- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
tahmin edebiliyorum, bizim de iş yerinde var biri böyle. yanıma gelip gittiği zaman resmen kokusu kalıyor.Ever ben de bazen yukarı çıkıyorum o kadar kötü ki anlıyorum yukarıda yalnız degilim o anama ablayı da cok seviyorum böyle oturup izdivaç falan izliyoruz böyle bayagı da vakit geçiriyoruz ama kötü bir durum ya
Yogun calisan herkes pis olsun ozaman,bumudur? Hic bir sey temizlige engel degildir. Bir su bir sabun. Sevgiler ...Kadin sizin yapamadiginizi yani ev temizliği yaptigi için ter kokuyor oolabilir mi ? Muhtemelen gittiği tek kadinda siz değilsiniz ve muhtemelen yorgunluktan evde duş almaya hali kalmiyor. Benim annemde bizi ev isleriyle okuttu. Cok iyi bilirim ve kurban olurum ben o ter kokularina.. Konunuzu anlayistan çok uzakta ve üzücü buldum. Burnunuz emeğe yorgunluğa bu kadar hassassa ev işinizi kendiniz yapin. Hatta birkaç kişinin gidip evinin ttemizligini de yapin, bakalim siz nasil kokacaksiniz ?
Sen deodorant parfüm hediye ederek gorevini yapmışsın. Yani direkt soylesen kırmış olursun. Zor bi durumKızlar gunaydınnn... Size bir sey danışmak ıstıyorum. Bızım evde yardımcı bır abla var ama sorun su kı cok fena ter kokuyor. Coook sevıyorum gercekten asırı tatlı bir ınsan, pazar yok Cumartesi yarım dıger gunler bızde yeri gelir ben ona kahve yaparım abla gel otur bırlıkte ıcelım derim, eşi de bahçe işleriyle ugrasıyor cok guvenılırler cok memnunuz. Gel gör ki abla cok fena ter kokuyor. Daha önce ona torba verdiğimizde (kıyafet ayakkabı falan) icine parfüm, deodorant da koymustum abla bak dedım benım parfümüm gıbı sen beğeniyordum kokusunu sana da aldım dedım. Muhtemelen kızına verdi cunku fayda etmedine yapabilirim hic pis bir insan da değil sadece ter kokuyor. Söyleyemem de asla oyle bır sey. Ne yapsam bılemedım Annem de durumun farkında bana sen hallet dedi ama aklıma bir sey gelmiyor
Ben de tam böyle yazacaktim ama siz yazmissiniz, bravo...Kadin sizin yapamadiginizi yani ev temizliği yaptigi için ter kokuyor oolabilir mi ? Muhtemelen gittiği tek kadinda siz değilsiniz ve muhtemelen yorgunluktan evde duş almaya hali kalmiyor. Benim annemde bizi ev isleriyle okuttu. Cok iyi bilirim ve kurban olurum ben o ter kokularina.. Konunuzu anlayistan çok uzakta ve üzücü buldum. Burnunuz emeğe yorgunluğa bu kadar hassassa ev işinizi kendiniz yapin. Hatta birkaç kişinin gidip evinin ttemizligini de yapin, bakalim siz nasil kokacaksiniz ?
Kadin her gun o evde yani ayda bir kadin alirsin da aksama kadar pestili cikarcasina calisir o zaman terler de kokar da anlarim.Ben de tam böyle yazacaktim ama siz yazmissiniz, bravo...
Kadin calistigi icin ter kokuyor hanimlar...
evet, çalıştığı için ter kokuyor belki. napsınlar peki evimizin işini yapıyor diye rahatsız oldukları bir şeye katlanmak zorundalar mı? şöyle düşünün, otobüsteki adam sizin işinizi falan yapmamış ama ter kokusu burnunuzun direğini kırmak üzere. "çalışmış canım ne var bunda" mı dersiniz, yoksa "bu kadar terliyorsan yanında ıslak mendil bari bulundur be adam" mı dersiniz? sağlık sorunu varsa da doktora gider, çözüm arar. ama durup da kadın iş yapıyor diye kokmasına göz yumulmaz.Ben de tam böyle yazacaktim ama siz yazmissiniz, bravo...
