı nihayetinde.

Zaten Allah korusun böyle bir durum varsa çıkar kokusu.Üzme kendini....:34:

çoğu yorumlara baktım ve genellikle benim kuruntu yaptığım söylenmiş.evet bu saç teli aldatmanın işaretçisi olabilirde olmayabilirde tek başına bir kanıt değil.peki ne olursa aldatma sayılır şüphe gerekir?4 yıllık evliyim ama o kadar kuruntuluyum ki birde bebeğim oldu daha kuruntulu oldum

Bence aldatma ibareleri aramaktan vazgecip en kisa zamanda sizinde bahsettiginiz bu asiri kuruntulu halinizden kurtulun.
Aldatma ibaresi aramaya koyulursaniz emin olun kendinizce bir ibare bulursunuz.
Kuruntulu insan hayati hem kendisine hem cevresine dar eder.

Neden aldatma denince hep sarı saç geliyor akla ? :)
....

Hamilelik ve özellikle lohusalık dönemi, hala bilimsel olarak çözümlenememiş duygular yaşatıyormuş.
Dışarıdan bakınca komik-gereksiz görünen, yaşayan için büyük felaket olmuş gibi görünebiliyormuş..
Evime kamera taktırmayı düşünüyorum bu dönemlerimde :55:

erkeler eşlerini hep sarışın bayanla aldatıyor acabaaaaa :1::1::1::1::1:

Bayansınız ve yeni doğum yapmışsınız..Kuruntunuzun bosuna olduğunu tüm bayanlar belirtmiş bide ben söyliyim dedimm..kafaya takılcak hiç birşey yook bence . yeni doğmuş bi bebeğin üzerine yemin etmiş eşiniz bundan büyük bir yemin şekli olmaz herhalde..bana göre yemin edilcek bi durumda yok bebeği ortaya atacak kadar.Saç bulmak...:53: eşinize karsı güven probleminiz olmuşmuydu daha öncelerden ? bilemiyorum bu takıntınızında boşa olduğunu düşünüyorm arkadaşım :) üzülme sen kendinide ağırlık yapma..Kıskanıyosunda besbelli ama bu kadarcık şey içinde hemen giderm hiç durmam giderim deme .. Böyle birşey olmasa bile eşinize sürekli iğneleyici konuşmanız veya güvensiz konuşmanız dengeleri değiştirebilir..Rabbim bebişinizde size bağışlasııınn :)

erkeler eşlerini hep sarışın bayanla aldatıyor acabaaaaa :1::1::1::1::1:

:1: Bazı kadınlar en çok sarı saçlı kadınları kıskanıyor belkide çok gereksiz olarak.

Edit: Birde en çok sarı saç bulunmasının nedeni, saçları sarıya çevirmek saçları çok yıpratır.Belkide bu yüzden en çok sarı saç yapışıyor insanın üstüne. :)))

Son düzenleme:
Şimdi dedektiflik yaptıracaksınız , dedektif Seda iş başında :)

Saç telinin size ait olmadığına emin misiniz ?

Saç teli hangi kıyafetin üstünden çıktı ? Pantolon mu ? Gömlek mi ?

Ona göre yakın temas , uzak temas boyutunu irdeleyebiliriz.

Şimdi dedektiflik yaptıracaksınız , dedektif Seda iş başında :)

Saç telinin size ait olmadığına emin misiniz ?

Saç teli hangi kıyafetin üstünden çıktı ? Pantolon mu ? Gömlek mi ?

Ona göre yakın temas , uzak temas boyutunu irdeleyebiliriz.

Pantolandan gömleğe düşemez mi ? Gömleğe yapışamaz mı ? Pantolona oturduğumuz yerden yapışamaz mı ?
Pantolon mu burada tehlike yoksa gömlek mi ?

Back
X