- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
BilemedimAslında söyleyebilirsiniz uygun bir dille . Belki söyleyen olmadığı için kadın o şekil geziyordur .
Bilemiyorum ben de tahmini konuşuyorum. Cunku aynen arkadasiniz gibi bir arkadaşım var. Ama yine de oturdugu odaya garip bir koku siner.Belki de.Net bilgim yok tabi,tahmin sadece.
Evet benim babaannem de öyle... Beyaz sabun kokusu bana hep babaannemi hatırlatır. Hiç parfüm falan kullandığını görmedim. Hep temizlik kokarBilemiyorum ben de tahmini konuşuyorum. Cunku aynen arkadasiniz gibi bir arkadaşım var. Ama yine de oturdugu odaya garip bir koku siner.
Annemse hayati boyunca sampuan, parfum, ve hatta el kremi dahi kullanmamis insandır. Beyaz sabundan baska kimyasal bilmez. Ama gelin gorun ki banyo yapmasa bile mis gibidir..
Iyi niyetle acilmis bir konu oldugunu dusunerek cevapliyorum. Benim de emege ve emekciye saygim sonsuzdur ve asla kucumsemem. Sanirim konu sahibi yardimci olmak istiyor sadece, ben kucumsedigini dusunmedim. Cevabıma gelince direk soylerseniz cok kirici olur. Arada konu acin iste konuşurken cok sık olup goze batmayacak sekilde. Iste dus konulari falan açıldığında sen de hergun dus aliyorsundur sonucta tum gun yiruluyorsun nasıl yapiyorsun bu kadar isi masallah falan gibi bi yandan onu overek soylerseniz kirilmaz. Tam evden cikarken seslenin mesela deodorantimi unutmuşum getirebilir misin diye gelince de gun icinde cok terleyince tazelemem gerekiyor bu ara ter kokuyorum gibi geliyor da utaniyorum çevredekiler alir kokuyu diye falan diyebilirsiniz. Alisverise cikinca kendinize dus seti alip ona da alabilirsiniz. Ozel bi neden aramasin altinda diye de kampanya vardı sana da almak istedim dersiniz. Ne bilim iste bunlar geldi aklima ama kadin tum gun is yapiyor dus alip gelse de terleyecektir haliyle de koku yapacaktir.
Ya şöyle bir durum aslinda. Yukarida annemi de ornek verdim.deodorant falan bir işe yaramaz ki.
temizlik yaparken koşturup duruyor ve ciddi şekilde terliyor insan.ben kendim de temizlik yaparsam evde terliyorum.kokmayan ter de olmaz kusura bakmayın..temizlikten hemen sorna girip duş alıyorum.kadının böyle bir şansı yok maalesef.o ter üstünde kuruyacak.
siz tğm ev köçe bucak temzilik yaparken terlemiyor musunuz? koltuk çek,yer sil,perde tak süpür sil bakalım..
Yorum yapmış olmak için yorum yapılmasa keşke.
Ne komik ne komik....
yeme içmeyle de ilgili olabilir,mesela bahratlı yağlı birşeyler yendikten sonra ter kokusu bile değişir insanın.Ya şöyle bir durum aslinda. Yukarida annemi de ornek verdim.
Açıkçası ben de bütün gun taş tasisam eger önceden deodorant kullandiysam, gunun sonunda yine durum aynıdır. Terden sirilsiklam olsam dahi.
Ama bazisi da sadece yer silse dahi terler ve koku oluşur.
Acaba yenilen, icilen seylerle alakali olabilir mi?
Kızlar gunaydınnn... Size bir sey danışmak ıstıyorum. Bızım evde yardımcı bır abla var ama sorun su kı cok fena ter kokuyor. Coook sevıyorum gercekten asırı tatlı bir ınsan, pazar yok Cumartesi yarım dıger gunler bızde yeri gelir ben ona kahve yaparım abla gel otur bırlıkte ıcelım derim, eşi de bahçe işleriyle ugrasıyor cok guvenılırler cok memnunuz. Gel gör ki abla cok fena ter kokuyor. Daha önce ona torba verdiğimizde (kıyafet ayakkabı falan) icine parfüm, deodorant da koymustum abla bak dedım benım parfümüm gıbı sen beğeniyordum kokusunu sana da aldım dedım. Muhtemelen kızına verdi cunku fayda etmedine yapabilirim hic pis bir insan da değil sadece ter kokuyor. Söyleyemem de asla oyle bır sey. Ne yapsam bılemedım Annem de durumun farkında bana sen hallet dedi ama aklıma bir sey gelmiyor
Hayali bir temizlikci abla uydurun.. Ve diyin ki;Evet benim babaannem de öyle... Beyaz sabun kokusu bana hep babaannemi hatırlatır. Hiç parfüm falan kullandığını görmedim. Hep temizlik kokar
Belki bir rahatsızlığı vardır ama insan bunu nasıl der,kadın kırılabilirde.Kızlar gunaydınnn... Size bir sey danışmak ıstıyorum. Bızım evde yardımcı bır abla var ama sorun su kı cok fena ter kokuyor. Coook sevıyorum gercekten asırı tatlı bir ınsan, pazar yok Cumartesi yarım dıger gunler bızde yeri gelir ben ona kahve yaparım abla gel otur bırlıkte ıcelım derim, eşi de bahçe işleriyle ugrasıyor cok guvenılırler cok memnunuz. Gel gör ki abla cok fena ter kokuyor. Daha önce ona torba verdiğimizde (kıyafet ayakkabı falan) icine parfüm, deodorant da koymustum abla bak dedım benım parfümüm gıbı sen beğeniyordum kokusunu sana da aldım dedım. Muhtemelen kızına verdi cunku fayda etmedine yapabilirim hic pis bir insan da değil sadece ter kokuyor. Söyleyemem de asla oyle bır sey. Ne yapsam bılemedım Annem de durumun farkında bana sen hallet dedi ama aklıma bir sey gelmiyor
Yani ter kokarken parfüm sıksa dahada fena dayanılmaz bir koku oluşur. Parfüm deodorant bence fayda etmez.parfümü kullanmıyorsun yoksa beğenmedin mi abla, seversin sanmıştım deseniz kırılmış gibi :)
Muhalefet olmak içinde her önüne geleni alıntılanmasan keşke
Kızlar cevaplarınız icin teşekkür ederim. Aynen dediğiniz gibi direkt söyleyemeyecegim icin bir sekilde parfüm deodorant araya koyarak iste sana da aldım beğenmiştim falan diyerek halletmeye çalıştım ama olmadı. Dediğiniz gibi abla deodorantımı getirir misin, iste gün icinde cok terliyorum sence ne iyi gelir, bu iyi geliyormus ben cok memnunum kendime alınca bir sürü aldım birini de sen al falan o sekilde halletmeye çalışacağım. Cok mantıklı olmus ona sorayım böyle sen iyi bilirsin iste sence ne yapayım falan diyerek :) cok tesekkur ederim kızlar
Bilemiyorum ben de tahmini konuşuyorum. Cunku aynen arkadasiniz gibi bir arkadaşım var. Ama yine de oturdugu odaya garip bir koku siner.
Annemse hayati boyunca sampuan, parfum, ve hatta el kremi dahi kullanmamis insandır. Beyaz sabundan baska kimyasal bilmez. Ama gelin gorun ki banyo yapmasa bile mis gibidir..
Bazı insanların teni kokuyor. Ona malesef yapacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?