Evde calısan abla kötü kokuyor

Tuz al işine daha çok yarar ne demek peki ? Temizlik yaparak,bütün gün ayakta kalan bir kadından bahsediyoruz.
Bir bakın sizden başka böyle bir yakıştırma yapan olmuş mu ?

Ter kokan biriyle ve çalıştığım yerdeki kişilerin kokan kişiye müdahale ettiği ortamda bulundum. Bunun hiçbir çözümü yok, çocukken tuzlamaya bağlı yada teni böyle kokuyor. Parfüm, dedorant , rolon, duş hiçbir işe yaramıyor... İşe yaramayacak fikirler yerine konuyu renklendirmek istedim. Bu sözlerime kalkıpta her zamanki gibi atlayıp rencide etmenizin hiçbir anlamı yok, karşımda ki konu sahibesini rencide etmiyorum sonuçta ve siz kim oluyorsunuz pardon ?

o temizlik yaparken,içeri biraz temiz hava girsin temizliğin üzerine hmm miss diyerekten cam kapı açıp havalandırın bence içerisini belki o da farkındadır koktuğunun ama terleyince napsın kadın işi bitene kadar kokucak yani eşi kızı falan mutlaka söylüyodur ama elden ne gelir kadıncağız işini bitirene kadar öyle kalmak zorunda.

Troid sıkıntısı falan olabilir mi acaba
Ben önceden hiç terlemezken troidden sonra acaip terliyorum ve deodorant kullanmadan bir saat duramıyorum

ter kokmayı vücudun gerekli şekilde temiz tutulmamasına çok bağlıyorum fakat gerçekten de bazı hastalıklar daha doğrusu aşırı ilaç kullanımı ter kokusuna sebep oluyor.
Tiroit hastasıyım hastalığım çıkmadan önce oturduğum yerde terliyordum gayet temiz ve tertipli bir insanım ama oturduğu yerde insan terler mi ben terliyordum kış günü bile tedaviye başlayınca geçti çok şükür,keza annemde şeker hastası oda şeker hastalığından ötürü terliyordu.

Benim bir tanıdığım da var bir doktorun evinde temizlik işleri yapıyor
hep merak etmişimdir nasıl kabul ediyorlar diye
bu ter kokusunun temizlikle ilgisi var ama
bazı insanlarda ne yaparsa yapsın kokuyor

bazı insanların teri öyle kokarmış her insan aynı değil

Bugun biraz çıtlatmaya çalışacağım. Anneme de söyleyeyim tekrar bak böyle böyle demeyi dusunuyorum sence uygun mu, yanlıs anlar mı diye soracagım. Ben dün aksam uyumadan deodorantımı parfümü sürdüm bugun sabah spora gittim geldim simdi tekrar dışarı çıkacağım ve hicbir sey yok. Bünyeden bünyeye değişiyor. Aa mesela bize eskiden gelen abla bizim şimdiki ablanın komşusu ve birbirlerini hiç ama hiç sevmiyorlar. Bir gün laf arasında eskisinin konusu geçerse o da kötü kokuyordu deodorant kullanmıyordu falan mı desem acaba. Belki böyle ne bileyim onun gibi olma mesajı verir alttan.

Öyle demeyin birbirini sevmeyen iki insan var ortada evinize gelen hanım bunu yanlış anlayıp o kişinin dedikodusunu yapabilir ve sonra iş sizin başınıza kalabilir.

Allah razı olsun gercekten okuduğunuz icin, aynen öyle... Her gün geldigi icin sürekli koltuk yatak çekip silmiyor her gün cam silinmiyor. Genelde ütü, makine bosaltma, genel toz alma, cay kahve falan. Hani her gün asırı agır is yapmıyor zaten. Teşekkür ederim

Cok teşekkür ederim beni anladığınız icin Aynen öyle durum. O yüzden ne yapacağımı bilemedim. Anneme soracagım simdi böyle böyle dusunuyorum sence yapsam mı diye.. Alınmadan bir sekilde çözmek lazım

Zor bir durum ya. İş yerindeki tuvalete bile ter kokan biri girdiği zaman nasıl oluyorsa siniyor koku. Girme süreleri kısa ise kesinlikle anlaşılıyor. Hatta iş yerinde böyle biri varsa direkt nokta atışı yaparak senden önce kimin girdiğini anlıyorsun.