Kadin calistigi icin ter kokuyor hanimlar...
bana bir anımı hatırlattınız :) benim de yurttaki oda arkadaşım bakımlı olmasına rağmen ter kokardı. ben kırmamak için kendimden örnek vererek konuştum "şu deodorant da iyi değilmiş değiştireceğim" falan diye. kız ne dese beğenirsin "benim de vardı ter kokusu sorunum ama x ürünü kullandığımdan beri kesildi çok şükür" ne diyeceğimi şaşırmıştımKadin her gun o evde yani ayda bir kadin alirsin da aksama kadar pestili cikarcasina calisir o zaman terler de kokar da anlarim.
Ama bu kadin o evde gun icerisinde cok fazla yorulmuyor o yuzden soylediklerinize katilmiyorum.
Yurtta bir arkadasim her gun banyo yapardi ama aksamina yine cok agir kokardi kililu da bir kiz degildi kisisel temizligine de cok onem verirdi ama kokardi.
Eg3r dusunu almiyor ve kisisel temizliginde eksiklikler varsa uyarin tabi diger turluyse de madem seviyorsunuz cok fazla zaman gecirmemeye calisin ne diyim.
evet, çalıştığı için ter kokuyor belki. napsınlar peki evimizin işini yapıyor diye rahatsız oldukları bir şeye katlanmak zorundalar mı? şöyle düşünün, otobüsteki adam sizin işinizi falan yapmamış ama ter kokusu burnunuzun direğini kırmak üzere. "çalışmış canım ne var bunda" mı dersiniz, yoksa "bu kadar terliyorsan yanında ıslak mendil bari bulundur be adam" mı dersiniz? sağlık sorunu varsa da doktora gider, çözüm arar. ama durup da kadın iş yapıyor diye kokmasına göz yumulmaz.
Bi akrabamizin yardimci kadinlari var. Kadin hergun eve geldiginde dus aliyomus. Disardan geldigi kiyafeti de dgistirip o sekilde evle ilgileniyor. Cocuklara da bakiyor tabi. Ev sahibi cok titizdir. 2 tane kucuk cocuklari. Siz de oyle yapabilirsiniz.Cocugunuz varsa kibarca temizlige onem vermeniz gerektigini cocuklarin cok hassas oldugunu filan soyleyin. Sonucta sizin icin calisiyor,soylediklerinizi dikkate alacaktir.Kızlar gunaydınnn... Size bir sey danışmak ıstıyorum. Bızım evde yardımcı bır abla var ama sorun su kı cok fena ter kokuyor. Coook sevıyorum gercekten asırı tatlı bir ınsan, pazar yok Cumartesi yarım dıger gunler bızde yeri gelir ben ona kahve yaparım abla gel otur bırlıkte ıcelım derim, eşi de bahçe işleriyle ugrasıyor cok guvenılırler cok memnunuz. Gel gör ki abla cok fena ter kokuyor. Daha önce ona torba verdiğimizde (kıyafet ayakkabı falan) icine parfüm, deodorant da koymustum abla bak dedım benım parfümüm gıbı sen beğeniyordum kokusunu sana da aldım dedım. Muhtemelen kızına verdi cunku fayda etmedine yapabilirim hic pis bir insan da değil sadece ter kokuyor. Söyleyemem de asla oyle bır sey. Ne yapsam bılemedım Annem de durumun farkında bana sen hallet dedi ama aklıma bir sey gelmiyor
Kesinlikle katiliyorum.her gun ewin icinde kosusturuyor ve kendi ewide degil.kendi ewi olsa ortaligi bi toplar supurur dusunu alip oturur kahvesini icer ama orda oylemi.otursa goze batar.bazi insanlarin terinin kotu koktuguda bir gercek. Ama bayan temizmis yani calismaktan terleyip kokmus.konu sahibesi sizde onun yaptigini bi yapin bakalim sonuc ne olacakKadin sizin yapamadiginizi yani ev temizliği yaptigi için ter kokuyor oolabilir mi ? Muhtemelen gittiği tek kadinda siz değilsiniz ve muhtemelen yorgunluktan evde duş almaya hali kalmiyor. Benim annemde bizi ev isleriyle okuttu. Cok iyi bilirim ve kurban olurum ben o ter kokularina.. Konunuzu anlayistan çok uzakta ve üzücü buldum. Burnunuz emeğe yorgunluğa bu kadar hassassa ev işinizi kendiniz yapin. Hatta birkaç kişinin gidip evinin ttemizligini de yapin, bakalim siz nasil kokacaksiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?