Kadına bakıyorsun evli barklı, işi var, parası var ama nasıl kokuyor. Hiç mi akıl edemiyor?

Kocası falan rahatsız olmuyor mu? Diye düşünüyorum.

Bir şekilde söylemen lazım. Hadi iş yerindeki arkadaşını tolere edesin ama evinde çocuğa bakan kadın çok önemli.

Sey demeyi dusunuyorum abla ben cok terliyorum sen bu kadar is yapıyorsun bütün gün nasıl çaresine bakıyorsun falan diyeceğim... Baska bir sey gelmedi aklıma

Belki bir rahatsızlığı vardır ama insan bunu nasıl der,kadın kırılabilirde.

Kadın hastada olabilir arkadaşlar tiroit ve gizli şeker terleme yapabilir.

Ama hatun calisiyor, terliyor..yani o yuzden kokuyordur.

ter kokmayı vücudun gerekli şekilde temiz tutulmamasına çok bağlıyorum fakat gerçekten de bazı hastalıklar daha doğrusu aşırı ilaç kullanımı ter kokusuna sebep oluyor.

Bende de hipertiroid vardı cok çalışıyordu tiroidim ve terlemekten sırılsıklam oluyordum. Ilaç kullanıyorum simdi ama abla biliyor benim problemimi hani konuşmuştuk onda oldugunusanmuyorum olsa derdi bende de var böyle böyle bir sey diye. Bizim evde herkeste bir sıkıntı olduğu icin cok konusu geçer hastalıkların falan ama onda bir sey yok bildigim kadarıyla

Öyle demeyin birbirini sevmeyen iki insan var ortada evinize gelen hanım bunu yanlış anlayıp o kişinin dedikodusunu yapabilir ve sonra iş sizin başınıza kalabilir.

Hmmm... Gerci o eskisi bayagı problemliydi kimse de sevmez onu bu cevrede cok vukuatlı zaten de. O zaman evet hiç konusunu açmayayım eskisi duyarsa bir de zanneder ki ben milleti kışkırtıyorum. Zaten eskiden bize gece yarısı anneme mesaj atardı xxx hanım dışarıdan perdeleriniz cok guzel görünüyor kıskanıyorum diye. Sapık gibi. Gece bile gözüm üzerinizde mesajı veriyor resmen. Cok korkunçtu

Ever ben de bazen yukarı çıkıyorum o kadar kötü ki anlıyorum yukarıda yalnız degilim o an ama ablayı da cok seviyorum böyle oturup izdivaç falan izliyoruz böyle bayagı da vakit geçiriyoruz ama kötü bir durum ya

Sag olun sıkıntı yok benim acımdan kimse alınsın gücensin problem olsun istemem, değişik bir sekilde yaklaştınız herkesin bakış acısı farklı benim icin sorun yok. Gerginlik olmasın :)

Evet sürekli acıyor o da camları, belki o da farkında diyeceğim ama temiz bir insan temiz insan zaten rahatsız olur bu kokudan. Allahtan sürekli ev havalanıyor da evin icinde bir sıkıntı olmuyor her yer acık su an hile hava buz ama camlar hep acık olur

Daha önce çalıştığım iş yerinde bir ablamız vardı çay ve temizlik işlerini yapan evli cocuklu felan o da çok kötü kokuyordu herkes farkındaydı ve arkasından laf söylediklerini işittim sıkıla utana gidip ablacım özür dilerim neolur beni yanlış anlama ama dedorant kullanmıyorsun galiba dedim rahatsız olanlar var dedim bi kaç kezde özür diledim ama onu sevdiğim için söylediğimi yoksa umrumda olmayacağını söyledim ve abla da hiç birşey söylemedi sanırım utandı ama bir daha da hiç koktuğunu görmedim ve herkesin ağzından kurtuldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…